new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Lacrimile, cuvintele pe care inima nu le poate rosti |
Lacrimile, cuvintele pe care inima nu le poate rosti |
date: Sâmbătă, 26/11/2011, 1:42 PM | message # 61
Quote (magdutza) ai acel optimism care binedispune, si mai mult...esti asa, pe sufletul meu...si stiu ca nu mereu vii cu starea de bine,pt ca toti avem griji,mai mari sau mai marunte, dar reusesti intotdeauna sa transpui aici doar partea pozitiva a caracterului tau. e drept ca toti avem probleme. dar.... stii tu care e treaba cu oglinda ce reflecta.... ca orice om nu pot sa-mi controlez mereu sentimentele si starea asa cum vreau eu dar mereu incerc sa-mi las grijile de peste zi la usa si sa le iau a doua zi la plecare de acolo. se mai intampla sa scape in casa dar si atunci le tin cat mai departe de persoanele dragi. consider ca e mult mai benefica o stare pozitiva cand esti cu cei dragi atat pt ei cat si pt mine. Quote (magdutza) uneori sunt stupid de copilaroasa cu tine, dar simt ca niciodata n-ai avut ganduri urate despre mine sau despre ceilalti. simt asa ca..uneori toate se petrec cu un scop... in viata toate isi au scopul lor oricat de marunte ni s-ar parea lucrurile. ganduri urate..... ???? ce sunt alea? pot parea...... nu stiu cum dar tin la persoana mea cum tin si la cei din jur ca persoane. daca as avea ganduri urate..... si eu as fi urat(nu ma refer ca altcineva m-ar uri) de aceea incerc sa fiu cat mai "frumos" in fiecare zi si sa incep ziua cu un zambet si tot cu un zambet sa o termin. nashu.... nu voi mai cita findca ar trebui sa citez tot mesajul tau si de asemenea sa nu se interpreteze dar am dat prioritate doamnelor la raspuns. ma bucur nespus de mult ca pe langa un "nash" sa gasesc si un prieten. un prieten demn pe deplin de cuvantul prieten. maestru? invatacel? pt mine nu isi au un rost anume aceste cuvinte, si spun aceasta findca suntem oameni egali in primul rand. ceea ce ne face sa fim diferiti e sufletul nostru. legat d elimba romana ma refeream ca as mustra pe profesorii de romana ca nu m-au lasat corijent poate astfel as fi reusit sa imi dedic mai mult timp lecturii pt a ma ridica si eu la standarde cat mai ridicate. sunt mult prea marunt in comparatie cu voi dar incerc sa tin pasul si sa nu raman prea in urma. chiar de voi intra cu "bocancii"in sufrageria elegantfm nu voi avea nici o pretentie legat de loc. ma multumesc cu locul din colt. important e sa fiu in sufragerie pt a putea sa ma bucur de atmosfera deosebita pe care o creati si in acelasi timp.... si in colt ma bucur sa stau findca pot avea o imagine de ansamblu f buna si va pot admira pe toti fara a putea fi observat cand raman ca un copil cu gura cascata in fata unei vitrine plina de dulciuri |
date: Vineri, 02/12/2011, 4:37 AM | message # 62
Quote (dj_show) chiar de voi intra cu "bocancii"in sufrageria elegantfm nu voi avea nici o pretentie legat de loc. ma multumesc cu locul din colt. important e sa fiu in sufragerie pt a putea sa ma bucur de atmosfera deosebita pe care o creati si in acelasi timp.... Ai grija de brad daca tot stai in fotoliu cumintel! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||