new posts members Forum Rules search RSS
Lacrimile, cuvintele pe care inima nu le poate rosti
date: Luni, 14/11/2011, 4:53 PM | message # 31
nuuu...
sunt ardeleanca blanda..
dau doar la..
:palmadas:

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Luni, 14/11/2011, 6:40 PM | message # 32
blush Au!
Grav soro ,grav!
Si la cat de timid si rusinos e Andi.....imi e teama ca nu reusesti
:winkout: !

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 14/11/2011, 8:11 PM | message # 33
ramane de vazut. crezi ca-i cer voie?

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Miercuri, 16/11/2011, 8:51 AM | message # 34
Sunt un hibrid,o corcitura romano-germana,roman dupa tata si german dupa mama,si va spun asta nu pentru o justificare anume ci doar din dorinta de-a va explica cumva ca multiculturalismul poate avea pe langa o gramada de defecte si o mica latura benefica. Crescut in acel spirit atribuit potailor fara pedigri am invatat in egala masura sa indur umil atunci cand am fost pedepsit si sa devin draconic atunci cand pedepsesc asa ca ma puteti aseza in genunchi pe coji de nuci sau ma puteti bate si chinui cat va pofteste inima. Am invatat sa-ndur! Mi-e teama insa ca rezultatul stradaniilor voastre va fi unul nu prea fericit,un fel de-efectul razelor de luna asupra cizmelor de guma-pentru ca am minunatul dar de-a prinde greu si uita repede. winkout Am venit in aceasta seara aici,cu lectia pregatita,cu emotia specifica celei premergatoare tezelor si......ce sa vezi? Nici urma de profesoare! Nu-i nimic! Sunt un perseverent si voi supune cautarilor mele o noua tema: Cum pedepsesti profele atunci cand chiulesc?! Sa aveti o zi senina.
andante
respect
[ 2 ]

date: Miercuri, 16/11/2011, 9:11 AM | message # 35
Quote (andante)
Cum pedepsesti profele atunci cand chiulesc?!

Pfff....auzi soro ce ne pregateste elevul?
Musai sa cautam azi coji de nuci ...

Si mai Andi nu am chiulit ,eram retrase sa pregatim subiecte pentru teza
winkout !!!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Miercuri, 16/11/2011, 11:18 AM | message # 36
Quote (andante)
Nici urma de profesoare!

deci ne recunosti statutul si asta vine in sprijinul tau oarecum.
numai ca...propunerea surorii mele mi se pare cam blanda pt unul fara pedigri...asadar, am sa vin in intampinarea pedepsei ,sau mai degraba c-o completare.
nu stiu inca ce anume,dar voi reflecta astazi asupra acestui aspect.
(timidule,!...)

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 17/11/2011, 7:07 AM | message # 37
Intotdeauna profesorii au "scuze solide",ba ca pregatesc mai stiu eu ce subiecte,ba ca au sedinta de consiliu,ba participa la cate-un seminar, etc (credeti-ma,stiu ce spun pentru ca odrasla mai mare a Popestilor e profa de Romana,deci cunosc!) si invariabil ratanghii nu pot cere socoteala pentru ca daca o fac sunt fie amenintati cu scaderea notei la purtare,fie cu exmatricularea sau mai rau sunt luati drept tinte pentru insolenta de-a adresa intrebari stanjenitoare si lasati corigenti. Asa ca-n cazul de fata cojile de nuca devin floare la ureche! Asta daca nu nu cumva vine donsoara de "ironica contemporana "cu vreo pedeapsa mai aspra despre care, atat de voalat amintea-n treacat. Deci sa-nteleg ca am cazut in dizgratia consiliului director!? Am avut mereu acel fatal "vino-n-coace" pentru ochii si atentia profesorilor si pana si-n facultate devenisem un fel invitat special in biroul decanului,care avea grija de fiecare data sa-mi arunce-n fata ca-mi tolereaza obrazniciile de rusinea tatane-miu,asa ca......duc! Sa fiti iubite!
andante
respect
[ 2 ]

date: Joi, 17/11/2011, 2:06 PM | message # 38
Nu stiu daca ne recunosti de profe sau nu ...dar crede-ma de multe ori pe mine ma faci sa ma simt ca in anii de scoala...o fetita,iar asta nu mi se intampla prea des.Ne dai o stare de ...bine,de buna dispozitie.Alunci printre subiecte cu usurinta unui peste in apa ,esti glumet ,esti romantic ,uneori trist ,alteori tonic...chiar imi plac randurile tale si nu le voi corecta in veci...e doar un mod de a glumi ..."elev Andi"!Sa ai o seara frumoasa (banuiesc ca e seara acum la tine winkout )

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Joi, 17/11/2011, 3:24 PM | message # 39
Quote (andante)
Asta daca nu nu cumva vine donsoara de "ironica contemporana "cu vreo pedeapsa mai aspra despre care, atat de voalat amintea-n treacat.

B) ...oare ma recunosc cumva???
ca daa...sunt de-o subtilitate...abia perceputa1!! si daca lilisor "nu te va corecta in veci", nu te lasa amagit,si nu rasufla usurat. ma ocup eu de asta

:p

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 17/11/2011, 4:08 PM | message # 40
: Cum ma scapa ea de "belele",de asta e sora mea !Eu sunt mai slaba de ingeri...dar ma completeaza ea exact!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 8:53 AM | message # 41
iti dai seama ce inseamna o absenta nemotivata???
cand am deschis aici si-am vazut..gol!!!!!!!!!!
andante nu-i...
mi s-au pus in functiune rotitele, mi-am infipt unghiile in palme, mi-am pus o mana-n sold, si-am inceput sa bat ritmic cu piciorul drept, in podea...
privirea mea cauta o nuielusa, dar mintea-mi spune ca-mi trebe un bici!
pfuai....

sugrumat

edited by: magdutza - Vineri, 18/11/2011, 9:47 AM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 9:47 AM | message # 42
Stai nu da! Ca eram aici si -n plus suntem pe pagina de lacrimi asa ca daca dai.....auch!
andante
respect
[ 2 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 9:48 AM | message # 43
te biciuam din priviri deocamdata..
asta sa dovedesc ca am si eu un minim grad de ..intelegere!
dar,cu mentiunea"sa nu se mai repete!"

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 9:54 AM | message # 44
Sa nu se mai repete ce? Eram aici! Ma scuzati tovarasa,am fost la toaleta! winkout
andante
respect
[ 2 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 12:17 PM | message # 45
ma subestimezi...plus ca aveam pretentia unei scuze credibile...
nu plec urechea la ce-ai spus tu.prea banal...(si-apoi,chiar de-ar fi adevarat, rezolvi tu in vreun fel)
ori revii cu alt raspuns,ori caut pedeapsa adecvata!!

edited by: magdutza - Vineri, 18/11/2011, 12:18 PM
magdutza
respect
[ 6 ]

Căutare:

Ported to uCoz - WebStory