new posts members Forum Rules search RSS
Lacrimile, cuvintele pe care inima nu le poate rosti
date: Vineri, 18/11/2011, 1:31 PM | message # 46
Soro ,iar il sperii?Fii mai blanda!
Apoi nu uita ca ii esti tu "profa",dar el iti e nas ....si nu te vad bine
winkout !

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 7:40 PM | message # 47
ma vezi in ceata??
lasa...mereu m-am descurcat si-am iesit din incurcaturi.
de pedeapsa, imi pare rau,dar tot nu scapa..

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 10:09 PM | message # 48
Quote (magdutza)
de pedeapsa, imi pare rau,dar tot nu scapa..

Sa fii blanda...te rog!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Sâmbătă, 19/11/2011, 7:53 AM | message # 49
Uneori ,cand cerul noptii pare de clestar si poti vedea ,cu usurinta specifica copilului ce sta cu obrajorii bucalati lipiti de fereastra si ochii mariti de mirare,cum stelele iti fac la randul lor cu ochiul,ei bine,uneori in astfel de momente imi place sa merg in parc,sa stau pe bancuta pe care o consider numai a mea, sa privesc spectacolul nocturn si sa ma gandesc la intreaga mea viata. Sunt momentele in care singuratatea asta ce-a devenit un fel de crampa,un carcel care nu mai vrea sa dispara,mi se pare mai usor de suportat,sunt momentele in care incerc sa fiu propriul meu judecator,clipele in care ma cert si ma rasfat in acelasi timp,ma palmuiesc si ma mangai, ma ocarasc si ma laud intr-o incercare disperata de-a fi sincer si impartial cu mine insumi. Probabil asta este si motivul pentru care in asfel de momente ma abandonez disputei uneori pana tarziu dupa miezul noptii si totodata scuza mea cea mai solida. Sa aveti o zi senina.
andante
respect
[ 2 ]

date: Sâmbătă, 19/11/2011, 12:20 PM | message # 50
e greu sa vezi si partea plina a paharului, in situatia ta,andante. sunt constienta , tocmai asta fiind si motivul cand uneori raspunsurile mele sunt carismatice sau tonice, scopul nefiind altul decat cel de-a te insenina,de ati aduce gandurile pe un fagas mai voios,..asa stramt cum o fi el, fagasul. stiu si ca reusita mea,a noastra, e de scurta durata,pt ca nu ai cum sa inlaturi ceea ce te invaluie in permanenta si care nu va fi sters niciodata.
inutil sa incerc eu sa te sfatuiesc sa privesti inainte..,cum in egala masura de inutil ar fi sa-ti spun ca ...viitorul te asteapta luminos,cu bratele deschise...s.a.m.d

convietuirea cu tristetea noastra devine in timp o a doua noastra natura..ne obisnuim ,o toleram,dar n-avem cum s-o ignoram...
am avut momente,in care,privind cerul..cautam un semn..
sa nu razi
cautam o stea , o priveam intens si asteptam sa lumineze mai tare ,sa-mi "spuna" cumva ca acolo e "ceva" doar pt mine..
stiu ca sunt copilaroasa.mi se reproseaza frecvent...dar,asta sunt si n-am sa ma schimb niciodata.
am vrut doar sa-ti spun,ca si eu am cerul meu, si eu am stelele mele, chiar daca de fiecare data sunt altele...si eu am visele mele ,undeva acolo sus, printre stele....

edited by: magdutza - Sâmbătă, 19/11/2011, 6:42 PM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Duminică, 20/11/2011, 7:01 AM | message # 51
Ce senzatie de bine traversez in aceste clipe! Cat de bine e sa stiu ca mai exista cineva,si inca drag, care simte la fel si ale carui ganduri zboara prin acelasi univers tindind aceleasi stele si nutrind spre acelasi gen de dorinta.Multumesc Magdutza draga. As vrea sa te pot rasplati cumva,as vrea sa pot mana acum un car alegoric in care sa te sui si te ridic pana la stele,pana in locul in care visul tau se-ascunde.As fi vrut ca acest raspuns al meu sa sune altfel,sa fie incarcat de mister asemeni povestilor cu zane,sa fie mai bogat din punct de vedere stilistic....as fi vrut sa spun totul intr-un alt fel din care sa reiasa profunda mea recunostinta,dar nu pot,acum chiar nu pot
andante
respect
[ 2 ]

date: Duminică, 20/11/2011, 7:44 PM | message # 52
eu cred ca treci printr-o perioada mai aparte..poate ma insel,dar asa simt.
eu n-as fi vrut sa ai o exprimare mai pompoasa,e suficient cum spui.in schimb,as vrea sa nu fie doar basme...

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Luni, 21/11/2011, 1:56 AM | message # 53
Quote (andante)
as fi vrut sa spun totul intr-un alt fel din care sa reiasa profunda mea recunostinta,dar nu pot,acum chiar nu pot

Ai patit ceva Andi?Vorba lui Magda ...parca ti se intampla ceva si nu chiar ok.

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 21/11/2011, 2:44 AM | message # 54
voi incepe prin a-ti multumi andi (nashu) pentru aprecieri.
dar trebuie sa recunosc ca mereu cuvintele tale ma fac sa-mi doresc sa ma intorc in anii de scoala si sa-mi iau la intrebari profesorii de romana si sa-i intreb dc nu m-au lasat corijent.
ma simt ca un pitic intr-o lume de giganti. desi as putea nutri putina invidie contra voastra cand vad cata delicatete aveti in exprimare si cat talent..... nu pot sa fac asa ceva. nu pot da nastere acelui sentiment de invidie findca ma faceti sa pot privi partea plina a paharului si anume ca Dumnezeu mi-a dat bucuria si sansa de a ma bucura de o asemenea "familie"
cateva picaturi de lacrimi si-au facut aparitia. nu sunt vizibile findca nu ochii sunt cei care lacrimeaza. inima! inima e cea care lacrimeaza si ma bucur. zambesc si sunt bucuros findca sunt lacrimi de bucurie, de fericire, de admiratie .... e un amalgam de sentimente placute. cum spunea si sotioara.... aceste lacrimi sunt un balsam pt inima mea. acest balsam sunteti voi. si cu riscul de a deveni insistent voi apela la acest balsam ori de cate ori voi avea posibilitatea.
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Luni, 21/11/2011, 2:50 AM | message # 55
Quote (dj_show)
voi apela la acest balsam ori de cate ori voi avea posibilitatea.

Aici suntem Cip,drag cumnat,apeleaza de cate ori simti nevoia,nu putem decat sa ne bucuram ca ne consideri ...sau sa ma consider parte din acea "familie" de care aminteai mai sus.

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 21/11/2011, 10:40 AM | message # 56
spre deosebire de nashu care si-a castiat "buletinul" intr-un mod elegant(fm) eu imi voi pune bocancii si voi da navala pe usa principala a acestei familii si ma voi instala cat mai comod in sanul familiei si chiar de nu voi obtine buletin oficial tot voi obtine o viza de flotant :P
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Luni, 21/11/2011, 11:19 AM | message # 57
esti luat deja...
am avut eu grija de asta,dragul meu..
kissing

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Luni, 21/11/2011, 2:30 PM | message # 58
Quote (magdutza)
esti luat deja...
am avut eu grija de asta,dragul meu..

si voi avea grija sa iti multumesc in fiecare zi cat mai mult pt asta kissing
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Luni, 21/11/2011, 7:24 PM | message # 59
Quote (dj_show)
cateva picaturi de lacrimi si-au facut aparitia. nu sunt vizibile findca nu ochii sunt cei care lacrimeaza. inima! inima e cea care lacrimeaza si ma bucur. zambesc si sunt bucuros findca sunt lacrimi de bucurie, de fericire, de admiratie .... e un amalgam de sentimente placute. cum spunea si sotioara.... aceste lacrimi sunt un balsam pt inima mea.

nu mereu ochii sunt cei care plang,nu mereu zambetul e oglinda sufletului.doar ochii...da,ochii pot fi oglinda sufletului...insa ,aici,suntem oarecum protejati de un monitor, si doar un clic poate transmite starea noastra...si deseori,transmitem exact ce simtim,insa nu o data, pentru a nu-i intrista pe ceilalti,lasam la o parte toate cele rele si scriem doar lucrurile frumoase.
eu,personal, ma bucur ,si tu stii ca sunt sincera, ma bucur ca esti aici. ma bucura prezenta ta, ai acel optimism care binedispune, si mai mult...esti asa, pe sufletul meu...si stiu ca nu mereu vii cu starea de bine,pt ca toti avem griji,mai mari sau mai marunte, dar reusesti intotdeauna sa transpui aici doar partea pozitiva a caracterului tau.
uneori sunt stupid de copilaroasa cu tine, dar simt ca niciodata n-ai avut ganduri urate despre mine sau despre ceilalti. simt asa ca..uneori toate se petrec cu un scop...

edited by: magdutza - Luni, 21/11/2011, 7:25 PM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 24/11/2011, 8:07 PM | message # 60
Finutzu! Inaitam pe-aici pe undeva,nu-mi amintesc pagina,idea ca noi doi in afara gradului de "rudenie" am putea fi si prieteni. Mi se-ntampla destul de rar sa fac asemenea "avansuri" insa cand le fac stiu exact ce spun si mai ales am o motivatie solida. Nu incerc sa eclipsez sau sa aduc vreo ofensa celorlati domni de pe site cum nu doresc dealtfel sa cad in extrema opusa parand ca vreau sa-ti inalt tie osanale dar pot sa afirm ca esti de departe acel gen de om stilat,manierat cu mult bun simt si gust care desi se scuza ridicand pe altii la rang de maestrii,este el insusi un maestru. Nu stiu sau cel putin nu inteleg pe deplin afirmatia ta referitoare la limba romana si spun asta pentru ca in momentele in care iti citesc mesajele traversez la randul meu sentimentul ca sufletul meu a mai gasit un strop de alinare. Nu stiu ce varsta ai sau ce ocupatie insa madul in care gandesti si scri denota un om sensibil si cult. Aaaaa! si vezi cand dai navala in sufrageria Elegant fm,cu sau fara bocanci,fotoliul de geam e ocupat! Sa ai o zi superba.
andante
respect
[ 2 ]

Căutare:

Ported to uCoz - WebStory