new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Lacrimile, cuvintele pe care inima nu le poate rosti |
Lacrimile, cuvintele pe care inima nu le poate rosti |
date: Vineri, 11/11/2011, 12:07 PM | message # 16
Quote (andante) Cand vrei sa transmiti altora o emotie Quote (andante) . Orice om Quote (andante) are doua variante Quote (andante) :fie apeleaza la muzele ce-au inspirat genii(citat in cazul de fata),fie se scarpina-n cap fluierand a paguba! Ca sa nu mai spun ca-n momentul in care scriam acest citat m-am pomenit fluierand asa din senin in timp ce o mana-mi hoinarea aiurea prin cap! buuun.. deci,in consecinta tu vrei sa ne transmiti emotiile tale dar te scarpini in cap....si fluieri...eu ti-as sugera sa nu te straduiesti prea tare,altfel risti sa nu mai scapi de noi nicicand. deja ai facut-o...,ceva mai mult poate crea dependenta ![]() apoi, adaugi ca tu ca esti cate un pic din fiecare...ohooo,eu cred ca mai ai muuulteeee...(ia sa ni le spui pe toate!) cu toate astea insa, nu faci altceva decat sa ne intaresti inca o data ideea ca esti uman..atata tot. (iti dai seama ce panicate-am fii sa descoperim ca vii de pe marte!) ca ne cauti postarile,e un lucru foooarte flatant, dar si noi facem la fel. insa tu nu te cam "risipesti" pe multe topice!!!! ![]() ia te rog, scurteaza tu dusul ala, bea cafeaua in fata monitorului si da-ne teme de "lucru" mai ample,mai multe,mai dese,mai intense ...( sa stii ca exact de "teme" e vorba... ![]() si daca ai impresia ca anonimatul iti da curaj, ....aici e discutabila treaba!!! intr-o buna ,iti vom cere poze, adresa, nr. card...si in ultima instanta sa treci oceanul sa ne onorezi cu acea cafea.(atunci sa te vad!!! ![]() zi frumoasa si tie!!!!!!! Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Luni, 14/11/2011, 3:18 AM | message # 20
Imi cer scuze,m-am lasat dus de val pe alte pagini si......un lucru e cert! Alerg intr-una ,si desi ai dreptate este un drum tare lung,cu speranta si incredere si sa nu va fie mare mirarea daca pe la inceputul lunii Mai 2012 o sa va scriu o invitatie la o cafea reala.
|
date: Luni, 14/11/2011, 4:55 AM | message # 22
Pentru ca la sugestia voastra m-am intins cu nesimtirea unei molime pe tot forumul de multe ori nu mai stiu pe unde-am intrat(iertare Lili,nimic intentionat)si purtat de acea efervescenta specifica adolescentilor intru pe cate-o pagina,ma infierbant si pierd sirul. Din clipa in care am dat peste voi am stiut ca nu va voi putea uita niciodata,din clipa aceea mi-ati devenit dragi si sunt mai mult decat onorat sa fiu aici cu voi. Imi tot spuneti sa nu mai traiesc cu teama si emotia de a va dezamagi,pai sa va spun cam cum stau lucrurile in viziunea mea:in ziua in care as simti ca scriind nu mai am aceleasi trairi ar insemna sa-mi fi pierdut respectul pentru voi,mai mult ar insemna ca nu-mi mai sunteti la fel de dragi ceea ce m-ar face sa-mi pierd respectul pentru propria-mi persoana. Deci va trebui sa va impacati cu gandul ca in fiecare zi,sau aproape,in fata voastra se prezinta un fel de licean .ca fiecare raspuns al vostru are valoarea unei note de teza la o materie ce n-o stapanesc foarte bine sau ca sa nu fiu atat de plastic,ma simt ca un copil sarac cu hainute peticite contempland vitrina stralucitoare a magazinului de jucarii in seara din-naintea Cracinului. Sau cam asa ceva,in orice caz o emotie puterbica si foarte placuta.
|
date: Luni, 14/11/2011, 5:05 AM | message # 23
Pfff...liceanule te scoatem la tabla si daca nu ai invatat lectia te pedepsim.Dragul de tine ,tare sensibil mai esti ,am preconizat bine.
Citind randurile tale ma si vedeam impreuna cu sor-mea ca intr-un film gen comedie unde noi doua(masterele) chinuim un biet copil(iarta-ma Andi ,am inteles exact ce ai vrut sa scrii ,dar acolo m-a dus gandul si zambesc singura imaginandu-mi scena.....ti-am spus ca fiecare postare a ta ma face sa imi imaginez diverse scene...ai un dar de a scrie rar intalnit,ceea ce e in avantajul tau si un deliciu pentru noi ce te citim). Quote (andante) si purtat de acea efervescenta specifica adolescentilor intru pe cate-o pagina,ma infierbant si pierd sirul. Ma bucur sa aud ca exista momente cand te facem sa pierzi sirul postarilor,inseamna ca sunt cu efect,ceea ce chiar ne incanta(vorbesc si in numele Magdei,pentru ca stiu ca are aceiasi parere,noi doua ne stim de vreo 3 ani ...daca nu mai mult). Deci ...'elev Andi' ai promovat cu brio toate testele de pana acum ! ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Luni, 14/11/2011, 5:27 AM | message # 24
Nimic nu ma bucura mai mult ca gandul c-am reusit sa-ti smulg un zambet si cred (fara falsa modestie) ca felul meu de-a scrie este mai degraba fad si saracacios in exprimare dar daca pe voi nu va deranjeaza atunci ma simt bine. Vreau sa te asigur la modul cel mai serios ca postarle voastre,temele abordate si comentariile,nu numai ca au efect asupra mea insa m-au facut sa devin dependent,au ajuns un fel de morfina pentru mine,ceea ce ma bucura pentru ca-mi mai pot alina si eu ce-a mai ramas de alinat din mine. Elev Popascu clasa a xB-corigent la limba romana.
|
date: Luni, 14/11/2011, 5:32 AM | message # 25
Elev Andi ,maine vei da teza iar eu si sor-mea vom sta pe catedra picior peste picior ,cu cafeaua si tigara langa noi....deja rad in hohote mai Andi...parca am fi pe vremea inchizitiei....doamne feri!
Serios vorbind ,chiar nu ai de ce sa fii stresat si pentru noi esti ca un drog,dimineata asta vorbesc cu sor-mea...ce si unde a postat Andi.Deci chiar esti ok,nu mai iti face probleme. ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Luni, 14/11/2011, 5:45 AM | message # 26
Daca nu mi-as mai face probleme,n-as mai fi eu,daca nu mi-as mai face probleme probabil ca nici TU n-ai mai fii TU si nici Magdutza,Magdutza,ca sa nu-ti mai spun prin ce rusine cumplita am trecut atunci cand,elev in clasa a X-a fiind,am ramas corigent pe primul trimestru la limba ROMANA desi eram,fara sa ma laud,printre cei mai buni din tot liceul Andrei Saguna. Asa ca maine la teza,stati cum vreti,fumati cat doriti numai ca va avertizez :STATI departe de mocofan,prostia poate fi molipsitoare. :kissing:
|
date: Luni, 14/11/2011, 6:07 AM | message # 27
Pana acum asteptam postarile tale sa visez frumos(am uitat sa iti spun ca uneori foarte usor fug in lumea mea-lumea viselor,acolo imi place sa raman ...multa vreme) ,acum le astept sa zambesc sau sa rad in hohote dupa caz,esti un om deosebit fara indoiala ,stii sa pui destul romantism,umor si tot ce trebuie comentariilor tale,felicitari si nu cumva sa ne lipsesti de la "ore".
![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Luni, 14/11/2011, 11:52 AM | message # 29
apoi...eu ce sa mai spun? decat ca , daca tu esti licean timid si la limita corigentei,(aici cu noi), n-am incotro decat sa devin ilustra ta profesoara ce te va medita
![]() si pentru ca nu fumez, in timp ce sor-mea va pufai alaturi, voi fii cu ochiu' de vultur pe voi, ca am senzatia ca ati devenit complici!!! si revenind la cele anterioare, regret nespus ca n-am fost colega ta de liceu..sa rad o viata c-ai ramas corigent la romana!! ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Luni, 14/11/2011, 11:53 AM
|
date: Luni, 14/11/2011, 2:03 PM | message # 30
Quote (andante) Mi-ai facut o seara minunata,de vis as indrazni sa spun,cu acest dialog pe care ai avut bunavointa sa-l porti cu mine-Mutumesc din suflet. Imi place sa port discutii cu cineva care are ce spune,sau mai bine spus stie ce sa faca cu ...bietele cuvinte,singurul mod de comunicare permis . Si eu iti multumesc ca ne-ai gasit si ai ramas alaturi de noi. Quote (magdutza) sa devin ilustra ta profesoara ce te va medita Soro ...sa fii blanda,sa nu dai cu linia la palma sau sa il pui la colt pe coji de nuci ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||