Amantul/amanta...
|
|
date: Joi, 21/07/2011, 2:09 AM | message # 1
Se tot rade pe tema gasitului unui amant/e in dulap.
Sa presupunem ca va duceti acasa la el/ea pe neasteptat.Ce ati face daca ati gasi o tipa/un tip in dulap?
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
|
date: Luni, 25/07/2011, 3:02 AM | message # 2
Cred ca i-as da papucii si o palma... fara scandal... fara niciun cuvant... nu ar mai merita sa ma agit atata timp cat a fost in stare sa faca asa ceva.
Fighting for peace is like fucking for virginity...!
|
date: Luni, 25/07/2011, 2:19 PM | message # 3
M-as amuza foarte tare....Cred k l-as intreba de ce nu a bagat-o sub masa ca acolo sigur nu o vedeam =))
|
date: Duminică, 21/08/2011, 4:42 PM | message # 4
eu...as ignora-o,as pleca ca n-ar veni de nebuna in dulapul meu. cu alte cuvinte, vina n-ar fi a ei.
Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
|
date: Duminică, 21/08/2011, 5:33 PM | message # 5
Si 'EL'....ce ar pati?
|
date: Duminică, 21/08/2011, 5:36 PM | message # 6
cam ce-a patit pacientul lui ciomu...
|
date: Duminică, 21/08/2011, 5:40 PM | message # 7
|
date: Duminică, 21/08/2011, 5:40 PM | message # 8
sa vedem cine face comentariu..asta inseamna ca se simt avertizati 
|
date: Duminică, 21/08/2011, 9:43 PM | message # 9
Soro..o intrebare mai am...in cazul in care el vine acasa si gaseste un alt "el" in dulap...la ce doctor sa apeleze ???
|
date: Duminică, 21/08/2011, 9:44 PM | message # 10
desi sunt o fire destul de calma nu am de unde sa stiu cum as reactiona in asemena situatie. e greu de prevazut reactia findca depinde de starea in care esti in acel moment. de obicei in situatii tensionate incerc sa fac haz de necaz pentru a evita conflictele. in asemena situatie as pleca sa ma calmez sa-mi pun gandurile in ordine si m-as intoarce sa aflu ce nu i-am oferit eu si i-a oferit acea persoana si i-as arata ca sunt mai bun decat acea persoana doar ca deja e prea tarziu.
|
date: Duminică, 21/08/2011, 9:46 PM | message # 11
oh,da! de ce nu te-am cunoscut acu cativa ani sa ma iei de nevasta?
|
date: Duminică, 21/08/2011, 9:47 PM | message # 12
Show,daca ai trecut deja prin cabinetul dr.Ciomu ce ii mai arati ??? Asta in gluma, serios vorbind nu stiu daca ar mai conta sa ii arati ce a pierdut ...sigur isi va da cu pumnii in cap in timp.
|
date: Duminică, 21/08/2011, 9:55 PM | message # 13
Quote (ElegantFM) Soro..o intrebare mai am...in cazul in care el vine acasa si gaseste un alt "el" in dulap...la ce doctor sa apeleze ??? psiholog. sa-l invete cum sa-si cultive rabdarea si calmul:P 
|
date: Duminică, 21/08/2011, 9:56 PM | message # 14
Bietul om...il duci la ospiciu si tu iti vezi de ce e in dulap??? Am ras cu lacrimi !
|
date: Duminică, 21/08/2011, 9:57 PM | message # 15
ajung eu la tratative cu ciomu sa faca doar o taietura su nu trei poate mai ramane si ceva de aratat e drept ce spui lili dar poti sa te si inseli. e greu de prevazut cum ar reactiona in timp si de aceea consider ca cel mai bine e sa bati fierul cat inca e cald. si oricat de tare m-ar afecta nu as lasa sa se vada asta. ci as arata ca lumea nu se invarte in jurul ei si pot face ca lumea sa se invarta si in jurul meu
|