new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Amantul/amanta... |
Amantul/amanta... |
date: Duminică, 21/08/2011, 11:04 PM | message # 31
Quote (magdutza) suni,cred ca asta ai vrut sa spui. pai asa sunt si obisnuita. asa ca,sa nu iesi din ritm,ca ma intimidez usor in fata schimbarilor da. sun scuze. graba si neatentia. asa voi face. cand sunt in fata dormitorului sun :P |
date: Duminică, 21/08/2011, 11:17 PM | message # 35
Quote (ElegantFM) Ce sa astepte in fata dormitorului.....sa fie sigur ca e liber sifonierul ??? pai? sa nu deranjeze. n-ar fi frumos sa-si jeneze musafirii. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Duminică, 21/08/2011, 11:18 PM | message # 36
Quote (dj_show) am uitat sa mentionez in fata carui dormitor, sau al cui dormitor nu-i nimic. daca esti asa uituc, poate exact intr-una din acele zile uiti si adresa... Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Duminică, 21/08/2011, 11:26 PM | message # 39
si crezi ca e ceva rau magdutza?
stiu un caz real in care tipul a facut cum ai spus tu. a ajuns acasa si a avut asemenea surpriza. s-a asezat frumos pe canapea si i-a lasat sa termine timp in care a chemat un prieten ce sa-i tina companie. dupa ce respectivii au terminat treaba a asteptat sa iasa din dormitor. a rugat-o pe ea calm sa faca o cafea ca sa poata servi cat ea isi face bagajul. |
date: Marţi, 23/08/2011, 1:26 AM | message # 42
Quote (dj_show) dupa ce respectivii au terminat treaba a asteptat sa iasa din dormitor. a rugat-o pe ea calm sa faca o cafea ca sa poata servi cat ea isi face bagajul. Frumos era sa faca el cafeaua ...si sa le-o duca lang pat cu o sampanie rece eventual... ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||