new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Amantul/amanta... |
Amantul/amanta... |
date: Miercuri, 09/11/2011, 7:41 AM | message # 47
"Libertatea de a iubi nu este cu nimic mai prejos decat libertatea de a gandi,ceea ce azi numim adulter mai demult se numea erezie". Si cu toate astea adulterul este ceva grav ,dispretuit si hulit in vazul lumii pana si de catre cei ce il comit. De fapt adulterul,atunci cand se produce denota o ruptura,o trauma ce nu si-a mai gasit leacul si implica o culpa comuna,atat a celui(celei) care l-a comis cat si a celui(celei) care a fost tradat. Personal nu sunt adeptul acestui termen,dimpotriva chiar il urasc si totusi nu pot sa nu intreb:cum ramane cu compromisul?
|
date: Miercuri, 09/11/2011, 12:22 PM | message # 48
ereticii erau arsi pe rug. "noroc" ca s-a eliminat pedeapsa,padurile fiind folosite in alte scopuri...(ma cam bag pe-un teren minat)
termenul de "adulter" cred c-a fost inventat de un partener ranit.numai inima stie sarmana ce simte si-n cate parti se imparte. compromisuri? facem..cu nemiluita. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Joi, 10/11/2011, 7:02 AM | message # 49
Ai folosit masculinul(partener)din vreo convingere sau era doar o generalitate?(punct ochit,punct lovit ) Fraza de inceput din mesajul anterior era un citat care ,spre rusinea mea,nu-mi amintesc exact cui apartine,poate fi Balzac sau Hugo,stiu doar ca am citit fraza respectiva,candva demult si mi-a ramas intiparita in memorie tocmai pentru acea comparatie care poate fi si justa in ansamblul ei, si nedreapta pe alocuri. Cat despre compromisuri,imi cunosti deja parerea.
|
date: Joi, 10/11/2011, 11:51 PM | message # 52
mrrrrr....da' ce tipi la mine???? inca nitel si ma of,ce pacoste sa fiu mai mica andante..."timidule si sensibilule",vad ca ai un "umar" de nadejde-n sora mea retrag 'speculantu'", ramane doar ...restul Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Marţi, 15/11/2011, 8:35 PM | message # 54
suntem pe topicul de amanti...
asadar.. al meu sot e in razboi. cica ...sa sed bland,fara amanti.. dar tocmai vazui un "hot lover'... ispita cat casa...ce ma fac? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Marţi, 15/11/2011, 10:20 PM | message # 56
cre'ca plesneste centura singura..
de la idei,evident si de loveru..care astept sa se "dezlantuie"p-aici Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Marţi, 15/11/2011, 10:21 PM
|
| |||