new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Barbatii -un nou tip de drog? |
Barbatii -un nou tip de drog? |
date: Marţi, 15/11/2011, 9:34 PM | message # 106
Quote (magdutza) a,si sa nu uit. mereu exista si reversul. pierderea unora,castigul altora. inevitabil. Categoric ai perfecta dreptate,nu pot decat sa imi exprim regretul pentru pierzator... Quote (andante) Cata dreptate ai,eu bunaoara mi-am pierdut portofelul si calculand ca aveam mai bine de 400 de dolari in el nu pot sa nu ma gandesc si la "castigul" altora. In seara asta chiar sunt cu capul in nori,am fost la un spectacol"de zile mari",am vazut Trans-Siberian Orchestra,sunt intr-adevar speciali iar eu un mare imprastiat-maine trebuie sa merg la politie sa-mi revendic identitatea si prostia. Mai Andi ...unde e romantismul tau proverbial...? Acum serios vorbind imi pare rau de cele intamplate si sper ca e unica scuza pentru care ai fugit atat de repede si nu ne-ai lasat nici un moment de ...visare ...(exceptand ce ai postat pe blog...acolo am recunoscut poetul din tine) ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Miercuri, 16/11/2011, 7:55 AM | message # 107
Doar cunoasterea poseda vointa nu si omul,tocmai datorita faptului ca orice forma de cunoastere a omului este in realitate necunoastere,iar acei ce doresc sa se bucure fara nicio umbra de indoiala de adevarul cunoasterii ce sta la baza tuturor fenomenelor,trebuie sa stie sau sa invete sa stie cum sa se daruiasca sau integreze experimentului. Acum ca descopar la tine si latura pedanta ma simt oarecum obligat sa raspund cu...pedanterie. Da,stiu dar nu cunosc! Cat de frumos imi explici Magdutzo,ma faci sa rosesc!.....Cuvintele,o da cuvintele,acel joc nebun si aparent facil prin care le putem retrage,reinventa sau reformula sub alte masti stilistice capatand in acelasi context un cu totul alt inteles. Mor de curiozitate sa aflu cum arata raspunsul tau inainte de a reveni la sentimente mai bune! Pe urma ,chiar daca uneori nu pricep pe deplin sensul cuvintelor te rog sa ma crezi ca aproape intotdeauna inteleg perfect ce doreste sa-mi transmita un interlocutor,ca sa nu mai zic ca "trantitul" meu aici s-ar fi dorit un fel mic amuzament care chiar daca nu avea nimic in comun cu o pierdere strict metaforica ,a vrut sa fie acel motiv care sa-ti descreteasca fruntea,sa te faca,macar pentru o clipa,sa zambesti ingaduitoare in genul:uite-un prost care epateaza pe-aici cu spectacole si-n plus ai mai cade si cascavalul din gura in timp ce croncane. Imi cer iertare daca exprimarea mea a lasat loc de interpretari si-ti doresc o zi perfecta.
|
date: Miercuri, 16/11/2011, 10:54 AM | message # 108
Quote (andante) Acum ca descopar la tine si latura pedanta ma simt oarecum obligat sa raspund cu...pedanterie. Da,stiu dar nu cunosc! Cat de frumos imi explici Magdutzo,ma faci sa rosesc!.....Cuvintele,o da cuvintele,acel joc nebun si aparent facil prin care le putem retrage,reinventa sau reformula sub alte masti stilistice capatand in acelasi context un cu totul alt inteles uneori ,pe masura ce cuvintele prind forma sub ochii nostri, parca ne surprind si pe noi prin continutul lor.le asternem cu intentia de-a fi reflectia situatiei proprii,si nu o data, la o recitire,avem senzatia ca nu noi suntem cei implicati,ca protagonistii sunt cu totul si cu totul alte persoane...pt ca noi,cei care suntem la un moment dat,am fi avut alta atitudine , am fi rasturnat situatiile..am fi facut altceva,intr-un cuvant. asta era si ideea "pedanta" ,dezbatuta de mine si lili si-n jurul careia ne focusasem, era o situatie speciala, cunoscuta pe deplin de amandoua,drept urmare faceam o analiza a timpului trecut, dar sigur, in ansamblu parea o generalizare, insa noi stiam perfect ce spunem. Quote (andante) Mor de curiozitate sa aflu cum arata raspunsul tau inainte de a reveni la sentimente mai bune! vezi? ca nu vreau sa mori...iti dovedesc ca tin la tine,deci n-ai sa afli ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Miercuri, 16/11/2011, 11:15 AM
|
date: Miercuri, 16/11/2011, 12:03 PM | message # 109
Quote (andante) ,a vrut sa fie acel motiv care sa-ti descreteasca fruntea,sa te faca,macar pentru o clipa,sa zambesti sunt o zambareata de felul meu,dar tu reusesti sa adaugi un plus de bine la starea mea,de fiecare data. Quote (andante) si-ti doresc o zi perfecta. multumesc de urare. zilele insele sunt perfecte...din pacate,noi,prin constructia noastra,le stirbim, cream acele goluri in perfectiune pe care le umplem de imperfectiuni. din pacate. zi usoara sa ai si tu andante..si plina de zambete! Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Joi, 17/11/2011, 8:19 AM | message # 110
Sentimentul descris de tine aici are un frate mai mare: privim peste umar la viata noastra,ca la o viata apartinand altcuiva,unui strain,si ne spunem in sine usor amuzati:daca ar fi fost vorba de despre viata mea,cu siguranta ar fi aratat altfel. Spui ca noi,oamenii,stirbim perfectiunea zilelor? Inchipuieste-ti cata monotonie si cat plictis ar trebui sa-ndure bietele zile perfecte daca n-am fi noi muritorii sa mai facem ceva galagie pe-aici..te gandesti chiar c-ar putea muri cu zile...asa....de plictiseala in perfectiunea lor. N-a, acuma rosesc iarasi ca un prostanac in fata calculatorului dar chiar si-asa sunt fericit sa stiu ca sunt un +. O zi senina.
|
date: Joi, 17/11/2011, 9:10 AM | message # 111
Quote (andante) acuma rosesc iarasi ca un prostanac in fata calculatorului dar chiar si-asa sunt fericit sa stiu ca sunt un +. data viitoare,intre monitor si tine,sa stii ca sunt eu.e o risipa de-a binelea,de trairi,ca un calculator sa beneficieze de starea asta a ta,care tinde sa devina obisnuinta,de fastaceala. ![]() sau,eventual, putem masura ,in egala masura,intensitatea nuantei..rosu aprins,mai putin aprins... asa vom putea deduce cu exactitate emotia ce ti-o provocam..."timidule" ![]() zi usoaraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Joi, 17/11/2011, 2:17 PM | message # 112
Quote (magdutza) privim peste umar la viata noastra,ca la o viata apartinand altcuiva,unui strain,si ne spunem in sine usor amuzati:daca ar fi fost vorba de despre viata mea,cu siguranta ar fi aratat altfel. Adevarat ...de multe ori toti facem asta...uitam de propriile trairi ,ganduri ,sentimente ...de ce oare? De ce nu putem modifica ceva care sa ne fie bine?...Poate pentru ca nu putem calca pe cadavre...sau suntem mult prea sentimentali,in ziua de azi cel mai bine e sa fii un pic "nesimtit"...si asa treci mult mai facil prin viata!...-valabil cui poate- ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 18/11/2011, 9:42 AM | message # 115
Pentru ca tot vorbim de droguri pe aceasta pagina si din dorinta de a nu mai altera subiectul vreau sa mentionez faptul ca mi-ati intrat in sange mai mult decat morfina atunci cand vine sa aline dureri ce mai pot fi stavilite,mi-ati patruns in suflet mai adanc decat as fi crezut ca e posibil,in ochi ca o Lumina blanda si-n nari ca un parfum,ciudat amestec,de asfintit pe malul marii,de iasomie si regina noptii. Barbatii,un nou tip de drog? Pistol cu apa! Schimbati Titlul! O zi minunata.
|
date: Vineri, 18/11/2011, 9:45 AM | message # 116
Quote (andante) Barbatii,un nou tip de drog? Pistol cu apa! Schimbati Titlul! si...daca am spune "femeile -drogul permanent"...ar fi mai pe sufletul tau,(patruns adanc de noi,morfinele )? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Vineri, 18/11/2011, 9:46 AM
|
date: Vineri, 18/11/2011, 1:29 PM | message # 120
Quote (andante) mi-ati patruns in suflet mai adanc decat as fi crezut ca e posibil,in ochi ca o Lumina blanda si-n nari ca un parfum,ciudat amestec,de asfintit pe malul marii,de iasomie si regina noptii. Am spus undeva romantic? Stergem...incurabil de romantic! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||