new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Barbatii -un nou tip de drog? |
Barbatii -un nou tip de drog? |
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 7:23 PM | message # 94
am explicat foarte limpede.
cei intre 20 si 30 sunt mult mai pasionali,mult mai patimasi si-i iubesti mult mai mult!!!!!! si de asta scapi mult mai greu! mai curand ar trebui sa se simta jigniti cei care nu se incadreaza in categoria asta. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 7:29 PM | message # 96
Quote (cainefarastapan) nu esti tu in masura sa judeci cine trebuie sa fie cum, egalitate inainte de toate am spus "ar trebui", n-am dat cu paru. si,categoric! egalitate!! intre femei si barbati! ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Marţi, 01/11/2011, 8:28 PM | message # 99
Quote (cainefarastapan) asa consider si eu ardelenii( ca fiind unguri care ne ocupa abuziv ardeal-ul ! pfffff....acu am observat detaliul asta... e drept ca ocup ceva din ardeal,eu ca persoana...dar sa stii ca nu ocup asa mult. sunt mica ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Marţi, 01/11/2011, 8:29 PM
|
date: Marţi, 01/11/2011, 10:14 PM | message # 100
Nu pot sa nu ma amestec ...macar putin!
Esti mica (36+36cm)...cum spui tu,dar...ai un suflet atat de mare cat tot ardealul...si pentru asta iti voi multumi mereu ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Miercuri, 02/11/2011, 11:09 AM | message # 101
Quote (ElegantFM) Esti mica (36+36cm)...cum spui tu,dar...ai un suflet atat de mare cat tot ardealul...si pentru asta iti voi multumi mereu kissing nu mai mare decat al tau...care nu doar ca-i mare,dar e atat de cald,incat uneori simt nevoia sa fug la tine sa-mi dai din caldura ta macar un gram...si stii bine asta. chiar daca rar.,dar am si eu caderile mele...si tu esti mereu acolo pt mine. si eu iti multumesc pt asta...dar n-am suficiente cuvinte sa exprim ce simt ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Luni, 14/11/2011, 4:15 AM | message # 102
Soro daca ne mai 'laudam si iubim' mult se transforma subiectul in altceva ,dar nu ma pot abtine sa iti spun...esti o fiinta pe care putin o cunosc la adevarata valoare ,iar cei care te-au cunocut doar o parte ...pacat pentru ei nici nu isi dau seama cat au avut de pierdut!
![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Luni, 14/11/2011, 1:00 PM | message # 103
Quote (ElegantFM) .esti o fiinta pe care putin o cunosc la adevarata valoare ,iar cei care te-au cunocut doar o parte ...pacat pentru ei nici nu isi dau seama cat au avut de pierdut! multumesc de aprecieri. dar chiar nu mai conteaza. am depasit perioada in care doream sa fac cunoscut si altora ceea ce sunt sau cum sunt,si nu-mi iesea sub nicio forma. fiecare ....cum isi asterne asa doarme...n-am eu calitati extra mega superioare,sunt un om simplu,intelegator,sufletist-calitati sau defecte de care s-a profitat din plin, constienta fiind de asta, dar de pe urma carora am invatat cum sa procedez sa sterg trecutul neplacut si sa vad doar partea frumoasa a lucrurilor prezente si de ce nu..viitoare? ca ne asemanam valoric..asta reiese din ceea ce stim fiecare,una despre cealalta. e inutil sa mai spun ca ..de asta suntem "surori" ![]() a,si sa nu uit. mereu exista si reversul. pierderea unora,castigul altora. inevitabil. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Luni, 14/11/2011, 1:15 PM
|
date: Marţi, 15/11/2011, 7:50 AM | message # 104
a,si sa nu uit. mereu exista si reversul. pierderea unora,castigul altora. inevitabil.
Cata dreptate ai,eu bunaoara mi-am pierdut portofelul si calculand ca aveam mai bine de 400 de dolari in el nu pot sa nu ma gandesc si la "castigul" altora. In seara asta chiar sunt cu capul in nori,am fost la un spectacol"de zile mari",am vazut Trans-Siberian Orchestra,sunt intr-adevar speciali iar eu un mare imprastiat-maine trebuie sa merg la politie sa-mi revendic identitatea si prostia. Va doresc o zi minunata. |
date: Marţi, 15/11/2011, 7:28 PM | message # 105
andante!
dimineata am fost caustica. apoi, ciudoasa! unde pisici,ai gasit tu vreo similitudine, intre discutia anterioara si...spectacolul tau? nu mai zic,c-ai bagat portofelu..care m-a dat peste cap. vorbeam de valori..de pierderea ,prozaic spus, si metaforic vorbind,a unui suflet pereche, a unei [persoane..dar in egala masura ,"castigul" alteia. cu sensul de-a vedea dincolo de vorbe...cand cineva te pierde,poate altcineva te pretuieste de 2 ori mai mult,sau,cand tu ai pierdut pe cineva,poate gasesti pe altcineva cu sentimente net superioara celeilalte persoane,... pe langa toate astea, ne "dragaleam" ca-ntre surori, si-ai trantit-o tu cu imprastiatul tau cap! am sters raspunsul initial, si-am revenit cu sentimente mai bune,sa ma explic. zi faina sa ai! Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||