new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Barbatii -un nou tip de drog? |
Barbatii -un nou tip de drog? | |||||
date: Luni, 24/10/2011, 10:31 PM | message # 76
Quote (magdutza) din pacate,.."jucaria" are suflet" care e sfartecat in mii si mii de bucatele,si care,va purta cicatricea toata viata. Cata dreptate poti sa ai... ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... | |||||
date: Vineri, 28/10/2011, 4:36 AM | message # 81
Quote (dj_show) dar si cei care va provoaca si clipe de neuitat. om fi noi mai duri dar nu suntem lipsiti de inima sau sentimente chiar daca incercam sa dam impresia de duri Touche!!!100% JOS PALARIA!!! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... | |||||
date: Vineri, 28/10/2011, 4:48 PM | message # 84
Quote (dj_show) nu stiu barbatii ca nu i-am incercat da femeile cu siguranta sunt drog si provoaca o dependenta f mare :D suntem pe 20 si ceva de ani... ma exclud. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! | |||||
date: Vineri, 28/10/2011, 8:09 PM | message # 86
Quote (dj_show) nu spune de 20 sau nu stiu cati ani :P eh...istoria zice altceva... Quote (dj_show) si eu ma exclud doar imi faceam simtita prezenta si pe aici sa stiti ca va urmaresc ahaa... Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! | |||||
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 6:40 PM | message # 87
Quote (magdutza) asadar..barbatii de douazeci si ceva..sunt "drog"? imi suna a discriminare, unii se pot simtii jigniti, maine o sa faci referire la rromi? sau la musulmani ? tu cum te-ai simtii daca persoanele de "douzaci si ceva" te-ar cataloga drept unguroaica? parca am mai avut discutia asta pe la inceput, nu? Familia regala, afara din tara!
| |||||
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 6:42 PM | message # 88
Quote (cainefarastapan) imi suna a discriminare, unii se pot simtii jigniti, maine o sa faci referire la rromi? sau la musulmani ? tu cum te-ai simtii daca persoanele de "douzaci si ceva" te-ar cataloga drept unguroaica? parca am mai avut discutia asta pe la inceput, nu? cat de explicita iti doresti sa fiu? ca sunt dispusa s-o fac. stii bine ca altul e sensul...si.,daca imi dai acordul, am sa argumentez...clar de tot. si-apoi..nu-s unguroaica,dar cica-s femei faine Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! | |||||
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 6:52 PM | message # 89
Discriminarea e discriminare, "barbatiide douzaci si ceva" cuprinde o anumita categorie de oameni, oameni care se pot simtii lezati, eu unu m-as simtii foarte jignit( daca as avea 20 ani, nu confirm cat am), asa consider si eu ardelenii( pana cand vei face lamuriri clare si vei renunta la catalogari de genu) ca fiind unguri care ne ocupa abuziv ardeal-ul !
Familia regala, afara din tara!
| |||||
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 7:00 PM | message # 90
Quote (cainefarastapan) eu ardelenii( pana cand vei face lamuriri clare si vei renunta la catalogari de genu asadar... cand am spus ca cei de 20 si ceva ..."sunt un drog", m-am referit, in nestiinta de cauza e adevarat,pe atunci,la faptul ca ,sunt seducatori si daca-i cunosti,nu mai poti renunta la ei,decat foarte greu, asta fiind si sensul de "drog".am asociat starea cu drogul. ulterior, dupa ceva vreme, am avut parte de propriul meu "drog". si anume,am cunoscut (e putin zis),mai degraba am trait o p[oveste cu o persoana,de 20 si ceva , fapt ce mi-a confirmat ca n-am gresit cand am deschis topicul cu titlul asta. nicidecum cu intentia de-a jigni,dimpotriva, de-a flata,de-a... am fost suficient de clara? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||