new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Barbatii -un nou tip de drog? |
Barbatii -un nou tip de drog? | |||||
date: Marţi, 24/05/2011, 2:35 PM | message # 16
Quote (ElegantFM) dar ne pot oferi clipe de neuitat,clipe cand ne simtim femei pana la ultimul fir de par cu un simplu gest sau fraza....clipe cand uitam de tot si toate relele din jurul nostru pentru simplul fapt ca ii vedem ,clipe cand radem cu inocenta unor copile (lipsite de orice stres)ceea ce ai nostri soti ....au uitat de mult! Inseamna k trebuie sa ne luam amantzi tineri si gata :)):)))) ![]() | |||||
date: Marţi, 24/05/2011, 4:46 PM | message # 17
Amant e prea mult spus Mire ,amantii sunt cei care ne ating real,cei care ajung in pat cu noi...ceea ce nu e cazul meu!
Nici unul nu ati inteles ca ceea ce e intre mine si acel tanar cu varsta peste 20 de ani e doar sufleteste...nimic mai mult ! Pentru mai multa precizie (mai ales pentru tine cainefarastapan)citeste pe blog postarea legata de noi doi(eu si el). http://elegantfm.ucoz.com/blog/cu_sufletul_de_mana/2011-05-09-66 ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... | |||||
date: Marţi, 24/05/2011, 6:56 PM | message # 18
Quote (cainefarastapan) Nu cred ca au un dealer care sa va si taxeze cu 60 lei gramul( cam asta e pretu stupefiantelor) Cred ca un kg doua acolo ne mai permitem ![]() ![]() Zambesc ...printre lacrimi! | |||||
date: Marţi, 24/05/2011, 8:05 PM | message # 19
Quote (madyedy) Cred ca un kg doua acolo ne mai permitem wink ce te faci daca vrei un barbat intreg? biggrin Din acest motiv am recomandat un dealer, negociezi, ca in targ, dar daca se aplica tarfu stupefiantelor sa nu se aplice si pedepsele aferente( 10-20 ani). E o simpla gluma, nu-mi sariti in cap ![]() Familia regala, afara din tara!
| |||||
date: Marţi, 24/05/2011, 8:31 PM | message # 20
Quote (ElegantFM) Eu una am gasit un exemplar de peste 20 de ani care este al meu (atat cat e posibil aici)fara sa imi ceara ceva in schimb ...din contra pot spune ca imi ofera toate kg lui din tot sufletul...iar ce e cel mai important imi ofera sufletul lui pentru care nu exista pret nici pe gram ,nici pe nimic ...mi l-a incredintat asa cum si eu i l-am pus in palmele lui pe al meu! “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” edited by: Just - Joi, 26/05/2011, 9:27 PM
| |||||
date: Joi, 26/05/2011, 8:24 PM | message # 21
s-a interpretat aici, altfel decat ideea in sine.
nu m-am referit la drog ca la un "bun consumabil", ca sa parafrazez un prieten iubit. ci , la consecintele uzitarii drogurilor in mod repetat ..si anume,la partea in care creaza dependenta. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Joi, 26/05/2011, 8:27 PM
| |||||
date: Joi, 26/05/2011, 8:45 PM | message # 22
magdutza, e cam urat sa caracterizezi persoanele care au cifra 2 ca prefix drept "drog" , dar sa fiu pe subiect, cum determinati calitatea "marfii"? E mai bun acest "drog" daca e consumat de "proaspat"? sau trebuie lasat pana se apropie de schimarea prefixului cu cifra 3 pentru a fi procesat? E pura curiozitate !
![]() Familia regala, afara din tara!
| |||||
date: Vineri, 27/05/2011, 9:01 PM | message # 23
mrrrrrrrrrrr
stiu si eu sa musc,si-am sa-ti dovedesc, caine fara stapan! cred c-am fost suficient de explicita in postul anterior si n-are sens sa mai abordez motivul pt care am folosit cuvantul "drog" in general , tot ce e de calitate se serveste "proaspat'. nu ma-ndoiesc de calitatea marfii atunci cand e abia scoasa din ..."procesare". dar inca nu stiu concret, insa cand voi avea certitudinea ,voi reveni c-un raspuns. nu cred ca o cifra poate schimba cu ceva natura calitatii. te-am satisfacut caine fara stapan? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! | |||||
date: Sâmbătă, 28/05/2011, 10:18 AM | message # 25
curiozitatea ta "inofensiva" e pe masura iritarii mele.nici mai mult,nici mai putin:)
daca te retragi, inseamna ca nu mi poti argumenta viitoarele posturi proprii. iti recomand sa n-o faci, pana nu vine cineva cu certitudinea. poate asa vei afla un adevar "inofensiv" Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! | |||||
date: Sâmbătă, 28/05/2011, 10:34 AM | message # 26
Quote (magdutza) poate asa vei afla un adevar "inofensiv" Adevarul adevarat este exact asa cum arata, eram doar curios daca aveti acelasi sistem de procesare si distributie a "drogului" precum Pablo Escobar ( numele intreg Pablo Emilio Escobar Gaviria) daca tot doriti sa considerati alte persoane ( indiferent de varsta) un "drog". Familia regala, afara din tara!
| |||||
date: Sâmbătă, 28/05/2011, 10:11 PM | message # 29
Quote (magdutza) nu cred ca o cifra poate schimba cu ceva natura calitatii. Quote (cainefarastapan) e cam urat sa caracterizezi persoanele care au cifra 2 ca prefix drept "drog" , dar sa fiu pe subiect, cum determinati calitatea "marfii"? E mai bun acest "drog" daca e consumat de "proaspat"? sau trebuie lasat pana se apropie de schimarea prefixului cu cifra 3 pentru a fi procesat? E pura curiozitate ! Nu stiu de ce crezi ca varsta are o importanta deosebita...conteaza persoana care e dincolo de acest monitor ,conteaza sentimentele pe care le simti vis-a-vis de el/ea,in speta acum e vorba de un el(cel putin in cazul meu)..iar faptul ca e tanar ,ca are putin peste 20 de ani nu insemna ca asta a fost criteriul de alegere.... NU! Aici nu prea conteaza varsta ,aici toti avem cati ani vrem...toti putem fi orice....totul este asa cum vrei noi sa para ....ce este important insa aici …sentimentele au altfel de intensitate...atlfel de intelegere... Iubirea aici e ca un drog... si poate e singurul drog de care ai nevoie si nu e interzis...depinde acum doar de inima ta cat poate duce,de sufletul tau cat de dornic e de acea iubire ,de celalalt suflet care stii ca iti ofera implinire… ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... | |||||
date: Duminică, 29/05/2011, 1:08 PM | message # 30
Quote (ElegantFM) Nu stiu de ce crezi ca varsta are o importanta deosebita Exact asta incerc sa subliniez, la inceput acest post avea titlul de "barbatii de 20 si ceva de ani un nou tip de drog" sau ceva de genu, am considerat ca nu este normal sa cataloghezi anumite persoane cuprinse in varsta asta drept drog, de parca ar fi un obiect de care te-ai putea folosi fara a opune rezistenta( asta am inteles eu) si pana la urma, in dragoste si razboi nu exista reguli si bariere, asa ca poti deveni dependet de oricine indiferent de varsta si statut social. Quote (ElegantFM) Aici nu prea conteaza varsta ,aici toti avem cati ani vrem...toti putem fi orice minunat, mereu mi-am dorit sa fiu sofer pe masina de gunoi ![]() Familia regala, afara din tara!
|
| |||