new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Sex Fantezii sexuale (Fantezii sexuale) |
Fantezii sexuale |
date: Marţi, 10/05/2011, 8:39 PM | message # 1
Cred ca orice om a avut macar o data in viatza lui o fantezie sexuala , unele din ale mele sunt urmatoarele ( sa fac dragoste cu iubita mea pe un birou si ea pe tocuri :X:X:X) , a doua care am avut parte de ea a fost in cada (dupa parerea mea e mai frumos in apa) p.s nu uitati lumanarile parfumate , spuma si petale de trandafiri (hehe), a 3 a biggrin pe usa din camera , eu sa o tin pe ea mai sus decat mine , iar ea sa se prinda cu picioarele de mijocul meu (cam grea partea asta , trebuie sa te ridici pe varfuri ca sa iti atingi tinta =)) )
|
date: Marţi, 10/05/2011, 10:16 PM | message # 2
![]() Ce poate fi mai romantic decat a face dragoste la malul marii?Iar martori sa iti fie luna,stelele si valurile? ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Marţi, 10/05/2011, 10:24 PM | message # 3
eu nu pot generaliza fanteziile/fantezia ,decat daca in minte am doar o persoana. adica "acea persoana". si...nu o pot gandi cu "voce tare" ...dar i-as sopti-o usor la ureche...
Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Marţi, 10/05/2011, 11:04 PM | message # 4
Eu sunt mica si nu stiu nimic:)))Dar niste precizari sun:))) la partea cu usa :)))
1.Usa tre sa fie solida! 2.Barbatul tre sa fie suficient de puternic:)) 3.Partenera sa aiba o greutate in limitele normalului:)) :)))si nu uitati sa semnati protectia muncii! “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
| |||