new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Sex Fantezii sexuale (Fantezii sexuale) |
Fantezii sexuale |
date: Marţi, 23/08/2011, 3:35 AM | message # 35
offf
limba asta romaneasca.... (ca sa n spun: femeile astea....) sub o cascada daca termenul e mai pe plac :P si ar mai fi inca una cu o negresa (nu ma refer la prajitura) sau ca sa nu fiu iar luat la rost cu o femeie de culoare |
date: Duminică, 25/09/2011, 8:59 PM | message # 39
Show nu ti-as garanta sa incerci in apa nu prea e placut , adik eu unu am incercat si nu as mai repeta partida de dragoste in apa , sincer la momentu asta as mai incerca in copac , pe zapada , intr-o sala de cinema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) |
date: Duminică, 25/09/2011, 9:02 PM | message # 40
Quote (Adryan) nu stii daca ea simte ce trebuie sau lucerna Iertata-mi fie curiozitatea....dar chiar sa nu fie in stare sa faca diferenta intre un fir de lucerna si ....restul ?? ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Duminică, 25/09/2011, 11:01 PM | message # 43
ba da stim sa facem diferenta toti da cand esti acolo pe treaba cine mai sta sa se uite sa vada daca e fir de lucerna sau ce e pan juru tau :hahohi:
De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) |
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 1:56 AM | message # 44
adryan..... nu stiu ce nu ti-a placut tie si e parerea ta si ti-o respect.
doar ca in apa.... nu doar o data am incercat si de fiecare data a fost bine. cat despre restul locurilor.... gandeste-te ca am exact jumatate din viata de cand ma bucur pe deplin de compania femeilor. tin sa te contrazic la treaba cu fanul. poate fi f placut daca stii sa alegi corect capita de fan ;) sa simti mirosul femeii de langa tine amestecat cu mirosul ierbii uscate.... prin parul ei sa se strecoare cate un fir de iarba......... ai incrcat in lift? pe un stadion? pe capota masinii? pe o barca? la un chef cu toti dormind in jurul tau? si pot continua..... |
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 2:42 AM | message # 45
Quote (dj_show) pe un stadion? Cand e meci??? Quote (dj_show) pe capota masinii? Eventual in plin centru? Quote (dj_show) la un chef cu toti dormind in jurul tau? Le-ai pus somnifere in bautura? ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||