Fericire sau tristete pe net?
|
|
date: Vineri, 23/09/2011, 4:46 AM | message # 1
Un cuvant...un alint...o vraja..... De ce credeti ca multa lume se lasa purtata de magia internetului? Aici apar idile, relatii virtuale...si tot aici incep sa curga lacrimi, sa suferi cu tastatura in fata.... Cat de adevarata este o relatie pe internet? Cat crezi ca ti se descopera omul de dincolo de monitor? Chiar ar trebui sa punem unoeri atata sentiment in prieteniile de pe net?
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
|
date: Vineri, 23/09/2011, 4:55 PM | message # 2
In cazul meu pot sa vorbesc de relatiile de prietenie pentru ca e singurul gen de relatie pe care l-am cunoscut pe net. Si eu ma atasez de persoanele care le cunosc aici,nu e nici de bine nici de rau. Asa simtitm sa facem pentru k suntem oameni si avem sentimente.
|
date: Vineri, 23/09/2011, 9:45 PM | message # 3
eu zic ca putem descoperi destul de mult din persoana din spatele monitorului.pt ca deseori..traiesti o viata alaturi de cineva si constati,dupa f multa vreme ca nu l-ai cunoscut cu adevarat. asa ca..nu vad diferenta. eu..am descoperit si bune si rele la aceeasi persoana. dar,nu regret nimic.Quote (ElegantFM) Chiar ar trebui sa punem unoeri atata sentiment in prieteniile de pe net? eu zic ca da. merita. in viata reala,n-avem curaj nici 1 % din ceea ce facem aici. plus ca, si acuma vorbesc in nume propriu, m-am deschis cu adevarat a ceea ce sunt eu, unei persoane cunoscuta pe net,si nu altundeva. m-a cunoscut asa cum sunt eu de fapt. nu m-am prefacut,n-a trebuit sa fiu altcineva. si a meritat sa investesc sentimente,pt ca au fost momente unice.
Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
|
date: Vineri, 28/10/2011, 3:02 AM | message # 4
deacord cu magdutza asta ca sa fac economie de scris
|
date: Vineri, 28/10/2011, 8:40 PM | message # 5
Quote (dj_show) deacord cu magdutza asta ca sa fac economie de scris ohooo....asta-i notabila!! deci mereu vei fii de-acord cu mine!! 
|
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 3:23 AM | message # 6
nu te umfla in pene prea tare era vb de ceea ce ai scris mai sus in alte idei... ramane de vazut 
|
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 10:21 AM | message # 7
Quote (dj_show) in alte idei... ramane de vazu nu ma contrazice,pana la proba contrarie
|
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 3:32 PM | message # 8
ba te contrazic pana la proba contrarie sa fie mai interesanta explicatia 
|
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 3:56 PM | message # 9
nu atat interesanta cat detaliata. numai asa stiu.
|
date: Luni, 14/11/2011, 4:30 AM | message # 10
Asta-i racaiala ...nu fericire sau tristete pe net ....reveniti la subiect ,indragostitilor!
|
date: Joi, 24/11/2011, 7:59 PM | message # 11
am revenit. sunt fericita pe net. aici mi-am gasit peticul 
|
date: Joi, 24/11/2011, 9:05 PM | message # 12
Pot sa spun ca mi-l redescopar si eu? Si da ...sunt fericita si zambesc din nou? 
|
date: Joi, 24/11/2011, 9:08 PM | message # 13
daaa...poti s-o strigi in gura mareee!!!!! cat ma bucur,de-ai stiI!..
|
date: Joi, 24/11/2011, 9:11 PM | message # 14
Mie imi zici? Am prins iar "aripi",zilele au iarasi ratiune ,serile sunt iar de vis ...TRAIESC!!!!
|
date: Joi, 24/11/2011, 9:14 PM | message # 15
deci... e fericire pe net? 
|