new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Barbatii -un nou tip de drog? |
Barbatii -un nou tip de drog? |
date: Sâmbătă, 03/12/2011, 4:25 PM | message # 139
incerci sa-ti faci viata frumoasa. incerci sa stergi din minte tot ce-ti poate umbri frumusetea clipelor trecute sau prezente. e greu,e atat de greu!! rupi ceva din tine... dar nu poti trai in trecut. cat s-o faci? 1 luna,2,6,un an? o viata????????? pt ce? si mai ales,sunt destule situatii cand ai certitudinea ca persoana de care ramai atarnata, si-a continuat drumul fara tine. bafta! Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Marţi, 06/12/2011, 12:43 PM | message # 141
sa schimbi ...modul de-a vedea viata:)
nimic nu e vesnic,nimic nu dureaza o eternitate...nici macar viata:) viata.. si viata e atat de scurta,si trece in fuga pe langa noi. abia reusim s-o prindem ... c-a fost frumos? de acord! poate,unic? si cu asta sunt de acord! dar daca nu privim spre orizont, ne pierdem sufletul,cu speranta ca ni-l gaseste acel cineva din trecut. e doar o iluzie. poate aberez, poate mi-am pierdut eu increderea,dar iti spun astea cu toata sinceritatea . n-am regrete, n-am nici macar sentimentul de ura. mi-a ramas doar asa...,ceva greu de definit. cert e ca in fata noastra se afla totul.doar inainte si-atat. amintirile? au si ele rolul lor si locul lor,dar nimic mai mult. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Miercuri, 07/12/2011, 0:25 AM | message # 142
Quote (cainefarastapan) tu cum te-ai simtii daca persoanele de "douzaci si ceva" te-ar cataloga drept unguroaica? parca am mai avut discutia asta pe la inceput, nu? nu Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||