new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Interviu la o cafea
date: Vineri, 28/10/2011, 1:28 AM | message # 1
Cine doreşte să îi iau interviul la o cafea?
1. Care este cea mai veche amintire pe care o ai? De la ce vârstă?
2. Ce talent ţi-ai dori să ai?
3. Dacă te-ai afla în faţa morţii, care ţi-ar fi ultima dorinţă?
4. Ce înseamnă pentru tine culmea mizeriei?
5. Iţi place să cânţi în duş?
6. Preferi părul drept, creţ sau ondulat?
7.Ce îţi place mai mult: să oferi sau să primeşti?

Miri
respect
[ 11 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 2:30 AM | message # 2
1.De la cativa anisori...cand tatal meu m-a scapat din brate...
2.Sa pictez.
3.Sa nu dispara ...Elegant FM hahohi ...
4.Au...o bucatarie cu vase nespalate,aragaz la fel ...
5.Nu...ca trezesc pisicutul :D ...si motanul!
6.Ondulat.
7.Sa ofer.

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 4:41 PM | message # 3
Quote (Miri)
1. Care este cea mai veche amintire pe care o ai? De la ce vârstă?
2. Ce talent ţi-ai dori să ai?
3. Dacă te-ai afla în faţa morţii, care ţi-ar fi ultima dorinţă?
4. Ce înseamnă pentru tine culmea mizeriei?
5. Iţi place să cânţi în duş?
6. Preferi părul drept, creţ sau ondulat?
7.Ce îţi place mai mult: să oferi sau să primeşti?

1-..aveam vreo cativa ani si inca beam lapte din sticla cu biberon
2-actoricesc
3-nu spun
4-aragaz f murdar si baia murdara
5-nu
6-ondulat
7-sa ...ofer dar si sa primesc..

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 4:42 PM | message # 4
1.Este de fapt umbra unei amintiri de cand am inceput sa merg...
2.Sa pot sa citesc gandurile oamenilor.
3.Sa stiu ca cei ce raman in urma mea sa fie fericiti.
4.Haine oriunde, vase nespalate, praf peste tot, nematurat...
5.Eu cand toata ziua, oriunde.dar sub dus nu:D
6.Drept.
7.Sa primesc.

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 5:17 PM | message # 5
1. prima amintire e cam de la varsta de un an... si cateva luni.. o amintire nu prea placuta...
2. nu cred ca mi-as dori unul anume... ma multumesc cu ce am
3. mmm... cand voi muri as vrea sa planga cainii pentru mine !
4. Pentru mine culmea mizeriei e sinonima cu nesimtirea si lenea.
5. nu... prefer sa ascult muzica in dus
6. depinde de context... normal il am ondulat... insa il port si drept si cret..
7. cred ca ambele.. depinde de situatie si de persoana

Fighting for peace is like fucking for virginity...!
edited by: YoYo - Vineri, 28/10/2011, 5:18 PM
YoYo
respect
[ 4 ]

date: Luni, 31/10/2011, 7:50 AM | message # 6
1) Cea mai veche amintire a mea este legata de o pereche de ghetute si o seara de Craciun insa amintirea care ma bantuie cel mai ades este de fapt un parfum,acel al gutuilor pe care mama le aseza pe pervazul ferestrei si prin nu stiu ce mecanism ciudat uneori le simt aroma venind de nu se stie unde. 2)Toti avem momente in care,ascunsi dupa perdeaua bunului simt,visam sa fim tot ceea ce n-am putut fi indiferent daca vorbim de vreun talent,o implinire sau pur si simplu o banalitate materiala. 3)Dorinta fireasca a oricarui muritor aflat la capat de drum,fata-n fata cu moartea,este de-a mai putea trai macar o zi inselandu-se ca ar putea descoperi elixirul nemuririi in acea ultima zi,asadar de ce-as fi eu o exceptie? 4)Atunci cand iti pierzi credinta,cand decazi moral,cand incetezi sa mai respecti pe cei din jur se cheama ca ai devenit o culme a mizeriei 5)Am incercat odata si-am ramas fara apa calda....asa ca! 6)Daca as avea o iubita cu par drept as raspunde ca parul drept imi place cel mai mult,daca as avea una cu par cret raspunsul ar fi,par cret,cand totul e atat de conjunctural e greu sa ramai obiectiv. 7)Ipocrizia ma iminge sa spun ca-mi olace sa ofer,bunul simt ma trage de maneca si-mi bate obrazul,ce sa ma fac prins in acest cleste? Sa mint sau sa spun adevarul? Numai daca as sti care este adevar si care minciuna!
andante
respect
[ 2 ]

date: Luni, 31/10/2011, 10:38 PM | message # 7
si uite-asa,andante ...ne-a dat o lectie!
noi..muieri...aeriene..
el,profund si concret.
of! blush

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Marţi, 01/11/2011, 0:29 AM | message # 8
Da,Magda....ai dreptate!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Marţi, 01/11/2011, 0:30 AM | message # 9
1.Nu mai tin minte
2.Sa dansez (sa fiu balerina)
3.Sa fiu cu parintii mei pana mor
4.Culmea mizeriei sau culmea nesimtirii e cam una si aceeasi
5.Nu
6.Drept
7.Daca primesc (dragoste) am de unde oferii si eu la randul meu.

Miri
respect
[ 11 ]

date: Marţi, 01/11/2011, 5:21 AM | message # 10
Am depus mari eforturi de-a lungul vietii sa ma "luminez"pe mine insumi iar acum cand privesc atat in urma cat si inainte constat ca n-am reusit mare lucru,asadar departe de mine gandul de a da o lectie cuiva si cu-atat mai putin voua(Elegant FM)care mi-ati deschis usa si ma tratati ca pe unul din familie! Daca totusi mesajul meu a transmis vreo angoasa sau pur si simplu a sunat ca o lectie,imi cer iertare,nu a fost nimic intentionat,asta am simtit ca trebuie sa scriu. Si ca sa fiu si eu putin rautacios as adauga ca muzele mele in momentul in care am scris,"vinovati" de asemenea idei SUNTETI VOI! Si uite de-asta imi sunteti atat de dragi. Hai trageti!!!! Ce? Nimic,un fleac....m-au ciuruit!
andante
respect
[ 2 ]

date: Marţi, 01/11/2011, 7:51 PM | message # 11
Quote (andante)
Daca totusi mesajul meu a transmis vreo angoasa sau pur si simplu a sunat ca o lectie,imi cer iertare,nu a fost nimic intentionat,asta am simtit ca trebuie sa scriu

apoi...eu te iert,na!am de ales? ca m-am pricopsit c-un nas asa "luminat" :*

si tu ne esti drag.si nu sunt flatari gratuite,astea.

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Marţi, 01/11/2011, 9:57 PM | message # 12
Quote (andante)
Daca totusi mesajul meu a transmis vreo angoasa sau pur si simplu a sunat ca o lectie,imi cer iertare,nu a fost nimic intentionat,asta am simtit ca trebuie sa scriu.

Stai linistit nu ai deranjat pe nimeni,ma bucur sa vad ca exista oameni care stiu a manui cuvintele...apreciez mereu pe cei care au ce spune si stiu sa o faca.

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Miercuri, 02/11/2011, 6:49 AM | message # 13
Ma bucur din suflet sa vad ca am facut pace,cu toate ca daca stau sa ma gandesc pacea nu este altceva decat o tranzitie spre un nou" razboi". Doamnelor/domnisoarelor/fetelor/dragele mele,un asemenea razboi,cu astfel de "inamici" nu poate fi decat placut si benefic. Cu ingaduinta voastra as vrea sa-ncerc un compliment pe aceasta tema: Deja simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare,incep sa bat in retragere,sunt ranit chiar muribund! Omagiile mele invingatoarelor. flower
andante
respect
[ 2 ]

date: Miercuri, 02/11/2011, 10:57 AM | message # 14
multumim de omagii,poti chiar mai mult de-atat...sa vii cu cafeaua in fiecare dimineata,sa fie meniul complet.
iar daca esti muribund,sper sa nu mori inca. nu ca n-ai vrea tu sa devii "eroul" nostru, dar inca te vrem viu. la final, iti vom face si-o statuie...daca asta te incalzeste... trifoi

edited by: magdutza - Miercuri, 02/11/2011, 10:58 AM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 03/11/2011, 6:39 AM | message # 15
Exista pe lume o multime de oameni, pentru care scriitorul,pictorul sau compozitorul nu au nici un merit,oameni care considera ca toate statuile li se cuvin lor pentru ca,deschizand o carte,privind un tablou sau ascultand o simfonie,au binevoit sa se lase imbogatiti. Vreau sa cred ca nu am lasat impresia unui astfel de individ si ca atare ma vad nevoit sa te refuz-Nu Magdutza,nu doresc o statuie,de fapt prin natura lor statuile nu te pot lasa decat rece,asa ca de ce m-ar incalzi pe mine. In schimb apreciez foarte mult faptul ca"inca ma vreti viu",e pentru prima data cand mi se intampla,marea majoritate a cunoscutilor m-au vrut(hai sa nu folosesc vorbe grele)eroul lor!(Glumesc desigur sau poate nu?!) In deplina concordanta si fara nici un fel de legatura cu subiectul vreau sa stii ca,in sfarsit,ti-am vazut filmuletul de pe youtube, good_post FELICITARI,nu te opri! Multumesc pentru ajutorul tau fara de care(retard cum sunt)n-as fi reusit in veci sa-l gasesc. Sa ai o zi senina,un gand curat pentru tine si toti Elegantosii. kissing
andante
respect
[ 2 ]

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory