new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Interviu la o cafea
date: Joi, 03/11/2011, 6:42 AM | message # 16
Quote (andante)
In schimb apreciez foarte mult faptul ca"inca ma vreti viu"

Ai avut impresia ca nu?
Normal ca te vrem viu,deja devii un membru al familiei...asa cum imi place mie sa o numesc ...familia Elegant .

O zi frumoasa sa ai si tu Andi,sper sa ne citim si mai pe zi(la noi,ca la tine nu stiu niciodata cand e zi sau noapte).

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Joi, 03/11/2011, 4:29 PM | message # 17
Quote (andante)
Exista pe lume o multime de oameni, pentru care scriitorul,pictorul sau compozitorul nu au nici un merit,oameni care considera ca toate statuile li se cuvin lor pentru ca,deschizand o carte,privind un tablou sau ascultand o simfonie,au binevoit sa se lase imbogatiti. Vreau sa cred ca nu am lasat impresia unui astfel de individ si ca atare ma vad nevoit sa te refuz-Nu Magdutza,nu doresc o statuie,de fapt prin natura lor statuile nu te pot lasa decat rece,asa ca de ce m-ar incalzi pe mine. In schimb apreciez foarte mult faptul ca"inca ma vreti viu",e pentru prima data cand mi se intampla,marea majoritate a cunoscutilor m-au vrut(hai sa nu folosesc vorbe grele)eroul lor!(Glumesc desigur sau poate nu?!) In deplina concordanta si fara nici un fel de legatura cu subiectul vreau sa stii ca,in sfarsit,ti-am vazut filmuletul de pe youtube, good_post FELICITARI,nu te opri! Multumesc pentru ajutorul tau fara de care(retard cum sunt)n-as

fi reusit in veci sa-l gasesc. Sa ai o zi senina,un gand curat pentru tine si toti

Elegantosii. kissing

daca ai dusmani,e limpede ca ai ceva in plus fata de ei,motiv pt care te dusmanesc.deci..existi!
bine ca nu-ti trebe statuie. stiu ca-s scumpe si sunt chitroasa de fel. asta mi-a facut ziua senina.
cat despre film...e primul,posibil si ultimul. explicatiile..mai in particular,asa

si-apoi aici m-ai ofuscat rau!! cu "retardu" tau!...
pai eu sunt paralela cu tehnologia,dar numa retarda nu-s!!!! winkout
B)

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
edited by: magdutza - Joi, 03/11/2011, 4:31 PM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 03/11/2011, 4:40 PM | message # 18
si app andante...
imprastie-te pe tot forumul cu scrisul.nu face atata economie la uzul tastaturii.
ca doara n-o fi foc sa scrii si tu 2 randuri pe la "love", "sex"...eh... smug

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 03/11/2011, 10:59 PM | message # 19
Si de ce nu sa intre si pe blog...si acolo sunt fapte de viata,viata insasi uneori...

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 04/11/2011, 6:41 AM | message # 20
Marea drama si cumpita durere a universului,atunci cand din el se rup si cad insangerate bucati,nu reprezinta pentru noi oamenii decat un spectacol,acel spectacol,care privit de-aici se aseamana unui dans,un dans nebun,sinucigas ,al stelelor care,parca inlatuite si vorbite,se arunca in neant valsand pentru ultima oara. Toata aceasta coregrafie incarcata de drama noi o numim generic-ploaie de stele cazatoare-. Tocmai am asistat la un asemenea spectacol si marturisesc:sunt trist! Mai ales ca la-nceput ma gandeam(sarmanul de mine)sa-mi pun cateva dorinte.....pentru ca putin mai tarziu sa pierd sirul dorintelor si numarul lacrimilor incandescente. Multumesc pentru invitatie si incurajari,sunteti dulci insa trebuie sa recunosc ca am o usoara retinere in a-mi extinde comentariile si cand spun asta ma refer strict la teama de a nu cadea in ridicol,m-as simti mai mult decat stanjenit. Am indraznit sa-mi expun gandurile aici pentru ca deocamdata sunteti singurii mei prieteni. Va doresc o zi senina.
andante
respect
[ 2 ]

date: Vineri, 04/11/2011, 1:56 PM | message # 21
Te rog sa nu simti stanjenit,chiar nu ai de ce...suntem ai casei si nu te judeca nimeni pentru nimic.
Ai un talent deosebit in a imbina cuvintele ...de ce nu incerci sa scrii mai mult?Fiecare mic mesaj are in el si o parte poetica...o parte usor romantica...imi place asta,sper sa vad si un text mai lung.
Iar daca suntem prietenii tai ...sau macar ne consideri asa inseamna ca ne-ai perceput asa cum suntem ...reali,niste suflete calde care nu vor altceva decat sa discute,sa stie ce e cu tine si daca esti bine...nimic mai mult!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 04/11/2011, 6:57 PM | message # 22
andante...tu n-ai cum sa te simti stanjenit sub nicio forma. nu suntem aici sa judecam, ci pur si simplu sa ne simtim bine. esti atat de sensibil uneori,incat ,citindu-te, am sentimentul ca par superficiala,vis-a vis de postarile tale.
dar,suntem fiecare cu propriile "atitudini" aici ,ne acceptam ,si chiar mai mult de-atat:ne completam reciproc.
daca eu sunt mai ...ghidusa,(am fost eleganta ca na,e vb de mine), lili e o romantica incurabila, tu...un profund.,..barbatu-mi-o...un istet si-un scump,restul,la fel ,la inaltimea asteptarilor fiecare,...nu vad de ce n-=ai face cu noi o echipa?
poate uneori ai fi exact echilibrul ...
asa ca...
indemnul meu e urmatorul: pune mana si scrieee...sa te ajung repejor din urma!!!
si...totusi,musai sa te-ntreb aci,ca nu prea ne intersectam(mama lui de fus!)...cadoul de nunta,pe cand? citeste

edited by: magdutza - Vineri, 04/11/2011, 6:58 PM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Sâmbătă, 05/11/2011, 9:08 AM | message # 23
Eh Magdutzo,ca ti-am urmat sfatul si mi-am bagat nasul putin pe la "love,sex,eh",acuma Dumnezeu cu mila ,sa speram ca nu va fi inchis site-ul din cauza elucubratiilor ele blush Sunt magulit de mesajele voastre,aveti acel rafinament,acea eleganta care obliga la respect si la o anumita conduita,sper sa nu dezamagesc.Multumesc ca va pasa de mine,multumesc ca sunteti aici,o zi perfecta. PS Magda,nu stiu ce se-ntampla cu postarile astea,am o banuiala vaga ca din ultimul tau mesaj lipseste un rand,cred ca ultimul,adica se vad asa..niste puncte.... winkout
andante
respect
[ 2 ]

date: Sâmbătă, 05/11/2011, 10:57 AM | message # 24
uuuuuhhhhh.....andante!!!
am fugit la sex!!!!
ca m-am bagat aci dis de dimineata, la cafea.,dar de acum schimb ordinea..
"sex" si-apoi"cafea"!(de topic,desigur B) )
si da, lipseste un rand,dar eu mizez pe faptul ca tu citesti printre randuri...deci,de cadou,tot nu scapi party

ne tot multumesti...,dar aici intervine valabilitatea reciprocei.insa, cu detalii,va urma lilica,ea stie s-o faca mai asa..pe sufletul tau,elaborat , elevat si...delicat(aici am tusit sugestiv, c-un "hm")

zi frumoasa si tie!!!!!

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Sâmbătă, 05/11/2011, 6:48 PM | message # 25
Quote (andante)
Sunt magulit de mesajele voastre,aveti acel rafinament,acea eleganta care obliga la respect si la o anumita conduita,sper sa nu dezamagesc.Multumesc ca va pasa de mine,multumesc ca sunteti aici,o zi perfecta.

Nu putem fi altfel cu o persoana ca tine ,de un bun simt si o sensibilitate...deosebita.Noi iti multumim ca incerci sa te integrezi in mica noastra societate.Nu ai cum sa ne dezamagesti...doar lasandu-ne sa te asteptam prea mult hug3 !
Si sa stii ca om fi noi femei ,dar nu ne spargem...suntem destul de trecute prin viata ,prin necazuri dar si prin bucurii...e magulitor insa sa vezi un barbat purtandu-se cu atata delicatete!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 19/12/2011, 1:53 AM | message # 26
1. de pe la 5-6 ani cand m-am inecat cu in sambure de cireasa si era sa mor
2. sa pot sa dansez
3. sa mai fiu o data mica
4. o casa ridicata cu fundul in sus plina de murdarie
5. nu prea cant
6. depinde de ocazie
7. si una si alta

To be or not to be...This is the question?
andra
respect
[ 2 ]

• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory