new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cafeneaua orasenilor ce vor sa se mute "la tara"
date: Vineri, 28/10/2011, 1:08 AM | message # 1
Ma adresez tuturor celor trecuti un pic sau mai mult de 40 de ani, fie ca s-au nascut si au crescut in marile orase, fie ca s-au mutat acolo in timpul scolii.
Si nu ma adresez doar celor care nu mai au cum sa-si plateasca intretinerea/chiria la bloc, ci si celor ce au casa, au si un serviciu rezonabil, chiar daca stresant.

A-ti avea motivul si curajul sa lasati complet viata de oras deoparte si sa va mutati intr-o zona suficient de verde, dar si suficient de departe de un oras mare si activ? Sa va mutati "la tara"?

Bineinteles, intr-o casa dotata cu confortul necesar traiului de zi cu zi si cu o ferma/ livada/gradina care sa va asigure si un sprijin material, si un mod de imbinare a placutului cu utilul?

A-ti da badarania brutala deseori, temperaturile extreme, betoanele, locurile de parcare lipsa, pe o viata la tara in sensul bun si adevarat al expresiei?
Si daca da, cum v-ati cistiga existenta acolo, bineinteles daca nu sinteti deja pensionari?
Intrebarea ce o pun spre dezbatere este cum sa-ti cistigi existenta la un nivel onorabil locuind la tara?
La tara in Romania, si nu in alta parte!

Miri
respect
[ 11 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 2:34 AM | message # 2
Am lasat viata din oras si m-am mutat la tara ,daca se poate numi asa ...sunt la numai 3 km de un mare oras...
Si da ...am plecat din oras in primul rand datorita zgomotului,aerului poluat,vecinilor din bloc...
Cum imi castig existenta?Am o firma.

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Joi, 17/11/2011, 5:38 PM | message # 3
Sis , asta nu e corect...sa mai astept 20 de ani sa-ti pot raspunde acestui subiect? nu

Zambesc ...printre lacrimi!
edited by: madyedy - Joi, 17/11/2011, 5:38 PM
madyedy
respect
[ 2 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 7:57 PM | message # 4
nu cred ca m-as muta la tara.

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 10/02/2012, 5:09 PM | message # 5
Nu m-as muta la tzara pentru nimic in lume.. winkout

Miri
respect
[ 11 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory