new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum DE PE NET ADUNATE... Statusuri Statusuri DND |
Statusuri DND |
date: Luni, 30/05/2011, 4:01 AM | message # 1
1. DND!Servesc o supa cu umbra de pui!
2. Ma bronzez la lumanare!DND ! 3. Bizi…imi cos maieul in cot:) 4. Nu va deranjati sa ma deranjati. 5. Ultimul care m-a deranjat e inca dat disparut! 6. Taci in liniste…! 7. Dorm ca un ingerash… nu deranjati ca dati de draku! 8. DND am nevoie de tine ca de o gaura in prezervativ! 9. Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live ! 10. Don’t abuse the BUZZ.!. 11. Please try again, NEVER! 12. Ma balacesk ,DND ca te stropesk! 13. Va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati… e prea mare deranjul sa fiu deranjat! 14. DND… f*t mushte… bazai?! 15. Tara are nevoie de mine asa ca… DND! 16. DND…mama la calc… nu dati BUZZ ca se sperie! 17. DND… dau gainile cu ruj ! 18. Dnd…astazi tin sa-mi imbogatesc lista de ignore…! 19. dE’nE’fE’De – CiTeSc nIjTe cArTzi dE joC. 20. M-ai deranjat…. Nu ti-am raspuns… Ai insistat…. Ti-am dat ignore! 21. Ma f**e o lene sa tastez… 22. Cautama in vis….. DND ! 23. DeNeDe ….. drum bun , cale batuta…… cine te prinde in cur sa te f*ta. 24. DND ma impusc prin spanzurare cu scanul electric DND 25. Frunza verde / Rug de mur / Deranjezi…. o iei in cur ! 26. D!N!D , ma dau cu sania in congelator 27. Leave me alone `cause I am away! DND! 28. N-ai ce face decat sa stai in fata portii castelului meu si sa citesti ca scrie ‘DND’ ? 29. Lasa-ne … lasa-ne … du-te in treaba ta, ca nu avem timp si chef de un alt loser nesuferit. DND! 30. Nu ma deranja ca sunt in flacari momentan … si s-ar putea sa explodez curand! 31. Way nu ma deranjati ca o sa fie ploi de Ignore!!! 32. Hai DND … ca sa nu zic mai pe romaneste JET! 33. E meci. Aha joaca dinamo, deci ma puteti deranja. 34. Ne pare rau pentru inconvenient dar nu ai acces la acest utilizator de messenger ! 35. Invisible to Everyone ! 36. Acuma m-am trezit ! Pa, merg sa ma culc.. mai vorbim ! 37. dnd…manank gandaci. 38. dnd…mi-am arunkat monitorul in apa. 39. dnd…culc vaka. 40. dnd…ma uit la meciul dintre Germani si Nemti…tare meci. 41. dnd…dorm…ultima persoana care m-a deranjat a fost Elodia. 42. dnd…bat kuie in apa. 43. dnd…lucrez cu cutitul … sa scot inima sa o mut in dreapta. 44. dnd…spal fermoarul pe dinti. 45. dnd…fac lumanarea…daca ma deranjati va ard. 46. Mi s-a spus ca nu te pricepi la romana dar sa citesti 3 litere cred ca stii…DND !! ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Marţi, 13/12/2011, 2:08 AM | message # 5
1. Acum am treaba mai tarziu sunt tot ocupata, dupa ies in oras, cand ma intorc n-am timp...
2. DND sortez nisip! 3. DND nu-mi deranja messu 4. Ma balacesc DND ca te stropesc! 5. Please try again never 6. Nu pot sa vorbesc acum, am mancat ceapa 7. DND dau gainile cu ruj 8. Va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati e prea mare deranjul sa fiu deranjata! 9. DND trebuie sa infing toporul in geam 10.DENEDE ma cert cu pixu 11.DENEDE mananc nu se vede ce am acoperit webu cu mustar! 12.DND indrept banane 13.DND ma impusc prin spanzurare cu scanul electric 14.DND , ma dau cu sania in congelator 15.Am treaba incerc sa urc barca in avion..m-a chemat Bill la plaja 16.DND fac matreatza! 17.DnD,tund asfaltu 18.DND incerc sa numar o bila 19.DND...Alerg un melc... 20.Dnd..tund chielul 21.Dnd dau la peste pe uscat 22.Dnd respir!te anunt cand termin.. 23.Nu sunt ... Cautati-ma pe google 24.Stati linistiti... nici eu nu stiu unde sunt.... 25.dnd inot pe covor 26.dnd invat pisica sa latre 27.dnd fac pe mortu 28.DnD.....parchez covorul 29.DnD invat gaina sa inoate 30.dnd plecat cu vaca la benzinarie 31.dnd dresez mousul 32.dnd o caut pe elodia 33.dnd! Am cazut pe ganduri si mi-am rupt mana!! 34.DND… imi canta vecina in "capsator" 35.DND… pensez o broasca 36.DND…mi-a fugit monitoru… incerc sa-l prind… ma ajuta tastele directionale… 37.Taci in liniste ! 38.Cant la capsator… DND! 39.DND…mama la calc… nu dati BUZZ ca se sperie ! 40.Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live ! 41.Dorm ca un ingerash… nu deranjati ca dati de dracu! 42.Am pile la cimitir….imi reglez moartea… DND sau vrei sa o reglez shi pe-a ta!? 43.Cautama in vis….. DND 44.Ti se pare….. nu sunt aici! 45.Ultimul care m-a deranjat, e inca dat disparut… 46.Sunt oriunde, numai aici nu! DND 47.DND! aspir…. la o viata mai buna… 48.DND...imi cos maieul in cot 49.DENEDE citesc niste cartzi de joc 50.Acuma m-am trezit ! Pa, merg sa ma culc.. mai vorbim! 51.dnd...manank gandaci 52.dnd...mi-am arunkat monitorul in apa 53.dnd...ma uit la meciul dintre Germani si Nemti...tare meci 54.dnd...molfai tastatura 55.dnd...gadil un purice 56.dnd...fac baie furnicilor in WC 57.dnd...ma dau plimb cu barca prin conducta 58.dnd...invat gaina sa cante rock 59.dnd...sunt la rodeo! calaresc lakuste!!! fara buzz ca-mi sare lacusta de sub fund 60.dnd...prind fluturi cu DAMINGEANA 61.dnd...spal tastatura pe dinti 62.dnd...trag sa mor 63.dnd...scot gaina la plimbare 64.dnd...vânez sobolani cu arcul 65.dnd...cu furculitza pe casa sa vad daca mai fulgera 66.dnd...caut un ac in carul cu fan 67.dnd...spal priza cu buretele 68.dnd...fac manichiura la gaini 69.dnd...alerg cu spatele pe gheatza 70.Deranjati`ma! ca altfel v`a deranjez IO! To be or not to be...This is the question? |
| |||
| |||