new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Probleme adolescentine!
date: Joi, 27/10/2011, 8:13 PM | message # 1
Multe adolescente se confrunta cu urmatorul fapt :sunt implicate intr-o relatie in care partenerul le cere sa se culce cu el, in caz contrar o sa le paraseasca.Multe dintre ele accepta lucrul asta chiar daca nu se simt pregatite pentru ca se cred "indragostite pana peste cap" de respectivul si ar fi o adevarata draga daca le-ar parasi.
Daca ati fi in aceeasi situatie cum ati proceda?

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Joi, 27/10/2011, 8:17 PM | message # 2
Norocul meu ca am trecut de perioada adolescentei...dar daca as fi fost pusa in aceasta situatie ...nu as accepta decat daca as simti ca a venit momentul ...

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Joi, 27/10/2011, 8:37 PM | message # 3
Daca o iubesti cu adevarat o astepti pana e ea pregatita , nu o obligi daca nu ne ..... te las si ma duc la alta sa-mi dea ..... . Scuze de vorbele astea dar le-am auzit la multi baietii zicandule prietenelor lor . Daca o iubesti cu adevarat o astepti sa fie ea pregatita adik na eu unu asa sunt si asa am facut si am sa fac .

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
Adryan
respect
[ 1 ]

date: Joi, 27/10/2011, 9:01 PM | message # 4
da.exact in aceasta situatie am fost in adolescenta.
drept urmare, ne-am despartit, si mi-am facut "prieten',pe vremea aia, pe cel mai bun prieten al lui(celui care mi-a cerut asta)
si...m-am si maritat cu al doilea:)

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
edited by: magdutza - Joi, 27/10/2011, 9:22 PM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 27/10/2011, 10:40 PM | message # 5
Daca mi-ar zice: "ori te culci cu mine ori te parasesc" nu m-ar face decat sa imi provoace scarba si l-as parasi eu ca sa-i arat ca sunt mai smechera si ca nu dau 2 bani pe sexul lui :)):)):)):))) hehe

Miri
respect
[ 11 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 7:06 PM | message # 6
grea decizie de luat daca mi-ar spune asta o femeie :D
dj_show
respect
[ 1 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory