new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum LOVE&SEX Sex Probleme adolescentine! |
Probleme adolescentine! |
date: Joi, 27/10/2011, 8:13 PM | message # 1
Multe adolescente se confrunta cu urmatorul fapt :sunt implicate intr-o relatie in care partenerul le cere sa se culce cu el, in caz contrar o sa le paraseasca.Multe dintre ele accepta lucrul asta chiar daca nu se simt pregatite pentru ca se cred "indragostite pana peste cap" de respectivul si ar fi o adevarata draga daca le-ar parasi.
Daca ati fi in aceeasi situatie cum ati proceda? “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
date: Joi, 27/10/2011, 8:37 PM | message # 3
Daca o iubesti cu adevarat o astepti pana e ea pregatita , nu o obligi daca nu ne ..... te las si ma duc la alta sa-mi dea ..... . Scuze de vorbele astea dar le-am auzit la multi baietii zicandule prietenelor lor . Daca o iubesti cu adevarat o astepti sa fie ea pregatita adik na eu unu asa sunt si asa am facut si am sa fac .
De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) |
date: Joi, 27/10/2011, 9:01 PM | message # 4
da.exact in aceasta situatie am fost in adolescenta.
drept urmare, ne-am despartit, si mi-am facut "prieten',pe vremea aia, pe cel mai bun prieten al lui(celui care mi-a cerut asta) si...m-am si maritat cu al doilea:) Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Joi, 27/10/2011, 9:22 PM
|
| |||
| |||