new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Sex Irezistibila / irezistibil |
Irezistibila / irezistibil | |||||
date: Miercuri, 25/05/2011, 7:22 PM | message # 1
Daca o luam dupa DEX, definitia ar veni cam asa:
IREZISTÍBIL, -Ă, irezistibili, -e, adj. Căruia nu i se poate rezista, căruia nu i se poate împotrivi; nerezistibil. – Din fr. irrésistible. Dar nu definitia asta conteaza. Ci ce intelegeti voi printr-o femeie irezistibila, respectiv un barbat irezistibil. A, sa nu uit: ar fi necesare pareri din toate partile: adica ce crede o fata ca inseamna pentru ea un barbat irezistibil, dar ar fi interesant sa vedem si ce crede un baiat ca inseamna "barbat irezistibil"... Evident, chestiunea se aplica si in cazul "femeii irezistibile". Si poate veniti si cu exemple concrete... cui nu i-ati putea rezista... ? ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... | |||||
date: Sâmbătă, 28/05/2011, 5:50 PM | message # 6
Treziti-va fetelor ca deja s-a facut dimineatza
![]() ![]() ![]() Adaugat (2011-05-28, 5:50 PM) Daca nu ai auzit de MINE....inseamna ca nu ai cultura generala!!!
| |||||
date: Duminică, 29/05/2011, 0:10 AM | message # 7
:))...cred ca asta face ca pentru mine barbatul irezistibil e cel care nu ma lasa balta pentru o bere cu prietenii cand e un meci al Stelei :)) dar as minti spunand asta
-barbatul irezistibil e cel care ma iubeste cu toata nebunia si toate copilariile mele...si care e acolo pentru mine in orice moment:) “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” | |||||
date: Marţi, 31/05/2011, 12:12 PM | message # 8
Quote (Just) barbatul irezistibil e cel care ma iubeste cu toata nebunia si toate copilariile mele...si care e acolo pentru mine in orice moment:) Subscriu...si in plus as adauga ...daca imi castiga sufletul...nu ii mai pot rezista! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... | |||||
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 1:23 AM | message # 14
gata gata
am revenit greu de facut un tipar. femeia se naste cu puterea seductiei. e greu sa pot spune care e femeia irezistibila. aceiasi femeie poate fi f irezistibila sau nu. depinde de cum stie sa-ti puna in evidenta calitatile si sa-si mascheze defectele. | |||||
| |||