new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Propunere ...periculoasa!!!
date: Miercuri, 25/05/2011, 6:17 PM | message # 1
Sa presupunem ca prietena/prietenul cel mai bun v-ar face invitatia sa intrati intr-un club foarte exclusivist, confidential si foarte tentant. Sa zicem un fel de club privat de sex.... si mai mult de atat. Membrii isi exprima dorintele si fanteziile in scris, platesc, si primesc ceea ce vor in realitate. Si pe cine vor, dintr-un grup de 'angajati' atent selectati. Fara nume reale, uneori chiar cu masti, fara sa afle nimeni si fara a pune in pericol relatii, casatorii, prestigii si cariere. Ati intra in acest club? Si daca da, ce anume fantezie ati cere, stiind ca puteti cere orice si ca nimeni nu trebuie sa afle?

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Joi, 26/05/2011, 2:13 AM | message # 2
Nu as intra biggrin Scurt si la obiect .

Miri
respect
[ 11 ]

date: Sâmbătă, 28/05/2011, 6:06 PM | message # 3
Intrebarea s-ar pune asa...,,As mai iesi de acolo?probabil doar la varsta pensionarii...'' biggrin Cat despre fantezie...am postat-o la cealalta tema... wink wink wink

Daca nu ai auzit de MINE....inseamna ca nu ai cultura generala!!!
andreyzinho19
respect
[ 2 ]

date: Duminică, 29/05/2011, 10:10 PM | message # 4
:))...eu cred ca pana nu esti pus "fata in fata" cu situatia...nu stii ce ai face <_<

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Luni, 22/08/2011, 10:41 AM | message # 5
nu as intra
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Vineri, 02/09/2011, 8:09 AM | message # 6
Sincer n-as intra daca e cu masti ca dracu sub masca poate sa fie vreo boccie si se sperie saracutu de el sau cine stie ce baluga imi da de ma baga aia in ghips tot si peuma nimik happy sa ramana ei sanatosi

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
edited by: Adryan - Vineri, 02/09/2011, 8:10 AM
Adryan
respect
[ 1 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory