| new posts members Forum Rules search RSS |
| Forum LOVE&SEX Love Ce vor femeile de la barbati? |
| Ce vor femeile de la barbati? |
|
date: Duminică, 21/08/2011, 6:47 PM | message # 32
Quote (dj_show) daca e incuiat la cap chiar daca te iubeste nebuneste nu o sa-i poti cere peste 10 ani sa devina doctor in cunoasterea femeii Nu ii cere nimeni un masterat in "iubire" ...dar te poate face fericita prin lucruri marunte dar de bun gust...nu trebuie sa iti cumpere castelul PELES sau cine stie ce limuzina....dar poate dimineata sa te trezeasca cu o cafea proaspat facuta si cu un zambet pe buze....care din puntul meu de vedere inseamna mult mai mult .Sunt sute de exemple...incepand de la un simplu..."sarumana ,doamna mea" pana la cele mai rafinate declaratii,e imposibil sa nu fie in stare sa faca nimic....doar nu e de lemn. ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
|
date: Duminică, 21/08/2011, 6:57 PM | message # 36
Quote (Miri) daca ii ceri ceva ce e in puterea unui om iti va oferi dar daca ii ceri ceva peste puterile sale atunci deja nu e el vinovatul Nu cautam un vinovat aici ,nici nu acuzam barbatii,doamne fereste...poate incercam sa ne expunem ..."durerile". ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
|
date: Duminică, 21/08/2011, 11:42 PM | message # 43
Quote (dj_show) luata in contextul actual ai dreptate dar in general.......????? In context era raspunsul. In general insa...cred ca indiferent de sex toti avem de invatat...indiferent de varsta! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
|
date: Sâmbătă, 12/11/2011, 11:34 PM | message # 45
mereu asteptarile femeilor vor fi inselate daca nu vom stii gestiona cu atentie oferta,indiferent ce ne dorim de la ei. pt ca asa e in natura firii..barbatii,vrand nevrand sunt mai insensibili,noi,in schimb ne expunem la vedere trairile. suntem mai transparente,si,ne vom simti ranite fiindca nu va functiona valabilitatea reciprocei.c-asa suntem noi...numaram cate paturi are placinta,in loc sa exploatam la maxim ce avem,cand avem.
Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Sâmbătă, 12/11/2011, 11:35 PM
|
| |||