new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Ce vor femeile de la barbati? |
Ce vor femeile de la barbati? |
date: Duminică, 21/08/2011, 5:36 PM | message # 16
e drept ceea ce spui. totul e schimbator ca si personalitatea unei persoane.
dar... atat timp cat asteptarile nu depasesc cat poate oferi partenerul, totul e bine. dar daca incepi sa-ti doresti mai mult decat iti poate oferi.... atunci sigur vor fi probleme in paradis. fiecare trebuie sa ceara atat cat i se poate oferi sau sa ceara treptat nu totul deodata |
date: Duminică, 21/08/2011, 5:38 PM | message # 17
dar de ce sa nu poata oderi cat cer?
adica eu ceream iubire,atentie si respect. fara astea...mai bine trec la urmatorul. e simplu de dedus ca n-as fi iubita de cel cu "lipsuri" nu? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Duminică, 21/08/2011, 5:48 PM | message # 18
ma refeream cand este vb de un cuplu intemeiat deja dupa o perioada de timp
fidnca tu ai spus ca cerintele se amplifica pe parcurs. e bine ca se amplifica in viat anui cuplu dar nu poti spune ca dupa 10 ani de viata impreuna poti sa-i ceri partenerului ultimul tip de masina findca de cand suntti impreuna cerintele tale s-au amplificat poti sa-i ceri sa-ti schimbe masina si el o va schimba dupa posibilitatile lui (asta ca un exemplu nu ma refer neaparat la obiecte ci e valabil si pt sentimente) nu poti sa-i ceri cuiva care fumeaza 3 pachete pe zi ca daca nu se lasa de a doua zi de fumat inseamna ca nu te mai iubeste si asta dupa ce sunteti impreuna de ceva timp |
date: Duminică, 21/08/2011, 5:51 PM | message # 19
si nu ma refeream la cerinte materiale,unde am si eu o contributie.si nici la relatii intemeiate,pt ca in cazul lor s-a stins flacara, iar asta e un alt subiect.
ma refeream la iubitul care trebuie sa-mi ofere ce-i cer. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Duminică, 21/08/2011, 5:55 PM | message # 20
inseamna ca vorbim de un comert atunci si nu de viata de cuplu. ce-mi dai ca sa-ti dau?
findca in cazul asta daca e vb doar de o relatie intamplatoare atunci pot spune ca femeile in mare majoritate vor o stabilitate materiala si cand isi aleg partenerul o fac in functie de ceea ce-i poate oferi el si d emulte ori uita sa mai puna pe aceiasi balanta si ceea ce au ele de oferit |
date: Duminică, 21/08/2011, 6:05 PM | message # 22
sentimentele cuiva nu pot fi comercializate
eu vorbeam de un cuplu care deja e format si au trecut de primii pasi ma refeream la o relatie mai serioasa fiecare e liber sa ceara cat considera si pt cel care cere niciodata nu va parea ca cere prea mult dar pt ceid in jur opiniile pot fi impartie. unii pot spune ca cere prea mult altii pot spune ca cere prea putin. si in cazul unei relatii ce este abia la inceput daca ambii parteneri sunt batuti in cuie si nu sunt dispusi sa renunte la nimic din cererile lor atunci nu vad un viitor in acea relatie. ambii trebuie sa stie sa ceara si cand sa ceara, cum sa ceara si de la cine. |
date: Duminică, 21/08/2011, 6:07 PM | message # 23
Mult????
Pai daca nu iti ofera iubire si respect....de ce ar mai exista acea ..."relatie"? Doar pentru simplul fapt ca sa ai pe cineva? Nu ,ms....mai bine singura. ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Duminică, 21/08/2011, 6:11 PM | message # 24
eu sunt de parere, ca mai corect ar fi sa le numim totusi "asteptari". si desi, se zice ca nu cere in dragoste nimic, dar ofera cat poti,eu nu pot fi in asentimentul teoriei.
pot oferi mult,foarte mult,pana la un moment dat.si aici intervin asteptarile. vreau sa mi se dea! si nu pe jumatate cat ofer. chiar mai mult daca se poate. pentru ca vorbim de iubire. si-n iubire te straduiesti sa-ti multumesti partenerul/partenera cu tot ce esti capabil de daruit. dar cand n-o faci , si constientizezi asta...nu e de preferat sa inchizi acea "usa" pt totdeauna? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Duminică, 21/08/2011, 6:24 PM | message # 25
fiecare are dreptul in partea lui
lili cand spuneam ca s-au trecut de primii pasi automat se indeplineau conditiile de baza din ambele parti. sa reiau altfel raspunsul la intrebare in doua variante 1. in cazul in care totul este la inceput atunci fiecare e liber sa ceara ce doreste si cat doreste pana gaseste persoana care sa-i poata indeplini dorintele desi principala conditie e ca un barbat sa ofere dragoste. 2. in cazul in care s-a gasit partenerul ce sa ofere ceea ce se cere. magdutza spunea ca mereu dorintele se amplifica. si e bine asa ceva findca nu apare monotonia intr-o relatie dar .... trebuie sa ceara cat poate oferi partenerul findca daca cere mai mult atunci poate interveni si egoismul din partea celui care cere findca nu ia in calcul si posibilitatea partenerului |
date: Duminică, 21/08/2011, 6:31 PM | message # 27
Quote (Miri) in timp, dorintele se transforma,se amplifica si chiar incep sa capete un alt grad de pretentii. pt ca asta e legea firii...sa vrei,iar cand ai sa vrei si mai mult... Sunt de aceeasi parere si eu sunt de parere cu voi dar atunci cand alegi partenerul trebuie sa-i verifici si limitele in cazul asta pentru ca dorintele sa nu se extinda mai mult decat va putea el oferi vreodata |
date: Duminică, 21/08/2011, 6:34 PM | message # 29
Poate sunt eu mai ciudata sau mai usor de multumit....dar pentru mine e suficient sa ma iubeasca ,sa ma respecte si sa ma faca sa simt ...FEMEIE.
Niciodata nu am cerut mai mult ,in nici un fel de relatie...chestiile materiale pentru mine nu au pret,nu le includ la un loc cu sentimentele. Dar de iubit DA!Si nu oricum ...trebuie sa simt asta! ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||