new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love dor. ne e dor. de ce ne e dor? si cand se stinge? |
dor. ne e dor. de ce ne e dor? si cand se stinge? |
date: Sâmbătă, 10/09/2011, 5:01 PM | message # 1
am avut uneori senzatia ca nu mai suport atata dor. mi-era dor. foarte dor.retraiam in amanunt totul. pana si o privire.
e uimitor cum se potoleste acest dor.un singur detaliu, si ramane doar o amintire... mi-era drag sa-mi fie dor.acuma..nu stiu. poate mi-e dor doar de o perioada anume. de timpul care era acum vreo 2-3 ani... voi aveti vreun dor? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Sâmbătă, 10/09/2011, 5:01 PM
|
date: Sâmbătă, 10/09/2011, 10:00 PM | message # 3
do
Quote (ElegantFM) dor de ...viata! ..asta da...te cred. poate simtim o data-n viata ca suntem vii,ca traim. poate mi-este dor ,dar imi infranez acest sentiment din radacina. chiar daca mi-a fost bine cand mi-era dor, diferenta era ca aveam cu cine impartasi greutatea dorului. singura..nu mai vreau sa simt dorul ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Sâmbătă, 10/09/2011, 10:02 PM
|
date: Miercuri, 21/09/2011, 8:33 PM | message # 4
mi-e atat de dor....am zile in care simt ca se rupe din mine bucata cu bucata.
apoi trece,...si iar revine... Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Miercuri, 21/09/2011, 8:35 PM
|
date: Marţi, 27/09/2011, 2:23 AM | message # 6
oo subiectul meu "favorit" la momentul asta...dor...uneori imi este atat de dor incat simt ca ma sparg in mii de bucati...mi-e dor sa te vad acolo...mi-e dor sa vad "mami" "ubi"...mi-e dor sa ma intorc acasa rupta de oboseala si doar un pupic si o imbratisare "virtuala" sa ma faca sa uit cat de obosita sunt sau cat de rea a fost ziua respectiva...uneori mi-e dor de zilele si noptile cand stateam ore in sir sa te privesc...dor de momentele cand ma faceam ca nu aud ca ma stigai...doar pt ca imi placea cum suna din gura ta cuvantul "mami"...dor sa te iubesc...doar sa te aud...doar sa te simt...dor de tine
![]() Zambesc ...printre lacrimi! edited by: madyedy - Marţi, 27/09/2011, 2:25 AM
|
date: Miercuri, 28/09/2011, 6:37 PM | message # 7
ma-ntreb eu acum...
daca e corect sa simtim atata dor. m-am exprimat eu gresit.nu neaparat "corect"...ci ..echitabil. lor de ce nu le e dor????????????????????????????????????????????????????? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Vineri, 28/10/2011, 2:18 AM | message # 10
ca oaia intre lupi am nimerit si eu.
dorul e caracteristic firii umane indiferent ca e femeie sau barbat. ca si barbat normal ca asa cum spunea si madyedy... imi este dor sa ajung acasa.... pentru a ma bucura de tot ceea ce imi provoaca o stare de bine si de relaxare. imi e dor de persoanele dragi. si ma confrunt zilnic cu acest sentiment de la cel mai nesemnificativ lucru (dor de o cafea) pana la ceva mai amplu (dor de persoanele dragi) si atunci cand "dor-ul" nu se materializeaza normal ca ramane un mic/mare gol pana in momentul in care reuseste sa se materializeze |
| |||