new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
A doua sansa!
date: Joi, 21/07/2011, 1:46 AM | message # 1
Ce trebuie sa astepti de la partener? Sau,doar de la el?

Ok, acordam a doua sansa partenerului/ei care ne-a gresit/tradat...etc.
Ce asteptam in schimb? Stam rigizi in asteptarea schimbarii partenerului/ei sau trebuie sa schimbam si la noi ceva?
Si daca da,ce schimbam la noi? Trebuie sa fim mai toleranti / indulgenti ?
Si daca-i asa ,si trebuie sa schimbam si la noi ceva...cui acordam ,de fapt, a doua sansa?
Noua sau lui/ei?

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 25/07/2011, 2:53 PM | message # 2
O data ce ai fost inselata fi sigura ca vei fi si a doua oara.El nu se va schimba niciodata pentru k asa e firea lui,ii place sa umble,sa cunoasca si sa.....compare.Va fi mereu dispus pentru o noua "cucerire".Si nu accept sa fiu contrazisa si chiar daca voi ve-ti spune k sunteti de alta parere,in gandul vostru imi dati dreptate biggrin
Nu merita nicio alta sansa...ii dam lui o sansa si noua practic ne-o luam...
De ce nu ne dam noua o sansa la o iubire adevarata,sincera.....?

Miri
respect
[ 11 ]

date: Luni, 25/07/2011, 4:29 PM | message # 3
Dc sa acorzi o a doua sansa cu gandul ca se va schimba... asta n-o sa se intample... vorba aia "Lupul isi schimba parul.. dar naravul ba" :)

Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
respect
[ 4 ]

date: Luni, 25/07/2011, 5:11 PM | message # 4
Poate trebuie sa fim si unii si altii mai ...rabdatori ?Toate se intampla cu viteza luminii ,nu avem timp sa analizam pe larg,nu avem timp ....sa traim!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Duminică, 21/08/2011, 12:35 PM | message # 5
noi suntem niste firi mult mai tolerante. acordam a 2-a sansa deseori. dar oare,merita?
se schimba ceva?
nu e o risipa de timp, ...timp in care cineva ar face totul pt noi, care ne asteapta sa-i acordam un dram de atentie si caruia n-ar fi cazul sa =i acordam a doua sanse?

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Luni, 22/08/2011, 0:12 AM | message # 6
f greu raspuns.
desi sunt pe principiul ca fiecare merita a doua sansa...... sunt cazuri cand nu acorzi a doua sansa.
ca in orice caz nu putem generaliza findca pot fi nenumarate variante in functie de persoana, de anturaj, de context si de multe alte lucruri
ambele variante sunt plauzibile. si cea in care iti iei tie o sansa de la o viata mai buna dar si cea in care acea persoana chiar se poate schimba.
conteaza f mult si natura greselii si cat de mult a gresit acea persoana
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Luni, 19/09/2011, 11:29 PM | message # 7
suntem oameni si gresim. cu voie sau involuntar.uneori,ceea ce noua ni se pare firesc,altora li se pare o greseala uriasa. dar...eu sunt de parere ca toti meritam o a doua sansa.

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 1:46 PM | message # 8
Quote (magdutza)
suntem oameni si gresim. cu voie sau involuntar.uneori,ceea ce noua ni se pare firesc,altora li se pare o greseala uriasa. dar...eu sunt de parere ca toti meritam o a doua sansa.

De acord cu tine soro...gresim toti ,suntem oameni ,iar omul e supus greselii...sa vedem insa daca a 2-a sansa nu poate fi o greseala mai mare decat prima cry !

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 18/11/2011, 7:31 PM | message # 9
daca e aceeasi...cu siguranta, pica din start sansa nr 2.
e limpede ca nu mai e greseala,e cu buna stiinta

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 27/01/2012, 2:33 AM | message # 10
Nu suntem la 6 din 49 acolo unde daca nu ai castigat saptamana asta speri ca saptamana viitoare sa fie mai cu noroc..Intr-o relatie daca ai ratat,ai pierdut tot,ai pierdut "premiul cel mare"...

Miri
respect
[ 11 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory