new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Dependenta de el |
Dependenta de el |
date: Duminică, 12/06/2011, 1:11 AM | message # 2
1. Depinde de situatie...dar cel mai bine e k fiecare sa fie pe "picioarele lui" ,sa nu depindem de nimeni.
2. Pana la capatul disperarii :)) 3. Trebuie sa iubim cum si cat simtim,iubirea nu ingrasa ca sa avem o limita :)) 4. Daaa,cred ca viata e foarte frumoasa fara ei,dar si cu ei... ![]() |
date: Marţi, 23/08/2011, 0:46 AM | message # 4
Quote (dj_show) asteptam doamnele cu noi pareri sa am ce spiona Uite ca iti dau material didactic.... 1.Dependente poate din punct de vedere afectiv,nu financiar...nu as suporta fiu nevoita sa cer bani barbatului...as muri! 2.Pana la extrem....dar nu si pana la prostie! 3.Nu ,atata timp cat e reciproca iubirea. 4.E ca si cand am intreba...."putem trai fara oxigen"? ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Joi, 08/09/2011, 5:49 PM | message # 6
nu cred ca exista dependenta fata de barbati. din pct de vedere material..exclus,categoric.pt ca nu sunt inzestrati cu nimic in plus fata de noi, cat sa nu reusim pe plan profesional exact ca ei,sau chiar mai mult.
pe plan sentimental...suntem mai slabe, intr-adevar.dar nu atat de slabe incat sa murim fara "el".nu sunt ipocrita,si recunosc ca am avut si momente de prea mare slabiciune. am plans ,am suferit,dar mereu am cautat o portita prin care sa evadez,sa nu ma las coplesita. asa ca..adio dependenta de barbati! Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Sâmbătă, 29/10/2011, 10:23 AM | message # 14
Quote (ElegantFM) Messages: 1075 Reproofs: Respect [ 11 ] Offline Ia si un tub de frisca...sa acoperi ce nu poti cu ciocolata :D de ramanea la ciocolata, parca parca ma simteam vizata, insa deja aparu si frisca..deci,nu-s io Quote (dj_show) cireasa sau capsuna? :D asteptam sa vedem ce prefera fetele doritoare. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||