new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Mai exista barbati romantici? |
Mai exista barbati romantici? |
date: Sâmbătă, 11/06/2011, 9:19 PM | message # 1
Ma gandeam zilele trecute ...oare mai exista barbati romantici?Sa vina acasa cu o floare (si fara sa se simta vinovat de ceva) sau care sa iti spuna un simplu ..."te iubesc" ,doar pentru ca asa simte si nu e doar din obisnuita sau obligatie.
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Duminică, 12/06/2011, 3:54 PM | message # 4
Eu nu vreau sa il laud,dar si zapacitul meu mai da semne ca e romantic:P,are moment in care prin casa fara sa faca nimic vine ma ia in brate ma strange la piept si imi zice ca ma iubeste::$:-*...Sau chiar a fost o faza faina,intr'o zii la sc ii zic ca am un test important la chimie,si am luat 10 a venit la mn.sa ma aduca acasa,si mi'a luat o floare :D:) m'ai zis "te iubesc descurcareata mea:X!" :boylove: "intelegeti dc zic ca e zapacit:)"...
edited by: MiCuTzA - Duminică, 12/06/2011, 3:55 PM
|
date: Marţi, 23/08/2011, 1:23 AM | message # 6
Ador sa mi se spuna "te iubesc"...dar doar cand acel "te iubesc " e sincer si fara obligatii...poate e cel mai romantic gest...cel putin pentru mine.
Urmeaza florile ...de cand ma stiu mi-au placut florile ,nu chiar orice flori ...in general trandafirii...iar daca sunt si albi... Sa spun ca imi place sa fiu trezita de mireasma cafelei la pat?...e prea mult si o dam in diverse.... ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Sâmbătă, 10/09/2011, 1:24 PM | message # 8
Nu stiu de ce in ultima vreme am o stare romantica...de fapt asta e stara mea de obicei dar...imi doresc momente cat mai frumoase...cat mai dulci...pot sa fac chiar si diabet !!!
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 28/10/2011, 10:14 AM | message # 11
te plimba prin parc findca e mai ieftin decat la restaurant
iti deschide portiera sa nu i-o lovesti de un stalp ceva asta sa fiu si eu rau..... asa ca voi :winkout: edited by: dj_show - Vineri, 28/10/2011, 10:14 AM
|
date: Vineri, 28/10/2011, 12:48 PM | message # 12
Sincera sa fiu mai romantic mi se pare o plimbare in parc ,mana in mana,pe sub crengile copacilor,intr-o liniste deplina ...decat zgomotul si zarva dintr-un restaurant,privirile indiscrete si chelneri prea draguti...
Daca mai mult tine la usa masinii decat la mine...sa doarma in masina ....ca sa fiu in tonul tau Cip! ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 28/10/2011, 12:56 PM | message # 13
anticipam raspunsul :P
era in gluma findca sunt constient de ceea ce spui si din pacate/din fericire iti impartasesc gandurile dar nu poti sustine ca toate femeile prefera o plimbare in parc in locul unui restaurant fieare persoana cu mentalitatea ei |
date: Vineri, 28/10/2011, 12:59 PM | message # 15
Quote (dj_show) e plimba prin parc findca e mai ieftin decat la restaurant iti deschide portiera sa nu i-o lovesti de un stalp ceva :D hmmm.....asta m-a "atins".... deci e limpede ca te asteapta o plimbare-n parc. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||