new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Mai exista barbati romantici? |
Mai exista barbati romantici? |
date: Sâmbătă, 11/06/2011, 9:19 PM | message # 1
Ma gandeam zilele trecute ...oare mai exista barbati romantici?Sa vina acasa cu o floare (si fara sa se simta vinovat de ceva) sau care sa iti spuna un simplu ..."te iubesc" ,doar pentru ca asa simte si nu e doar din obisnuita sau obligatie.
![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Duminică, 12/06/2011, 3:54 PM | message # 4
Eu nu vreau sa il laud,dar si zapacitul meu mai da semne ca e romantic:P,are moment in care prin casa fara sa faca nimic vine ma ia in brate ma strange la piept si imi zice ca ma iubeste::$:-*...Sau chiar a fost o faza faina,intr'o zii la sc ii zic ca am un test important la chimie,si am luat 10 a venit la mn.sa ma aduca acasa,si mi'a luat o floare :D:) m'ai zis "te iubesc descurcareata mea:X!"
![]() ![]() edited by: MiCuTzA - Duminică, 12/06/2011, 3:55 PM
|
date: Marţi, 23/08/2011, 1:23 AM | message # 6
Ador sa mi se spuna "te iubesc"...dar doar cand acel "te iubesc " e sincer si fara obligatii...poate e cel mai romantic gest...cel putin pentru mine.
Urmeaza florile ...de cand ma stiu mi-au placut florile ,nu chiar orice flori ...in general trandafirii...iar daca sunt si albi... Sa spun ca imi place sa fiu trezita de mireasma cafelei la pat?...e prea mult si o dam in diverse.... ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Sâmbătă, 10/09/2011, 1:24 PM | message # 8
Nu stiu de ce in ultima vreme am o stare romantica...de fapt asta e stara mea de obicei dar...imi doresc momente cat mai frumoase...cat mai dulci...pot sa fac chiar si diabet
![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 28/10/2011, 10:14 AM | message # 11
te plimba prin parc findca e mai ieftin decat la restaurant
iti deschide portiera sa nu i-o lovesti de un stalp ceva ![]() asta sa fiu si eu rau..... asa ca voi ![]() edited by: dj_show - Vineri, 28/10/2011, 10:14 AM
|
date: Vineri, 28/10/2011, 12:48 PM | message # 12
Sincera sa fiu mai romantic mi se pare o plimbare in parc ,mana in mana,pe sub crengile copacilor,intr-o liniste deplina ...decat zgomotul si zarva dintr-un restaurant,privirile indiscrete si chelneri prea draguti...
Daca mai mult tine la usa masinii decat la mine...sa doarma in masina ....ca sa fiu in tonul tau Cip! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 28/10/2011, 12:56 PM | message # 13
anticipam raspunsul :P
era in gluma findca sunt constient de ceea ce spui si din pacate/din fericire iti impartasesc gandurile dar nu poti sustine ca toate femeile prefera o plimbare in parc in locul unui restaurant fieare persoana cu mentalitatea ei |
date: Vineri, 28/10/2011, 12:59 PM | message # 15
Quote (dj_show) e plimba prin parc findca e mai ieftin decat la restaurant iti deschide portiera sa nu i-o lovesti de un stalp ceva :D hmmm.....asta m-a "atins".... deci e limpede ca te asteapta o plimbare-n parc. ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||