new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Mai exista barbati romantici? |
Mai exista barbati romantici? |
date: Marţi, 08/11/2011, 7:56 AM | message # 18
Asa cum cred ca in fiecare femeie exista daca nu o regina,macar o mica printesa,o Cleopatra sau o Leilla tot asa cred ca in fiecare barbat se ascunde cate-un mic Romeo sau un don Quijote,restul tine de educatia primita si de vointa fiecaruia dintre noi. Asadar,doamnelor,exista! Credeti-ma pe cuvant.
|
date: Miercuri, 09/11/2011, 4:50 AM | message # 21
Multumesc frumos pentru apreciere,Lili,nu stiu sau mai exact nu pot spune despre mine ca as fi neaparat romantic,stiu insa ca iubesc la nebunie poezia si ca in general sunt usor melancolic. Daca aceste doua aspecte converg catre romantism,atunci da,probabil ca sunt si putin romantic. Sa fie asta un defect sau o calitate? Ma tem ca-n zilele noastre suna mai mult a cusur iar cei care sunt intr-adevar romantici trebuie sa mascheze cumva acest lucru pentru a nu atrage oprobiul celor din jur. Magdutzo! nu reusesc sa inteleg mesajul transmis de tine asa ca te rog atat timp cat astepti explicatii suplimentare de la mine,fii si tu la randul tau putintel mai explicita! Acuma,nu te gandi ca asta inseamna sa-mi trimiti doua mutrite din alea in loc de una. Va doresc amandorura o zi senina.
|
date: Miercuri, 09/11/2011, 12:37 PM | message # 22
Quote (andante) Magdutzo! nu reusesc sa inteleg mesajul transmis de tine asa ca te rog atat timp cat astepti explicatii suplimentare de la mine,fii si tu la randul tau putintel mai explicita! Acuma,nu te gandi ca asta inseamna sa-mi trimiti doua mutrite din alea in loc de una. mormaiam in barba. la adresa sora-mii! adica,ce? barbatu-mi-o nu-i un romantic??? nu ma duce el la cinema? nu-mi sopteste la ureche(...)-nu zic ce ...eiiiii cat despre tine,da..esti un "cusurgiu"..desavarsit.asta de fapt o stii si cred ca e atuul tau in cucerirea unei femei,asa ca..nu te mai alinta ce bine ca eu n-am avut de dat detalii la un subiect asa fierbinte ca cel la care tre s-o faci tu Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Miercuri, 09/11/2011, 5:58 PM | message # 23
Quote (andante) Multumesc frumos pentru apreciere,Lili,nu stiu sau mai exact nu pot spune despre mine ca as fi neaparat romantic,stiu insa ca iubesc la nebunie poezia si ca in general sunt usor melancolic. Daca aceste doua aspecte converg catre romantism,atunci da,probabil ca sunt si putin romantic. Sa fie asta un defect sau o calitate? Ma tem ca-n zilele noastre suna mai mult a cusur iar cei care sunt intr-adevar romantici trebuie sa mascheze cumva acest lucru pentru a nu atrage oprobiul celor din jur. Da ,ai perfecta dreptate ,pentru voi barbatii poate fi un "defect"...pentru ca nu esti acel barbat care injura si loveste,care jigneste si se crede "cel mai cel"...pentru ca tu vezi sufletul femeii inainte de ai vedea ochii,pentru ca tu vezi lacrimile din ochii ei inainte de ai vedea culoarea parului...pentru ca esti un sensibil...iar asta poate fi o mare problema in ziua de azi... Quote (magdutza) mormaiam in barba. la adresa sora-mii! adica,ce? barbatu-mi-o nu-i un romantic??? nu ma duce el la cinema? nu-mi sopteste la ureche(...)-nu zic ce blush ...eiiiii Soro...nu mi-ai soptit toate astea...iar daca asa e ,cinste tie Cip! Quote (magdutza) cat despre tine,da..esti un "cusurgiu"..desavarsit. Nu il face cusurgiu pe Andi ,ca nu mai vad romantismul lui Cip !!! ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Joi, 10/11/2011, 6:33 AM | message # 24
M-ai ghicit! Sunt un cusurgiu(multumesc frumos ca-mi tii partea,Lili)recunosc,insa cu celelalte doua aspecte te inseli:nu sunt un cuceritor si cu-atat mai putin un rasfatat. Aaaa,pana nu uit.....nu sunt nici macar romantic,cine-a zis asa ceva? Asa ca nu risc sa am vreo problema cu contemporaneitatea. Sa aveti o zi senina.
|
date: Joi, 10/11/2011, 10:45 PM | message # 26
Quote (andante) Aaaa,pana nu uit.....nu sunt nici macar romantic,cine-a zis asa ceva? Asta poate o fi parerea ta ...dar nu ti-o imparteasesc...lasa-ma sa te "judec" dupa randurile tale ,dupa felul tau de a fi....dupa putinele impresii pe care le am,dar care au fost suficiente...si totul duce acolo...esti un romantic incurabil! ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Duminică, 27/11/2011, 2:06 PM | message # 27
sunt barbati care nu pretind ca detin acea parte de romantism,poate avand impresia ca asta i-ar cobora de pe un piedestal pe care-i urcam tot noi,femeile, insa chiar si ei,au momente in care dezbraca armura acea rece specifica lor si devin reflectia dorintelor noastre ...romantici si seducatori.
Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Marţi, 06/12/2011, 9:51 AM | message # 28
Sunt momente poate cand un barbat ...daca e acel barbat care trebuie...si prin tacere...poate fi romantic...sau prin gesturi neadresate direct te face sa te simti...femeie!!!
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||