new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Cate compromisuri facem.........? |
Cate compromisuri facem.........? | |||||
date: Marţi, 10/05/2011, 9:54 PM | message # 4
Perfect de acord cu tine sun...pt un barbat e infinit mai greu sa se faca placut de o femeie...se da peste cap si face de toate...ba renunta si la multe doar de dragul ei...Asa ca fetelor...nu va mai vaicariti ca nu v-as dori sa fiti in pielea unui barbat...
Daca nu ai auzit de MINE....inseamna ca nu ai cultura generala!!!
| |||||
date: Marţi, 10/05/2011, 11:06 PM | message # 5
:D Eu nu vad vaicareala...Mi se pare foarte normal ca intr-o relatie sa se faca compromisuri din partea ambilor parteneri.Pana la urma, cand iubim trecem peste orice, nu?Uneori chiar si peste principiile care ne guverneaza viata.
In dragoste si in razboi totul este posibil! “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” | |||||
date: Marţi, 17/05/2011, 5:33 PM | message # 6
Este adevarat ca la inceput,fiecare facem compromisuri intr'o relatie ca sa meraga totul bine,dar cred ca,aceste compromisuri se intampla in mod firesc pentru ca exista IUBIRE si totul merge mai departe cu bune si cu rele!
IUBIREA e ceva MIRIFIC,si atunci cand ea exista trebuie pretuita si ingrijita de ambi parteneri. ![]() ![]() edited by: MiCuTzA - Marţi, 17/05/2011, 5:35 PM
| |||||
date: Marţi, 17/05/2011, 10:44 PM | message # 7
"IUBIREA e ceva MIRIFIC,si atunci cand ea exista trebuie pretuita si ingrijita de ambi parteneri. "
Asta cam asa e,doar ca ambii parteneri trebuie sa fie in egala masura constienti de acest lucru! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... | |||||
date: Marţi, 08/11/2011, 6:43 AM | message # 14
"Dupa lungi negocieri,prostul si desteptul au ajuns la un compromis:amandoi s-au declarat mediocrii". Ce este de fapt compromisul? Nimic altceva decat reglarea intereselor contradictorii care da fiecarei parti satisfactia,iluzorica dealtfel,de a crede ca a primit ceva ce nu trebuia sa aiba si ca nu a fost lipsit de nimic. Observati ce bine "combat"? Doar teoretic! In practica insa suna putin diferit si spun asta pentru ca prinsi in iuresul vietii de zi cu zi in tot ceea ce implica stress,rutina,gura lumii,stare sociala sau materiala,etc ne grabim sa facem compromisuri chiar si-atunci cand nu este cazul. Acum! cu riscul sa starnesc mania domnilor de-aici trebuie sa admit ca atunci cand vine vorba de facut compromisuri mu noi ,barbatii cei atotputernici si atotstiutori, suntem cei le fac mai des,ci ELE, cele care tacute,din umbra,repara mai tot ce noi stricam. Doamnelor inca un motiv de hat in hand,daca mai era nevoie! Domnilor,scuzele mele si daca remarca mea suna a insolenta,va recomand "Cantec femeiesc" de Adrian Paunescu,ar fi poate si un motiv de pomenire acum cand a trecut deja un an de la disparitia sa. O zi miunata tuturor.
| |||||
date: Marţi, 08/11/2011, 10:56 AM | message # 15
Quote (andante) cand vine vorba de facut compromisuri mu noi ,barbatii cei atotputernici si atotstiutori, suntem cei le fac mai des,ci ELE, cele care tacute,din umbra,repara mai tot ce noi stricam. andante...ai cafeaua asigurata in fiecare dimineata, si bonus cate- bere cand mai ai asemenea constatari!-de la noi,femeile "elegante". Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||