new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love Cate compromisuri facem.........? |
Cate compromisuri facem.........? |
date: Marţi, 08/11/2011, 2:16 PM | message # 16
Quote (andante) Acum! cu riscul sa starnesc mania domnilor de-aici trebuie sa admit ca atunci cand vine vorba de facut compromisuri mu noi ,barbatii cei atotputernici si atotstiutori, suntem cei le fac mai des,ci ELE, cele care tacute,din umbra,repara mai tot ce noi stricam. Pentru fraza asta mi-ai castigat inca odata(daca mai era nevoie)admiratia,esti un barbat deosebit,pentru ca doar un om cu suflet mare poate scrie asa ceva ,felicitari!!! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Miercuri, 09/11/2011, 5:37 AM | message # 17
Lili,Magda,de cate ori rostesc un adevar,chiar daca unul mai greu de admis,ma simt mai linistit,mai impacat cu mine iar felicitarile in cazul de fata le meritati voi,femeile in general! Accept cu nespusa placere cafeaua!
|
date: Miercuri, 09/11/2011, 5:42 PM | message # 19
Quote (andante) Lili,Magda,de cate ori rostesc un adevar,chiar daca unul mai greu de admis,ma simt mai linistit,mai impacat cu mine Trebuie sa fii un barbat adevarat sa recunosti ceea ce tu ai facut ...iar acesti barbati sunt chiar pe cale de disparitie...crede-ma!Deci inca odata ma inclin in fata ta...chiar iti admir postarile si descopar pe zi ce trece ca nu m-am inselat...esti un om deosebit! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Joi, 10/11/2011, 5:32 AM | message # 20
Pentru ca sunt un "dulce" nu beau decat cafea neandulcita,amara....si rog sa nu se interpreteze gresit acel "dulce",in sensul ca as fi vreun baiat de zahar! Acum stii deci te rog indrazneste. Sunt usor uimit de felul in care m-ati determinat sa-mi deschid sufletul in fata voastra,e un sentiment nou,placut si care,probabil cu nu prea mult timp in urma, mi s-ar fi parut imposibil de atins. Nu pot sa spun inca cu precizie daca aceasta deschidere a mea se datoreaza in vreo masura si faptului ca sunt mascat de anonimat,insa stiu,acum stiu,ca daca n-ati fi fost asa cum sunteti nu as fi indraznit niciodata. Si mai stiu ca mi-ar placea tare mult(chiar daca asta e doar o himera) sa putem sta fata-n fata la o cafea(si includ aici toata familia Elegant)sa vada si neavenitul de mine cum arata niste minuni.Eu chiar apreciez acesta "intalnire" a noastra,aici,cum dealtfel apreciez tot ce faceti,va respect sincer si.......habar n-aveti cat de dragi mi-ati devenit!
|
date: Joi, 10/11/2011, 11:02 AM | message # 21
na. suna bine!
dau cafeaua, cata vreeei! ca-i virtuala ![]() iar cand ne vedem, dai tu cafeaua...ca-i reala ![]() ! gata. deci,punem de-o-ntalnire?ce himera???? ma pipai si-s asa vie.!.. ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Joi, 10/11/2011, 11:02 PM | message # 22
Quote (andante) Eu chiar apreciez acesta "intalnire" a noastra,aici,cum dealtfel apreciez tot ce faceti,va respect sincer si.......habar n-aveti cat de dragi mi-ati devenit! Habar nu ai tu cat de drag ne-ai devenit si tu noua...si bine facem ca nu spunem...sa nu ti se urce la capsor ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||