new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Diverse Teste Pui barbatii pe fuga? |
Pui barbatii pe fuga? |
date: Duminică, 12/06/2011, 2:29 AM | message # 1
http://relatii.ele.ro/teste/Pui-barbatii-pe-fuga-_--c103.html
Se poate si mai rau Esti o fata foartedraguta si normala... dar cu siguranta ai si momentele tale infricosatoare. Atata timp cat esti constienta de ele si iti ceri scuze, iti vei pastra barbatul prin preajma. edited by: MiCuTzA - Duminică, 12/06/2011, 2:34 AM
|
date: Duminică, 12/06/2011, 2:36 AM | message # 2
Ai obtinut un total de: 66 puncte.
Imprevizibila dar nu la modul bun Imi pare rau sa ti-o spun, dar esti o tipa destul de infricosatoare pentru sexul opus. Barbatii nu stiu niciodata la ce sa se astepte de la tine, iar asta-i cam pune pe fuga. ![]() |
date: Luni, 13/06/2011, 8:34 AM | message # 4
Ai obtinut un total de: 38 puncte.
Nu au de ce sa se planga Mai sperii unii barbati uneori, dar numai barbatii foarte slabi. Esti o femeie normala. Nu esti perfecta, dar esti pe-aproape. Daca si eu mai is perfecta:))).... Chestia la tastul asta e : cu cat esti mai rece si mai distanta cu atat esti mai perfecta:-j Fighting for peace is like fucking for virginity...! |
date: Marţi, 09/08/2011, 5:10 PM | message # 5
Ai obtinut un total de: 42 puncte.
Nu au de ce sa se planga Mai sperii unii barbati uneori, dar numai barbatii foarte slabi. Esti o femeie normala. Nu esti perfecta, dar esti pe-aproape “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
date: Joi, 10/11/2011, 9:11 PM | message # 9
Ai obtinut un total de: 52 puncte.
Se poate si mai rau Esti o fata foartedraguta si normala... dar cu siguranta ai si momentele tale infricosatoare. Atata timp cat esti constienta de ele si iti ceri scuze, iti vei pastra barbatul prin preajma. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||
| |||