new posts members Forum Rules search RSS |
Forum Diverse Distractiv GHICESTE MELODIA! |
GHICESTE MELODIA! |
date: Joi, 26/05/2011, 2:10 AM | message # 1
Cineva scrie cateva versuri dintr-o melodie cunoscuta iar ceilalti incearca sa ghiceasca melodia si cantaretul.
Incep eu: Eternitatea unei clipe s-o masori Din dragoste de tine gandul parca plange Din dragoste de tine cerul rau ma strange Bafta! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 27/05/2011, 7:19 PM | message # 3
♥♫Ochii mei - Anisoara Puica ♥♫
Intr-o seara tarzie,pustie de dor Am gasit alinarea spre zori. Un vis curat m`a alintat Iar ceatza din zori a disparut. Nu pot sa cred ca m`am indragostit (m`am indragostit) De o imagine ce o port doar in gand O iubesc la disperare Vis curat....... ![]() |
date: Duminică, 29/05/2011, 10:37 PM | message # 5
Sanda Ladosi- O noapte cu tine
Esti alinarea sufletului meu Cat voi trai, te voi iubi, Te voi iubi mereu... Nici moartea nu va putea lua... Dragostea ce ti-o port.. Cu ea ma indrum.... “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” edited by: Just - Duminică, 29/05/2011, 10:38 PM
|
date: Luni, 30/05/2011, 7:29 PM | message # 6
Doru Calota - Mi-e dor <_<
Și visul meu nu are limite, nu. Zboară peste tot, gândește limpede! Mă-ndrumă după cum îmi pun în minte toate gândurile.. Să fac totul ca la carte, să rup rândurile ![]() Listen to many, speak to a few" |
date: Luni, 30/05/2011, 7:36 PM | message # 7
Guess Who- Tot mai sus
Si daca dupa tot ce ti-am spus, n-ai inteles nimic - De fapt trebuia sa simti, nu sa-ntelegi - Daca dupa tot ce-am facut, nu-nsemn nimic pentru tine, De ce nu vrei sa ma dezlegi ? Sa plang - nu-ncerc, Sa-ncerci - nu stii, Sa stiu - nu vreau, Sa vrei - nu poti. “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
date: Luni, 06/06/2011, 4:47 AM | message # 8
Taxi - Mi-e dor si doare
Nu intelegi ca...nu mai am nevoie de nimic decat...de tine.. Si de aer sa respir...atat... Sa iti simt parfumul ca`i oxigenu` meu... Stii ca regret...secunda in care nu pot sa te am mereu... Suna ciudat...stii...e asa ciudat ce simt.. Orgoliu te-ar lasa sa pleci... Da din suflet eu te strig...hm... Tu sa nu pleci ca lasi in urma zeci de urme reci... Si rupi din noi...n-o sa mai fim nicand intregi... Fighting for peace is like fucking for virginity...! |
date: Vineri, 10/06/2011, 10:04 PM | message # 11
Catalin Crisan- Vorbeste marea
Printre lacrimi Si tacere, Chipul tau Parca-l zaresc, Doamne, cat esti de aprope! Te ating si ma trezesc: Ma pierd in noaptea lunga Pe strazile pustii, Ce dor imi e de tine! Ce mult as vrea sa stii! “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
date: Sâmbătă, 03/09/2011, 11:29 PM | message # 14
Nicu Alifantis-E prea frumos la tine-n suflet
Fotoliul din odaie Si-o carte ce ai lasat-o pe noptiera O ultima tigara, uitata intr-un colt pe etajera Si floarea din fereastra Biletul ce-a ramas de atunci pe masa Toate te asteapta sa te intorci acasa “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
date: Duminică, 04/09/2011, 2:22 AM | message # 15
MIRABELA DAUER-FOTOLIUL DIN ODAIE
Sa stii ca te iubesc Si nu pot sa traiesc eu fara tine De dragoste eu cant Si fericit eu sunt cand esti cu mine Tu pentru mine esti Venita din povesti sau din balada Un zambet visator O lacrima de dor Esti cea mai draga Armonia mea Nostalgia mea Sentimentul meu Eu te-as canta mereu. ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||