new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Unde? Cum? Cand?
date: Vineri, 28/10/2011, 0:43 AM | message # 1
In cadrul acestei arii TOATE thread-urile trebuie sa inceapa obligatoriu cu una din formularile: UNDE, CAND sau CUM .

Multi dorim cateodata sa gasim un loc de UNDE se poate achizitiona un produs foarte ieftin, sau am dori sa aflam UNDE se gaseste un anumit produs sau CAND se petrece un anumit eveniment si de ce nu CUM sa ducem la capat un anumit task dat de sef sau de "sefa" de acasa.
incercati sa puneti intrebari cat mai concise de genul "UNDE gasesc biciclete" si NU de genul "biciclete ieftine" sau alte tampenii...

"Unde/Cand/Cum?" se vrea a fi o arie plina de sfaturi practice ce vin de la cei ce au mai multa experienta.
Nu va sfiiti sa intrebati dar sa si ajutati unde puteti. Posteaza-ti intrebarea doar daca ai nevoie de ajutor.

Miri
respect
[ 11 ]

date: Duminică, 19/02/2012, 9:31 AM | message # 2
Unde imi gasesc sufletul meu ...pe al meu personal si pe al lui....????
Stiu ca nu e in trend raspunsul ...dar am o zi ciudata (scz MIRE).

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Duminică, 19/02/2012, 5:18 PM | message # 3
E un topic pentru sfaturi practice ce vin de la cei ce au mai multa experienta,asta inseamna ca nu te pot ajuta,nu-ti pot raspunde la intrebare tocmai din cauza lipsei de experienta pe care o am.. blush blush

Miri
respect
[ 11 ]

date: Duminică, 19/02/2012, 6:47 PM | message # 4
broken_heart Nici macar experienta nu ne poate feri de ...noi insasi...de prostia pe care o facem cu buna stiinta....din pacate!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Sâmbătă, 31/03/2012, 11:45 PM | message # 5
Cred ca acum am experienta,doar ca e randul meu sa-ti adresez aceeasi intrebare pe care mi-ai pus-o tu mie.. winkout winkout

Miri
respect
[ 11 ]

date: Sâmbătă, 31/03/2012, 11:58 PM | message # 6
Draga mea MIRE...nu pot decat sa fiu cu sufletul langa tine asa cum ai fost si tu...insa raspunsul e greu de gasit kissing ....

ElegantFM
respect
[ 15 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory