new posts members Forum Rules search RSS |
Forum Diverse Viata de zi cu zi Buna dimineata |
Buna dimineata |
date: Joi, 19/05/2011, 6:06 PM | message # 1
Fiecare zi e la fel...aceiasi camera...aceleasi persoane(eu)...aceeasi priveliste care se vede de la fereastra camerei...aceiasi fraza a tatalui meu..
![]() ![]() ![]() Ma apuca melancolia si mi zic..of..de ce m-am ridicat din pat? ![]() Afara e sau prea frig..sau prea cald..suntem mereu nemultumiti:D..si ma gandesc?in ce ma mai imbrac astazi?fraza obisnuita a fetelor ... Voi cum va incepeti ziua? “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
date: Vineri, 20/05/2011, 7:40 PM | message # 2
cand suna ceasul, il opresc si mai lenevesc cateva minute. uneori mai si adorm
apoi, o cafea...si ma pregatesc de munca enervanta rutina asta de atatia ani! si partea rea e ca ma trezesc cu 2 ore mai devreme si intarzii zilnic... Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Duminică, 29/05/2011, 0:55 AM | message # 3
Cand se deschide usa ma trezesc instant....este mama (vitrega) ne trezeste sa mergem la scoala ,eu plec ultimu dea acasa inchid usa si dupa ce urc vreo 200 de trepte zilnic
![]() si cam asa incep ziua ,plictisitoare ca de obicei:p Listen to many, speak to a few" edited by: iuli - Duminică, 29/05/2011, 1:01 AM
|
date: Duminică, 29/05/2011, 1:23 AM | message # 4
Eu imi pun ceasul sa sune sa-mi iau medicamentul,dupa care mai stau 10 minute in pat timp in care ma gandesc ce sa gatesc cand ma ridic :))
Gatesc ceva si-mi astept "omul" sa vina de la munca ![]() Cam atat ca s-a facut dupa-amiaza :)):)) ![]() |
date: Duminică, 26/06/2011, 0:20 AM | message # 6
Acum cat e vacanta,at cand se duce iubitu meu la munca ma trezeste el la 7-8 dim.asa cum stie el mai bine
![]() Cand nu merge la munca dimineatza e mai mult amiaza... ![]() ![]() ![]() |
date: Sâmbătă, 03/09/2011, 6:23 PM | message # 8
pfff
greu de spus cum e dimineata. dar in general ceasul suna cu 15min inainte de ora la care tre sa ma trezesc findca "mai stau 5min" urmeaza cafeaua ce se prepara in timpul unui dush rapid servitul cafelei e o regula pt a fi bun de ceva peste zi dar insotita si de nelipsita tigara. abia dupa cafea sunt si eu trez. pana atunci.... doar un buimac ce umbla de colo pana colo |
date: Joi, 20/10/2011, 7:09 PM | message # 9
Quote (dj_show) servitul cafelei e o regula pt a fi bun de ceva peste zi dar insotita si de nelipsita tigara. aha..am notat. deci cu atata esti f multumit... Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||