new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Femeia buna gospodina si femeia care vrea cariera.
date: Marţi, 10/05/2011, 9:12 PM | message # 1
E o imbinare dificila.poate fi infaptuita?

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Marţi, 10/05/2011, 9:19 PM | message # 2
E destul de greu ,mai ales acum cand timpul e atat de pretios iar cerintele atat de mari...dar ,daca ai ajutor macar din partea familiei (sot,copii) cred ca e posibil!
Nu e la fel daca atunci cand vii acasa(femeie fiind)de la munca unde un sef (care de obicei e cel care iti mananca jumatate din viata)te mai astepta si al tau sot cu picioarele in fotoliu ...citind ziarul si tipand ca ii e foame !
Domnilor barbati ...si noi suntem fiinte ...si avem nevoie de ajutorul vostru!
Iar daca puneti mana pe aspirator sau pe masina de spalat ....nu corenteaza! wink

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Marţi, 10/05/2011, 9:19 PM | message # 3
Orice lucru e posibil , o cariera nu o faci doar la munca sau in domeniul in care esti cea mai buna , dar majoritatea femeilor aleg doar una din cele doua optiuni , femeia precum si barbatul trebuie sa stie sa le faca pe toate si cel mai important lucru e sa si aplice cele invatate :P
Sunrise
respect
[ 1 ]

date: Marţi, 10/05/2011, 9:55 PM | message # 4
obosesti. pentru ca sunt doua "sarcini" ce necesita aproape perfectiunea. pt ca a fi "gospodina' implica a fi ...iubita , sotie,mama..., iar o carierista n-are cum sa fie decat aproape perfecta in profesia ei.e greu,cumplit de greu. dar si frumos,cred eu.

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Sâmbătă, 21/05/2011, 12:11 PM | message # 5
A avea o cariera care sa te duca "sus" implica de cele mai multe ori si sacrificii...iar acestea sunt pe plan familial de cele mai multe ori pentru ca oricat de mult ai incerca nu poti oferi 100% si acasa si la munca...
Dar daca pretentiile nu sunt asa mari...si cu putina vointa, cred ca poti reusi sa ai si o familie fericita, si o cariera...poate nu chiar asa de succes, dar o cariera care sa-ti permita sa te faci remarcata si sa traiesti confortabil, chiar daca asta inseamna sa dai 50% in fiecare loc.
Eu cred ca se poate biggrin

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Luni, 31/10/2011, 4:53 AM | message # 6
Flagwaver
dj_show
respect
[ 1 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1