new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Diverse Viata de zi cu zi La ce visezi sa ajungi sau sa faci in viitorul apropiat? |
La ce visezi sa ajungi sau sa faci in viitorul apropiat? |
date: Marţi, 10/05/2011, 8:50 PM | message # 1
Inca de cand eram foarte crud (mic) eram un visator , cand eram mic visam sa devin cercetas , sa vizitezi tari , orase , sa descopar mituri , adoram Egiptul , nisipul , clepsidrele , piramidele , in prezent as vrea sa ajung macar odata in viatza in Ibiza :P macar pentru o zi , iar peste un an doi as vrea sa ma retrag asa cu iubita , undeva pe o insula , fara telefoane , fara zgomotul masinilor,fara poloare , doar noi doi sa privim rasaritul si apusul impreuna si sa ne iubim fara limite :X pana cand moartea ne va desparti !!!
|
date: Marţi, 10/05/2011, 9:10 PM | message # 2
Toti avem niste vise cand suntem mici ,unii nu reusesc sa le ajunga nici cand devin adulti...altii da!Dar vise avem mereu ca suntem mici sau mari...
Un vis frumos am avut dar nu s-a putut infaptui niciodata ...mi-am dorit un copil (vis care din pacate ramane doar un vis!!!!) Cand ajung la limita ....fac exact ce ai spus tu ..ma retrag la mare unde nu aud telefon, tv ,net ...nimic ...nu e un vis ,e o realitate ! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||
| |||