new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Diverse Viata de zi cu zi Lumea necuvantatoarelor (Lumea necuvantatoarelor) |
Lumea necuvantatoarelor | ||||
date: Luni, 28/03/2011, 3:43 AM | message # 1
Inca din cele mai vechi timpuri, animalele au avut un rol important in viata omului , fie ca acestea au fost folosite pentru paza , hrana ,haine .Si cum suntem noi oamenii, invatati sa facem mai mult rau decat bine , am inceput sa ne razbunam si asupra animalelor(batute cu bestialitate , ucise pentru ca nu au ascultat o comanda si sunt multe exemple).
In ziua de azi, omul, este cel mai mare dusman al animalelor si sper ca intr-o zi, sa se recurga la pedepse drastice, pentru cei care isi cumpara un animal , doar pentu a il chinui. In incheiere o sa pun cateva filmulete cu animale de companie , daca aveti poze cu animalul dumneavoastra astept sa le postati :X:X:X . . Cutul meu cand era mititel :X:X:X ![]() edited by: Sunrise - Luni, 28/03/2011, 4:16 AM
| ||||
date: Luni, 28/03/2011, 9:26 PM | message # 3
Когда-нибудь ты у меня спросишь что я люблю больше - тебя или жизнь. Я отвечу - жизнь.... Возможно ты уйдешь так и не узнав, что жизнь - это ты... edited by: mafia_13 - Luni, 28/03/2011, 11:47 PM
| ||||
date: Marţi, 29/03/2011, 1:43 PM | message # 5
Adaugat (2011-03-29, 1:43 PM) --------------------------------------------- Quote (Miri) Wow! ce super! :X:X:X:X:X:X:X:X:X mereu mi-am dorit un pisoi/pisica tigrata, dar mereu am avut numai negri ;))) Когда-нибудь ты у меня спросишь что я люблю больше - тебя или жизнь. Я отвечу - жизнь.... Возможно ты уйдешь так и не узнав, что жизнь - это ты... edited by: mafia_13 - Marţi, 29/03/2011, 1:41 PM
| ||||
date: Vineri, 01/04/2011, 10:48 PM | message # 6
Mie imi plac majoritatea animalelor.. cel putin in momentul de fata. Cand eram piticutsa piticutsa, luam acasa orice animal.. indiferent ca era caine, pisica, pasare ranita pe strada, rama sau broasca :))
Acum imi plac cainii in general:D si nu suport matele Dar da, sunt o fidela iubitoare a animalelor. "He put her out, like the burnin' end of a midnight cigarette!" | ||||
date: Duminică, 30/10/2011, 5:24 PM | message # 7
eu am 3 pisici si 3 catei;x.. am avut 10 pisici si 4 catei... insa am dat toti puii de pisica(7).. si un catel a murit intr-un accident:(
Adăugat (2011.10.30, 4:24 PM) Fighting for peace is like fucking for virginity...! | ||||
| |||
| |||