new posts members Forum Rules search RSS |
Forum Diverse Viata de zi cu zi Ce temeri ai ?! |
Ce temeri ai ?! |
date: Luni, 04/04/2011, 1:05 PM | message # 6
Am spus si la alt subiect....imi e teama sa nu supar pe cineva ,nu as suporta sa stiu ca cineva din cauza mea sufera ,nu suport sa provoc suferinta!
O alta teama a mea este de ...de fericire ...o sa ziceti cum asa?Da ,imi e teama de fiecare data cand sunt fericita ...pentru ca nu pot ramane asa ...mereu cineva sau ceva ne intuneca ...rozul! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 02/09/2011, 7:52 AM | message # 8
Imi e frica de femeile plinute fara sani si fara fund
![]() ![]() ![]() Imi e frica de tot ce inseamna femeie si n-are ce ii trebuie la ea :)) Imi e frica de idiotii si de cretini care ma inconjoara ca mie ca ii bat ![]() De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) |
date: Luni, 24/10/2011, 7:21 PM | message # 10
de asta ne-am intalnit noi,vezi?
de asta ne bem cafeaua dimineata...o fac eu si e aproape ceai,... si mai ales...de asta te cert eu pt tigari..sa nu mori curand! ![]() ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Luni, 24/10/2011, 7:22 PM
|
date: Luni, 31/10/2011, 3:09 AM | message # 15
cum as putea eu compara o tigara cu placerea de a mai petrece cateva clipe langa "nevasta"?
tigara de dupa oricum va. poate nu va fi chiar imediat dar tot tigara de dupa se cheama si dupa 1h. doar e prima de dupa ![]() |
| |||