new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Placeri simple care nu costa nimic!
date: Sâmbătă, 19/03/2011, 5:47 PM | message # 1
Seara de vineri petrecuta cu omul/oamenii dragi

Nimic nu se compara cu sentimentul pe care ti-l da o seara de vineri -weekendul si toate posibilitatile de voie buna sau doar de relaxare sunt inca la stadiul de promisiuni- si cu relaxarea pe care o ai, mai ales dupa o zi agitata cum par sa fie toate saptamanile in ultima vreme pentru noi toti. Si nu, nu as da toate zilele de Luni pentru o astfel de seara!

Crizele de ras in grup

Nu e nimic mai frumos decat sa radeti pana cand aproape ca ati uitat ce v-a amuzat in prima instanta si pana cand te dor muschii abdomenului. Senzatia, de neuitat si imposibil de cumparat, e cu atat mai intensa cu cat este momentul de nepotrivit!

Zilele in care te trezesti cu increderea in tine la maxim!

Poate ca nu sunt atat de numeroase si poate ca multe dintre ele nu au legatura nici cu o noua cucerire sau cu complimentele primite, dar este un lucru pe care nu il pot cumpara nici cele mai frumoase haine, nici cele mai iscusite coafuri si nimic altceva. In plus, gandeste-te ca in acele dimineti simti cu adevarat ca poti face tot ce iti propui!

Momente unice in familie

Nimic nu ma binedispune mai mult si nu imi ofera o "hrana" spirituala mai satioasa decat momentele petrecute in familie. Fie ca e vorba de o simpla masa la care se aduna laolalta toti membri, ca merg in vizita la bunici, nasi, fini sau ca mergem in vacante impreuna, ele reprezinta clipe de neuitat in care ma simt libera de orice tensiuni.

O comedie buna (seriale)

Comediile sunt cele care ma binedispun indiferent de cauza supararii mele. Ma aud razand singura in timpul unor seriale pe care le urmaresc constant si reusesc cu succes sa ma detaseze de probleme. Pentru mine chiar reprezinta placeri simple care nu costa nimic.

O prajitura cu muuulta ciocolata!

Ok, poate nu este chiar 100% gratis, dar cantitatea de placere si starea pe care o provoaca consumul ei merita toti banutii pentru achizitionarea ei. Plus ca daca o prepari in casa cu ce ai prin camara, bugetul tau ar putea ramane intact. E o placere nevinovata din punct de vedere financiar si pacatoasa din punct de vedere dietetic, dar nu este problema: din cand in cand, un astfel de rasfat reprezinta cea mai buna metoda de a te binedispune si de a te bucura de fiecare moment!

Miri
respect
[ 11 ]

date: Duminică, 20/03/2011, 0:33 AM | message # 2
Miri, ce ai enumarat tu acolo... sunt nepretuite.. pentru toate celelalte exista Master Card

Oricum.. sustin in totalitate ceea ce ai zis mai sus.

Apusul si rasaritul pe malul marii

Pentru mine sunt absolut prieceless, minuni ale lumii. Nu pot sa descriu sentimentul.

Zambetul unui copil

Nu imi mai vin acum in minte...

Ahhh da da da, SI LUNA AIA CE NU O POT VEDEA EU CA E INNORAT:|

"He put her out, like the burnin' end of a midnight cigarette!"
edited by: AlinaH - Duminică, 20/03/2011, 0:34 AM
AlinaH
respect
[ 3 ]

date: Luni, 28/03/2011, 4:59 AM | message # 3
s-a ma plimb prin ploaie cu persoana iubita ete absolut gratis si e o pasiune de a mea:P

LOV IS FOR FREE

nu trebe sa uitam asta

edited by: friscky - Luni, 28/03/2011, 5:10 AM
friscky
respect
[ 2 ]

date: Marţi, 29/03/2011, 4:17 AM | message # 4
plimbarile prin parc noaptea tarziu, sub clar de luna;x

Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
respect
[ 4 ]

date: Marţi, 29/03/2011, 5:22 AM | message # 5
Plimbari pe malul marii mana in mana cu persoana iubita....nu gasesc ceva mai frumos!

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Miercuri, 07/09/2011, 0:17 AM | message # 6
Yoyo...sunt deacord cu tine...plimbarile prin parc noaptea...Ador parcul noapte...e asa...linistit.

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Luni, 24/10/2011, 3:05 PM | message # 7
Poate si simplul fapt ca ...ne intalnim aici la o cafea ...virtuala,e o placere care chiar nu costa ...NIMIC!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 24/10/2011, 7:16 PM | message # 8
o simpla privire,ochi in ochi,poate fi atat de graitoare si atat de placuta!
si nici asta nu costa

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Duminică, 18/12/2011, 1:08 PM | message # 9
a sta cu prietenii adevarati o vb buna auzita de la cineva nu costa nimik

To be or not to be...This is the question?
andra
respect
[ 2 ]

date: Duminică, 18/12/2011, 1:25 PM | message # 10
Aici ai dreptate Andra!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 27/01/2012, 2:13 AM | message # 11
Asa crezi tu Andra,dar prietenii adevarati si vorbele bune sunt cele mai scumpe..

Miri
respect
[ 11 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory