new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Suntem lideri europeni la mancat paine
date: Sâmbătă, 05/11/2011, 10:22 PM | message # 1
Mâncăm mai puţină carne şi bem mai puţin vin şi sucuri decât europenii, dar compensăm cu pâine şi lactate, potrivit datelor Ministerului Agriculturii.

Consumul anual de carne şi produse din carne din România este de 64,5 kilograme pe cap de locuitor, sub media din UE, de 86 de kilograme, însă acoperim „gaura“ cu pâine. Românii mănâncă cea mai mare cantitate de pâine din Uniunea Europeană. În timp ce un român consumă, în medie, 108 kilograme de pâine anual, iar un bulgar mănâncă 106, ceilalţi cetăţeni ai UE nu trec de 78 de kilograme.
În sectorul lactatelor, consumul în România este mai mare decât în restul Uniunii, însă cu doar 1,3%. De asemenea, consumăm cu 10% mai puţine sucuri şi cu 25% mai puţin vin.

Miri
respect
[ 11 ]

date: Luni, 07/11/2011, 3:38 AM | message # 2
si totusi suntem mai slabi decat americanii ye

Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
respect
[ 4 ]

date: Luni, 21/11/2011, 0:58 AM | message # 3
Eu am impresia ca americanii cum ai zis tu Yoyo sunt bine facuti , la ei nu e foametea asta , la ei nu e chestia care este in Romania , la ei nu sunt salariile astea de rahat , sunt cat de cat relaxati deci.........isi permit oameni sa fie cat de cat solizi

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
edited by: Adryan - Luni, 21/11/2011, 1:00 AM
Adryan
respect
[ 1 ]

date: Vineri, 02/12/2011, 1:57 AM | message # 4
nu sunt bine facuti... sunt grasi... mananca numai produse fast food... deci... Chiar citeam un studiu zilele trecute si suntem pe primul loc in lume la cele mai slabe femei... in america fiind cele mai grase.

Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
respect
[ 4 ]

date: Sâmbătă, 03/12/2011, 0:34 AM | message # 5
Sa nu mai zic de Grecia....unde sunt numai grasutze (una "buna" nu vezi) :))

Miri
respect
[ 11 ]

date: Duminică, 11/12/2011, 0:18 AM | message # 6
Pai...poate pentru ca suntem obisnuiti asa...Asta ne-a fost baza...paine cu orice.Eu cel putin mananc paine cu ketchup:)si imi place painea calda...cand o aduce la magazin:X

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory