new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Pasiuni Comune Gastronomic Ce ciocolata va place? |
Ce ciocolata va place? |
date: Sâmbătă, 05/11/2011, 9:41 PM | message # 1
Ma gandeam sa vad ce fel de ciocolata prefera lumea. Ca marca si ca sortimente.
Ca marca ar fi bine sa le impartim in 3 tipuri: -ciocolata ieftina (sa zicem pana in 25 de mii de exemplu ciocolata laura) -ciocolata medie ca pret (gen poiana) -ciocolata scumpa (nu prea stiu sa dau exemple) - specialitati, chestii superscumpe pentru buzunare largi Eu nu mananc ciocolata decat foarte rar si atunci Poiana aerata. ![]() |
date: Marţi, 08/11/2011, 8:07 PM | message # 3
pfff...
e pe sufletul meu...top[icul ...mananc milka toffefe, bomboane de ciocolata, milkca cu creme diverse, heidi,kandia... ,smash, marsh,tot ce are caramel... dar nu ciocolata alba. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Marţi, 08/11/2011, 8:08 PM
|
date: Miercuri, 09/11/2011, 5:33 PM | message # 4
Ciocolata?Si cine raspunde de urmari...
![]() Serios vorbind...imi plac bomboanele de ciocolata gen heidi. Si ca sa o urmez pe sor-mea ...niciodata ciocolata alba sau amaruie. ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Miercuri, 09/11/2011, 6:01 PM | message # 5
eu ador ciocolata... imi place ciocolata amaruie:D...Milka amaruie, Heidi amaruie...laura amaruie si cu alune,Africana cu arahide, Poiana cu alune, Poiana cu lapte, si...preferata mea...Milka cu iaurt si cu capusuni:D...deci subiectul imi vine manusa:D..dar nu ciocolata alba...
“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” edited by: Just - Miercuri, 09/11/2011, 6:01 PM
|
date: Luni, 21/11/2011, 1:02 AM | message # 6
Mananci ceea ce iti place , nu conteaza ca e 1 leu sau 5 lei , daca iti place mananci . Eu de obicei mananc ciocolata alba :D
De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) |
| |||
| |||