new posts members Forum Rules search RSS |
Forum E-Opinions ElegantCafe Cafeluta de dimineata... |
Cafeluta de dimineata... |
date: Luni, 14/11/2011, 5:42 AM | message # 16
![]() In ziua de azi exista un virus in lume care este foarte molipsitor si care se numeste ZAMBET. Deja il vad pe obrazul tau, te-a molipsit cineva care tocmai si-a adus aminte de tine...! O saptamana minunata tuturor si o dimineata de luni...usoara! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Marţi, 17/01/2012, 0:31 AM | message # 27
Irina e langa tonomatul de cafea. Ii mai trage un sut asa cu sete, crede ca n-o vede nimeni. Ii vad ochii lacomi dupa esenta vietii, si-ar trage singura un sut in fund sa se impulsioneze sa treaca la munca... dar in dimineata asta are noroc ca-s eu prin preajma...
Fix inainte sa duca cana la gura, sar la ea: - Staaaai! Nu bea! - Ce m-ai speriat!!! Neata! Ce? De ce? Ce sa nu? - Este primat cafea pe ziua de azi? - Da...prima din seria ce va urma… - Si-ai de gand asa… s-o duci la gura si s-o bei??? - Da!!! De obicei… asa beau… cu gura. Mai ai si alte intrebari??? - Pune-o din nou pe masa!! Acum! - Ce??? Daca n-o beau in urmatoarele 10 secunde, te iau la bataie! - Da... tu vrei sa-ti bei cafeaua exact cum fac dragoste majoritatea barbatilor. - Eu sunt casatorita. - Aminteste-ti cand nu erai... - Da.. - Cum fac dragoste majoritatea barbatilor.. rapid,.. dur fara pasiune... - Da... stiu la ce te referi. - Acum ia cana in mana... tine-o .. stiind ca este aproape. - Da.. - Acum inchide ochii si gandeste-te cum ar fi s-o gusti.... acum simte-i mirosul.. putin.. doar putin. Apoi da-o deoparte... joaca-te putin cu ea... si cu tine. Sus... si jos... si iar sus… si iar jos… Adulmecari mai lungi… sus... si jos - ... - Acum vezi spuma de pe marginea canii?? - ... - Umezeste-ti buzele, si cu varful limbii, gust-o incet… tandru, fara sa te grabesti.. - Daca n-o beau acum, o sa… - NU!!! Ridica cana incet.. incet. Nu o grabi... senzatia asta o ai doar cu prima cana de cafea a zilei. Incet.. Incet..Incet... acum... Bea! - Si eu care credeam ca ranjetul din fiecare dimineatza se datoreaza prietenului tau... (EL nu tre sa stie ca asa e...) ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Duminică, 19/02/2012, 9:49 AM | message # 29
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina.
Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune: -Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta. Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece. In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta! - Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine? ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||