new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cat "costa" o nastere? (neoficial)
date: Vineri, 21/10/2011, 0:35 AM | message # 1
Stie cineva care sunt preturile neoficiale ale unei nasteri prin cezariana(nu numai) cu rahianestezie?
Aici ma refer doctorului de obstetrica-ginecologie,care daca am inteles bine se numeste prima mana,la mana a doua (cica exista,dar habar n-am despre ce/cine e vorba),anestezist,moasa,neonatolog (cred ca e vorba de medicul pediatru),etc..
Daca ati nascut de curand,aveti rude,amici sau in orice alte circustante ati auzit cate ceva v-as ruga sa postati aici.

Miri
respect
[ 11 ]

date: Vineri, 21/10/2011, 0:43 AM | message # 2
Mai MIRE am multi copii...dar asa de mult timp a trecut incat....am uitat lipssealed Lol Lol Lol

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Joi, 01/12/2011, 5:36 AM | message # 3
:D :D Sis te apuci de facut copii?
Mai eu am o cezariana...peste cateva zile se implineste 6 ani...n-am facut-o intr-un spital foarte renumit...a costat destul de mult la vremea aia...tinand conta ca o alta prietena a nascut 2 ani mai tarziu tot prin cezariana si nu a dat nici 10% din cat am dat eu

Zambesc ...printre lacrimi!
madyedy
respect
[ 2 ]

date: Joi, 01/12/2011, 11:49 PM | message # 4
Nu sis,dar ma interesez si eu :)))

Miri
respect
[ 11 ]

date: Vineri, 27/01/2012, 8:38 PM | message # 5
Eu am un copil de 6 ani si eu pot sa ma laud ca am avut o sarcina foarte usoara,in timpul celor 9 luni nu am avut treaba,nu mia fost rau si dupaia in momentul nasteri cred ca ma durut cel mult 5 min cum se zice"o durere de imi venea sa ma urc pe pereti" iar cind am ajuns pe masa in 10 min am nascut si toata durerea a disparut ca si cum nu ar fi fost.Am avut o doctoritza foarte buna care nu ma jumulit de bani,cit i-am dat a zis mersi,nu mia pus un tarif.
Miri eu as mai face asa inca 10 copii daca as avea posibilitate sa nasc.
Si inca ceva depinde de fiecare cum ii de rezista organismul,iar de doctori si asta depinde cit de mult ii place la doctorul respectiv sa isi faca meseria sau ii plac mai mult bani.Sunt doctori care te pun luna de luna sa mergi la eco...si credema ca nu tre chiar in fiecare luna,se poate si din 2-2 luni.Asa ca daca te hotarasti nu te opri la primul doctor ca si cum ar fi ultimul,ca poate ala care cere mai putin ii mai bun ca si ala care iti cere o avere.
lavy
respect
[ 0 ]

date: Luni, 06/02/2012, 4:31 AM | message # 6
Raspunsurile imi sunt adresate personal,slava domnului ca nu vreau sa fac copii :)) mai tare ma speriati.. e o tema la care imi place sa asist de aici din umbra..poate asta o s-o fac si cand voi fi mamica,voi fi aici prezenta sa vad ce mai spun alte mamici. Va pup si ms pentru raspunsuri...(mai astept pareri).

Miri
respect
[ 11 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory