new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Fetita Inocenta
date: Luni, 05/09/2011, 4:32 PM | message # 1
Era o zi de vara , fiecare incerca sa scape de caldura asa cum putea . O familie impreuna cu fetita lor se gandise-ra sa o duca pe micuta intr-un loc sa scape toti de caldura ingrozitoare de afara . Zis si facut s-au urcat toti 3 in masina si s-au dus spre padure , odata ajunsi acolo si-au intins pledul pe care sa stea . Tatal a dato jos pe cea mica din masina , a dezbracato pana a ramas la costumu de baie ; s-au dezbracat si ei si sau intins pe pled sa se relaxeze dar copilu fara stare se juca pe langa un copac . Daca langa copac tot nu avea cu ce sa se joace s-a urcat pe scaunu soferului si din greseala tatal uita-se sa traga frana de mana si masina o luase la vale , si se oprise intr-un copac . Atunci tatal se ridica repede dupa acel pled se duse la masina , luase fetita de o mana si o arunca-se pe jos , aceasta incepu-se sa planga , cu lacrimi in ochii se ridicase de jos si duse langa el :

- Tati , te rog frumos iarta-ma

Tatal lasa-se privirea in jos , o luase de mana si ii trase o palma .

- Uite copil nenorocit ce ai facut la masina .
- M-am saturat de hazu tau pana peste cap .

Mama ei se duse langa el:

- Ai no mai bate ca nu a patit nimica masina e doar putin zgariata , de ce zici ca te-ai saturat de hazul ei .

Tatal atunci se uita-se la sotie o da la o parte zicandu-i :

- Proasta ca tine e ficata , mi-a dat Domnu pe cap doua proaste .
- Strange-ti aici si urcati-va mai repede in masina plecam ca mi-ati stricat buna dispozitie .

Stranse femeia totul , se urcase in masina , ajunsi in casa fiecare se duse la treburile lui , sotia in bucatarie , fetita in camera ei , sotul in sufragerie se intinse-se in canapea la televizor .

Dupa un timp , fetita striga din camera ei :

- Tati , tati , vino repede .

Tatal se ridica de pe canapea , si se indreapta spre camera ei . Deschise usa , si vede drept inainte intinsa dulceata pe jos .

- De ce ai intins dulceata pe jos , zi repede ca te calc in picioare .

Fetita :

- Nu-s eu fetita ta iubita , si ce daca ma bati , oricum nu ai cum sa dai .

Tatal vrand sa intre in camera se impiedica de o ata intinsa , si cade cu fata in podea unde era dulceata . Pe fetita o buseste rasul , mama auzind busitura aceea si pe fetita cum rade se grabi spre camera fetei , ajunsa in usa il vede pe tatal intins pe jos :

- Da ce cauti scumpule intins pe jos ?

Tatal se ridica de jos , se intorce spre femeie si aceasta cand il vede cu dulceata pe fata o bufneste rasul , acesta se duce spre ea si ii da o palma :

- Ce este de ras , zi-mi si mie repede ce este asa de amuzant

Mama :

- Da ce ai ma de dai acuma in mine ca fara sa vreau m-a bufnit rasul.

Tatal se duce la baie , se spala pe fata de aceea dulceata si vine inapoi in camera fetei , se duce langa fata o i-a in brate o pupa :

- Zi lui tata , cine te-a invatat sa faci asa ceva .

Fetita cu lacrimi in ochii , se uita la el :

- Iarta-ma promit ca nu mai fac .

Tatal ii sterge lacrimile .

- Nu mai plange ca nu-ti face tata nimica.
- Dar sa nu mai faci niciodata asa ceva , ca te bat a doua oara

Fetita il pupa pe obraz si o buseste rasu :

- Tati era asa amuzant , cand ai cazut cu fata in acea dulceata .

Tatal o i-a in brate si o pune in pat .

- Hai cu tata , punete sa faci nani . pupando pe frunte iesind si inchizand usa .

Dupa cateva ore iese si fetita din dormitor ii pupa pe amandoi .

Tatal o i-a in brate :

- Eu cu mami o sa plecam pana intr-un loc tu stai cumintica acasa ca noi o sa revenim repede

Fetita cu lacrimi in ochii :

- Da nu pot sa merg si eu cu voi

Mama ducandu-se langa ea o pupa pe obraz :

- Noi venim repede , pana revenim noi , am chemato pe matusica ta sa stea cu tine sa nu fii singura .

Nici nu termina-se bine de zis mama , ca suna soneria , se duce deschide usa . Fetita se da jos din bratele tatalui si ii sare in brate matusii. Parintii ei ies pe usa si pana sa inchida usa , tatal ii spune femei :

- Sa ai grija de fata ca jar mananci .

Femeia se face comoda si se duce la televizor , fetita intra in camera ei , dar acesta se anscunse-ra dupa un dulap ; si o urmarea pe matusa , cand vazu-se ca matusa nu este atenta , fugi repede in debara . Lua in mana un borcan si iesi afara , deschizand borcanu si turnandu-i in pantofii matusii , dar si fetita se murdari pe manuta , vanzand asa dadu cu manuta pe la gurita . Se duce la matusa repede cu ochii in lacrimi cu gura lipita de aceea solutie , o trage de fusta si ii arata borcanu , matusa i-a borcanul il pune pe bibloteca si ii suna pe parintii . Ajunsi acasa parintii , tatal o i-a pe fata de mana se duce la baie cu ea ii scoate aceea substanta si se duce cu ea in sufragerie unde erau si cele doua femei , i-a borcanu in mana si cand il intorce vede scris pe eticheta PRELANDEZ , cand vede tatal se enerveaza :

- Ti-am spus sa ai grija de fetita , de ce ai lasato sa intre in debara sa i-a borcanu , uite ce s-a intamplat si putea fi mai rau.

Femeia se ridica dupa scaun , se incalta dar tatal o striga :

- I-a descaltate si vino sa iti arat ceva

Aceasta incerca sa se descalte dar degeaba ca i se lipise acel prelandez de sosete , mai incerca odata dar tot degeaba , pana la urma se descalta de sosete sa intre dar acesta no vede in timp ce intra si trandeste usa , dandu-i femei cu usa in fata . Pe fetita si pe mama le buseste rasul , tatal tragand usa spre el o vede pe matusa cu mana la nas :

- Ai patit ceva ?

Femeia cu mana la nas se duce se aseaza pe un scaun , se incalta si pleaca . Tatal o i-a in brate pe fata se duce cu ea in camera , o pune in pat :

- Taticule sa nu mai faci asa ceva , ca nui bine fata mea
- Te roaga taticu

Fata :

- Promit tati ca nu mai fac

Tatal :

- Acuma pune capusoru si fa nani sa te odihnesti.

Dimineata se trezi si fetita se duse in sufragerie unde erau si parintii ei ii pupa pe amandoi , se duce in bucatarie i-a niste coji de banane si se duce la ea in camera , dar o vazusera tatal ei :

- Fata mea da ce faci cu cojile acelea de banane in mana ????

Fata :

- Le arunc la niste catei tata sa manance si ei .

Intra in camera lasa acele coji si iese iar din camera se duce si i-a o caldare si se indreapta spre camera ei.

Mama:

- Da cu caldarea aia ce faci ??

Fata :

- Nam ce face mami , si vrea sa ma joc si eu

Tatal :

- Doamne ce nazdravanie ii mai vine in cap acuma .

Inainte sa intre in camera vede si un sul de ata si intra in camera ei . Dar tatal o cheama imediat in sufragerie:

- Vezi ca noi ne ducem pana la matusa ta ca se simte rau.
- Tu te duci in camera ta si stai acolo cumintica si te joci
- Nu deschizi la nimeni usa

Fata :

- Bine tati intru in camera si stau acolo si ma joc

Cei doi parintii pleaca de acasa , fetita i-a un scaun il pune in dreptul usii se uita pe vizor , coboara duce scaunu la loc fuge in camera ei i-a cojile de banana si caldarea le pune in hol dar in timpul acesta suna soneria , fetita se duce in dreptul usi isi pune mainile in sold si se gandeste :

- Oare sa deschid , oare sa nu deschid repetand de cateva ori.

Dintr-o data se aude bubuituri in usa strigand sa deschida . Fetita pune mana pe cheii deschide usa , dar in timpu acesta intra 4 barbatii in casa , fetita speriata ii intreaba :

- Da cine santeti nenea ?
- Nam facut nimica nenea .

Unul dintre ei se apleaca spunadu-i fetitei :

- Unde e taticu tau ?

Fetita :

- Nu-i acasa

Barbatul :

- Vino la nenea nu-ti fie frica ca nu-ti fac nimica rau

Barbatul scoate din buzunar o acadea , o i-a pe fetita in brate :

- Vrei bombonica asta

Fetita da din cap ca ar vreao , barbatul i-o dar facem amandoi un targ in schimb ca ti-am dat bombonica , fetita mai da odata din cap in acelas sens ca da .

Barbatul :

- Uite iti dau o pietricica si cand vine taticu tau acasa , te duci in camera ta si arunci pietricica in aceea masina alba .

Fetita :

- Bine nenea , dar de ce il cautati pe tati ?

Unul dintre barbatii :

- Santem niste vechii prietenii , vrem sa ii facem o surpriza .

Dand toti patru sa iasa din casa , fetita il drage pe barbatul care i-a dat acadeaua de pantalon .

Fetita :

- Nenea da ce mancati de santeti asa grasii

Pe barbatii ii buseste rasul , dand iar sa iasa pe usa mai il trage de pantalon odata

Fetita :

- Da ca sa nu ii zic lui tati ca l-ati cautat sa nu va stric surpriza nu ma ajutati la ceva.

Barbatii se uita unii la altii si unu dintre ei :

- La ce anume ?

Fetita :

- Urcati-mi si mie caldarea aia sus pe sifonier .

Unu din acei barbatii i-a caldarea o urca sus la care fetita :

- Da o jos ca va aduc caldarusa de lapte .

Barbatul da caldarea jos , fetita fuge repede in camera ei si aduce si acel patiot de ata , il arunca la picioarele lui si il i-a de mana il duce in bucatarie , deschide frigiderul si ii spune sa urce acea caldare cu lapte pe sifonier .

Fetita :

- Nenea leaga si acea ata de manerul la caldare .

Barbatul leaga si un capat de ata de manerul la caldare si da sa plece . Fetita ii spune sa se aplece si il pupa pe obraz , barbatul o mangaie pe cap si pleaca toti patru . In timpu acesta fetita fuge in camera ei duce aceea petricita si se intoarce in hol ; indinde de aceea ata fuge in bucatarie i-a un cutit taie ata , il duce la loc pune si acele coji de banana sub presu din fata sifonierului si se duce in camera ei .
Ajunsi acasa parintii tatal da sa se duca in camera fetei , dar aluneca pe acel pres cade lungit cu o mana sub el , da se ridice dar apuca si manerul la sifonier si aceea ata legata de galeata care ii cade in cap plina de lapte . Pe sotia lui o bufneste rasul , atunci iese si fetita din camera ei razand si strigandu-i surpriza , dar barbatul se ridica se duce la femeie si o lovi cu pumnul peste fata cazand pe canapea o i-a din ce in ce mai tare la bataie cu pumni . Fetita speriata se duce la el se agata de piciorul lui si ii striga sa o no mai loveasca . Tatal o lasa pe femeie in canapea plangand si sangerind la gura si o arunca pe fetita in usa camerei , fetita o busi plansul si tatal ducandu-se la ea apuncado de par :

- Fa copil nenorocit cine te-a invatat sa faci asta .

Lovindo din nou cu palma peste fata , fetita in plans ii spuse ca patru barbatii care il cauta pe el . Acesta o lua pe fetita o arunca de picioru la masa si dand sa iasa o aude pe sotie cum ii zice :

- Ai sa mi-o platesti .

Acesta se intoarce din drum , o mai lovi pe femeie de cateva ori cu pumnul in fata si da fuga sa iasa din casa , cand deschide usa cei patru barbatii fiecare cu cate ceva in mana la care unul dintre ei zicandu-i la barbat :

- Pleci undeva pretene asa grabit ?
- De cand te cautam noi pe tine , nici nai idee .

Barbatul facu catva pasii inapoi :

- Stati ca pot sa va explic .
- Jur ca dau tot inapoi .

Barbatul facea pasii inapoi si cei patru inainte , cand ajunsese-ra cei patru in dreptul usii le vazu pe femeie plina de canapea plina de sange si pe fata la piciorul mesei plangand . Unul dintre acei barbati intoarse capul la celalalt zicandu-i :

- I-a femeia si copilul si dule la spital

Barbatul care i s-a spus ii zice la alt barbat :

- I-a tu fetita , ca eu i-au femeia .

Ambi barbati landu-le pe fetita si pe femeie ducandu-le la masina si plecand la spital , intorcandu-se unul dintre ei in casa inchide usa . Dupa un anumit timp se intorc fetita , femeia si acel barbat . Le ajuta sa se dea jos din masina si barbatul pleaca , cand intra in casa il gaseste pe barbat desfigurat intr-o balta de sange cu incheieturile la mainii aproape taiate , femeia pune mana pe telefon suna la salvare si il duce la spital . Dupa ceva zile femeia vine acasa cu barbatul da acesta fiind in scaun cu rotile . Acesta il duce pe barbat la fereastra se duce in camera fetei ii face bagajul isi face si ea bagajul il lasa la usa , landuo in brate si ducandu-se la barbat intorcandu-i scaunu si zicandu-i :

- Te-am ajutat sa te faci bine cat timp ai fost in spital , dar pentru bataia care mi-ai dato inainte de a intra in spital si pentru ca te-ai bagat in cardasie cu acei barbati eu nam chef sa risc viata fetitei cat si a mea .
- Asa ca m-am gandit sa divortez si sa plec la mama .
- Imi pare rau dar tu ai vruto

Femeia o i-a pe fetita de mana si bagajele si pleaca . Barbatul la fereastra in scaunul acela cu rotile se uita si il busi plansul.

Intrebari :

1. A fost bine comportamentul barbatului fata de femeie si de fetita

2. Oare a meritat barbatul sa ramana in acel scaun cu rotile fara familie

3. So mai intorce femeia si fetita sa fie alaturi de barbat in momentele acestea grele

Aceasta poveste a fost scrisa dintr-o intr-o poveste reala .

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
Adryan
respect
[ 1 ]

date: Luni, 05/09/2011, 5:29 PM | message # 2
NU...urasc violenta de orice fel ,iar fata de familie (sotie ,copil)...detest barbatii care isi fac dreptate cu pumnul.

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 05/09/2011, 5:45 PM | message # 3
aia nu sunt barbati , sunt femei cu .... care nu sunt in stare sa isi masoara fortele cu un barbat ci cu copii

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
Adryan
respect
[ 1 ]

date: Luni, 05/09/2011, 6:36 PM | message # 4
Barbatul a primit ceea ce a meritat!
Urasc si eu deasemenea violenta si mi se pare ce-l mai josnic lucru ca un barbat sa isi bata sotia ,mai bn l-asi sfatui sa se arunce cu ,gatu in jos de la etajul 10 al unui bloc.
edited by: MiCuTzA - Luni, 05/09/2011, 6:39 PM
MiCuTzA
respect
[ 2 ]

date: Miercuri, 07/09/2011, 0:15 AM | message # 5
Femeia a luat decizia corecta plecand.Barbatul...a primit ce a meritat.

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Miercuri, 07/09/2011, 2:48 PM | message # 6
Cam toti care ati citit ati spus acelas lucru si va multumesc ca intr-un fel gandim la fel wink multi de aici biggrin . Barbatul aratandu-si barbatia a ramas si fara familie si fara membre

Adryan
respect
[ 1 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory