new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Banca Fierbinte
date: Luni, 05/09/2011, 4:26 PM | message # 1
Era o toamna tarzie, pe un bulevard o imagine superba , frunze de tote culorile care dadeau usor pe asflalt si pantre ele pe o banca pustie in bataia vantului si a frunzelor un baiat care fuma o tigare . Dar nu mai dura mult si au aparut si doua fete frumoase , o blonda frumoasa in fusta mini alba cu o bluza decoltata alba si cu niste cizme albe lungi , cealalta bruneta cu bereta pe cap , cu niste ochelarii mici la ochii , cu o fusta mini neagra si o bluzita neagra decoltata . Se plimbau ele amandoua de manuta si se asezasera si ele pe banca in fata baiatului . Bruneta isi aprinde o tigare trage si un fum si il da spre blonda , dupa acel fum blonda i-a mana dupa piciorul ei si il pune pe al brunetei si incepe sa se plimbe cu degetu pe piciorul ei de la fusta in jos si invers . Bruneta scoate tigarea din gura si o saruta usor aproape de gura la care baiatu ridica capu din pamant si fixeaza privirea asupra celor doua ; blonda ii da picioru brunetei de pe celalalt picior i le desface , ridica ochii la baiat si ii face din sparncene si incepe din nou sa se joace cu degetu pe picioru iei . Bruneta arunca tigarea ii arunca o privire baiatului , o apuca de cap pe blonda il intorce spre ea si incepe sa o sarute pe gura , blonda pune un picior pe ea , bruneta pune mana pe cizma ei si incepe s-o duca din ce in ce mai sus pana ajunge manuta sub fustita . Blonda se ridica dupa banca , isi desface picioarele si se pune in bratele brunetei , isi infasoara mainile dupa gatu brunetei si incepe sa o sarute , bruneta lasa mainile jos si o apuca de fund pe blonda . Baiatu se ridica si el dupa banca isi da hanoracu jos si se sterge pe frunte, bruneta in timp ce o saruta blonda ii arunca si lui o privire cu coada ochiului si ii trage cu ochiu . Blonda in timpu asta ii baga brunetei mainile sub bluza si incepe sa o maseze pe sanii , baiatu se uita putin curios . La un momendat bruneta da capu pe spate si se aude :
- Daaaaaaaaa

Blonda :

- Haiiii scumpo

Baiatu se ridicase dupa banca scoase din buzunar o batista se sterse pe frunte si se asezase pe banca cu degetele in gura , si urmarea atent sa vada ce se intampla . Bruneta ii dadu bluza jos blondei , o ridica si o aseaza intansa pe banca . Blonda ii baga mainile in par brunetei si incepe sa o sarute cu foc . Dupa putin timp timp bruneta se lasa usor cu sarutarile pe gatul blondei , cand arunca mai bine ochiul spre un copac langa el vede un manunchi de frunze stranse o ridica dupa banca pe blonda si o pune pe acel manunchii de frunze si incepe sa o sarute din nou pe gat si se lasa usor spre corpul iei .

Blonda :

- Hai scumpo , saruta-ma

Bruneta ii prinde sanii in ambele maini si se lasa usor cu sarutaturi spre burta iei .

Blonda :

- Hai , hai , hai

Si se uita spre baiatul acela ii trimite pupicii si ii face cu ochiul .

Bruneta ajunse-se cu saruturile la buricul bondei , luase o mana dupa sanul acesteia si il bagase sub fustita :

- Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Se linse pe buze si ii facu un semn discret baiatului .

Intrebari

1. Oare fetele vor continua ce au inceput ? sau se vor opri ??

2.Oare baiatu se va alatura lor sau va sta doar sa priveasca?.

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
Adryan
respect
[ 1 ]

date: Luni, 05/09/2011, 5:30 PM | message # 2
Pfff....
DA,,,,DOAR E BARBAT!!! biggrin

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 05/09/2011, 6:45 PM | message # 3
Cred ca nu va rezista se va latura ca e barbat doar:D!!:))na asa-s barbati nu se multumesc cu privitul...se alatura:))
MiCuTzA
respect
[ 2 ]

date: Luni, 05/09/2011, 7:52 PM | message # 4
La asa ceva cum Dumnezeu sa stai deoparte doar gay sa fii :)) :)) visu oricarui barbat (ONO) sa fie intre doua :)) sau fantezia oricui sa fie co blonda in stanga cu bruneta in dreapta

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
Adryan
respect
[ 1 ]

date: Luni, 05/09/2011, 9:03 PM | message # 5
E doar o fantezie Ady....nimic mai mult.

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Luni, 05/09/2011, 9:54 PM | message # 6
Dap , da uneori asta e frumusetea unei povesti , imaginatia sau chestii de genu asta sa lase cititoul sa se duca el cu mintea sau sa stea curios pana data viitoare biggrin bine lucru asta multi nu pot sa il inteleaga

Adryan
respect
[ 1 ]

date: Marţi, 06/09/2011, 11:56 PM | message # 7
Barbatii:)).Nu cred ca exista vre'o femeie care sa aiba o fantezie cu doi barbati sarutandu-se:))

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
edited by: Just - Marţi, 06/09/2011, 11:57 PM
Just
respect
[ 8 ]

date: Miercuri, 07/09/2011, 0:22 AM | message # 8
biggrin biggrin biggrin Asta ar fi chiar ...culmea!!!!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Miercuri, 07/09/2011, 0:24 AM | message # 9
:))Da.

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Miercuri, 07/09/2011, 2:47 PM | message # 10
eu am inteles sa ai fantezie cu 2 femei care se saruta da cu doi barbati sa se sarute , mamaaaaaaaaaaaaaaa scrbos cry cry

Adryan
respect
[ 1 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory