new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum LOVE&SEX Sex Educatia sexuala, |
Educatia sexuala, |
date: Joi, 27/10/2011, 7:53 PM | message # 1
Multi parinti nu vorbesc cu copii lor despre sex, fug de acest subiect ca dracul de tamaie.Isi spun "lasa ca oricum ii invata la scoala", sau "afla ei si singuri?".dar adolescenta fiind stiu ceea ce ne invata la scoala.Ne informeaza in limbaj stiintific ce inseamna reproducerea si care sunt organele reproductive.iar venind de la prieteni...singura parere pe care ti-o formezi despre sex este "oau ce grozav e!"Si tot ca adolescenta stiu cat de jenata m-as simti daca parintii mei ar vorbi cu mine despre sex.Asta, pentru ca sunt mult mai informata in ceea ce priveste sexul poate si decat ei.Dar, totodata cred ca m-as simti usurata sa stiu ca pot sa abordez acest subiect cu parintii mei daca am o problema sau o curiozitate.In schimb daca ai parte de niste parinti stricti, care nu vor nici macar sa auda cuvantul sex, te vei feri de ei...si daca se intampla sa iti incepi viata sexuala vei sta cu frica in san ca "daca afla?"
In concluzie, credeti ca parintii ar trebui sa incerce sa discute cu copii lor si sa le explice in mare ce presupune un act sexual, sau sa-i informeze asupra responsabilitatilor pe care le implica si a metodelor de contraceptie? “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” edited by: Just - Joi, 27/10/2011, 8:02 PM
|
date: Joi, 27/10/2011, 8:19 PM | message # 2
Quote (Just) In concluzie, credeti ca parintii ar trebui sa incerce sa discute cu copii lor si sa le explice in mare ce presupune un act sexual, sau sa-i informeze asupra responsabilitatilor pe care le implica si a metodelor de contraceptie? DA,DE 3 ORI DA! Nu sa astepte sa se descurce singuri...macar discutand le pot sugera pericolele la care se expun (atat sexual cat si ...sufleteste). ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Joi, 27/10/2011, 9:13 PM | message # 3
Un baietel se afla in masina cu tatal sau, cand vede niste prostituate pe marginea drumului. Copilul:
- Tati, tati, cine sunt doamnele alea? Tatal, jenat: - Nimeni... uite pe partea cealalta ce magazin de jucarii! - Da, da, l-am vazut, da' cine sunt doamnele alea? - Aaaa... pai, sunt vanzatoare ambulante. - Daaa!?! Si ce vand? - Vand... aaa... un pic de fericire. Copilul incepe sa se gandeasca la asta si abia ajuns acasa, sparge pusculita, ia 50.000 cu gandul sa mearga sa-si cumpere niste fericire. Merge la una din prostituate si-i spune: - Doamna, va rog frumos, imi puteti vinde niste fericire de 50.000? Femeia ramane blocata, dar fiind perioada de criza decide sa nu piarda 50.000. Il duce pe baietel la ea acasa si-i prepara trei felii de paine cu crema de ciocolata. Seara, copilul vine acasa si-si gaseste parintii preocupati. Tatal: - Unde-ai fost?! Ne-am facut probleme! Copilul: - Am fost la doamnele alea sa cumpar niste fericire. Tatal, alb ca varul: - Ahhhaa... siii... cum a fost? - Pai, pe primele doua le-am rezolvat, pe-a treia doar am lins-o si gata! “Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.” |
| |||
| |||