new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum LOVE&SEX Sex Exercitiu de sinceritate |
Exercitiu de sinceritate |
date: Miercuri, 25/05/2011, 7:26 PM | message # 1
Ipotetic vorbind, sa consideram ca ati avea posibilitatea sa schimbati persoana iubita cu o alta persoana din aceasta lume, in viata. Orice persoana. Indiferent daca ati vorbit vreodata cu acea persoana sau nu. Faceti un exercitiu de sinceritate si spuneti - ipotetic vorbind - cu cine altcineva ati schimba-o.
PS: prin "persoana iubita" ne referim la persoana cu care, din punct de vedere social, sunteti impreuna. PS2: ar fi frumoase si niste explicatii, sa zicem, dar nu sunt obligatorii. PS3: tot vorbim ipotetic. Puteti desemna persoana aceasta noua si prin altceva decat un nume, merge si o descriere. PS4: persoanele care nu sunt, dpdv social, "impreuna" cu alta persoana, sunt rugate doar sa comenteze exercitiile de sinceritate ale celorlalti. Comentariile gen "N-am nici/o prieten/a, dar as vrea sa fiu cu Angelina Jolie" nu sunt bine venite. ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Joi, 01/12/2011, 1:09 AM | message # 10
m-am lasat de "droguri".nu mai consum.
pentru ca ,intre timp,mi-am luat un "sot", care e si drog si antidrog.nu l-as schimba cu nimeni. inca. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Joi, 01/12/2011, 1:09 AM
|
| |||
| |||