new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
cu ce user/userita de aici v-ati petrece sarbatorile?
date: Miercuri, 30/11/2011, 8:23 PM | message # 1
n-am gasit unde sa incadrez topicul

deci..care pe cine ati alege?

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
edited by: magdutza - Miercuri, 30/11/2011, 8:23 PM
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Miercuri, 30/11/2011, 9:22 PM | message # 2
Pfff.....greu de zis....dar am gasit raspunsul... ura
Cu toata echipa Elegant FM winkout !

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Joi, 01/12/2011, 0:57 AM | message # 3
In primul rand cu Lili pentru ca face sarmale bune,dupa care cu Mady pentru ca ma primeste la ea cu colindul,apoi YoYo pentru ca face vin fiert,si nu in ultimul rand cu Ramo pentru ca o sa ma "invete" sa pap ciorbitza. Dupa cum bine s-a vazut le aleg pe ele pentru ca fac cate ceva. hehe :hehe:

Miri
respect
[ 11 ]

date: Joi, 01/12/2011, 7:17 AM | message # 4
Fiind doar un outsider din toate punctele de vedere nu indraznesc nici macar cel mai inocent gand legat de intrebarea Magdutzei in schimb,cu permisiunea voastra si-n idea ca Lili ar reusi sa va adune pe toti laolalta,mi-ar placea grozav de mult sa pot trece pret de-o cafea si de-o tigara,sa va pot vedea,sa va pot privi pe rand in ochi,sa va urez tot binele din lume,sa va multumesc tuturor si-apoi sa ma retrag. Cred ca timpul asta petrecut cu voi mi-ar incalzi sufletul mai mult decat oricare alt cadou de Craciun. Aaaa si pana nu uit...maine va fi 1 Decembrie si mi se pare un motiv suficient de bun sa va urez La Multi Ani!
andante
respect
[ 2 ]

date: Joi, 01/12/2011, 9:00 AM | message # 5
Ideea de a ne aduna toti impreuna e doar un vis cred...multi sunt in afara tarii si revin doar in concedile din vara sau cateva zile de craciun,revelion cand isi doresc sa fie alaturi de familia reala,copii lasati acasa...
Ar fi poate prea frumos sa reusesc asa ceva...dar sa ii trecem mosului pe lista ,e totusi o dorinta!

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory