new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Femeile,iubesc mai mult si mai sincer?
date: Duminică, 16/10/2011, 2:58 PM | message # 1
Se spune ca femeile iubesc mai mult si mai sincer decat barbatii. Si se pare ca asa este, Daca ne referim la numarul de cazuri, am spune ca asa e suta la suta.Sigur, fiind femeie, as putea fi acuzata de subiectivism....Numai ca facand o analiza aplicata, femeile au mai multa putere de a simti. Orice. Ele simt mai intens si tristetea, si fericirea, ele iubesc mai adevarat.
Poate parea paradoxal, daca ne gandim la divorturi. Majoritatea divorturilor sunt initiate de femei. Tocmai de aceea. Iubind, incerci sa treci peste prima greseala, desi doare foarte tare, mai treci si peste a doua, dar la a treia nu mai suporti, si vrei sa se termine. Tot tu suferi,e drept, dar i-ai dovedit ca se poate si fara el. Urmeaza sau nu o noua iubire. O sa spuna cineva ca prima nu a fost adevarata. Ba da, a fost. Fiecare iubire e altfel. ASA CUM FIECARE OM E ALTFEL. Si pe urma, Dumnezeu ne-a facut un dar minunat, uitarea.
Dar daca stau sa ma gandesc bine, desi femeia iubeste mai mult si mai adevarat, iubirea barbatului e unica. Atunci cand un barbat iubeste, se transforma complet. Face orice pentru femeia iubita, este tandru, este gelos, poate deveni violent. La despartire, daca vine, el sufera mai mult ca ea. Pana la urma cine iubeste mai mult si mai sincer?

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Duminică, 16/10/2011, 4:52 PM | message # 2
Quote (ElegantFM)
Tocmai de aceea. Iubind, incerci sa treci peste prima greseala, desi doare foarte tare, mai treci si peste a doua, dar la a treia nu mai suporti, si vrei sa se termine. Tot tu suferi,e drept, dar i-ai dovedit ca se poate si fara el. Urmeaza sau nu o noua iubire.

viata e un cerc vicios...

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 21/10/2011, 1:45 PM | message # 3
Asa suntem noi inzestrare...cu prea multa sensibilitate?
Sau si ei o au....dar o tin bine la pastrare?

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 2:25 AM | message # 4
este cunoscut faptul ca femeia e mult mai sensibila dar asta nu inseamna ca un barbat e de lemn si nu simte nimic
cate cazuri sunt cele in care vedeti o femeie facand "serenade" la geamul unui barbat?
oare nu inseamna nimic cand vezi un barbat plangand din cauza unei femei? si sa nu uitam ca un barbat plange mai greu.
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 2:39 AM | message # 5
Quote (dj_show)
oare nu inseamna nimic cand vezi un barbat plangand din cauza unei femei? si sa nu uitam ca un barbat plange mai greu.

Unde-s aia?
Plang dupa perdea?

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 3:51 AM | message # 6
Quote (ElegantFM)
Unde-s aia?
Plang dupa perdea?

in jurul vostru. plang in sinea lor si tot plans e.
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Luni, 14/11/2011, 4:51 AM | message # 7
Inclin a-ti da dreptate uneori...dar alteori tare 'reci si ascunsi' mai sunteti...rasa incapatanata si ...si mai bine tac!

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 27/01/2012, 2:36 AM | message # 8
Oamenii iubesc asa cum simt si atat cat simt indiferent ca e femeie sau barbat, "tot o inima ii bate in piept"...

Miri
respect
[ 11 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory